Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@09:27:06 GMT

دولت از طرحهای اشتغال پایدار حمایت می کند

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۸۹۵۵۹

دولت از طرحهای اشتغال پایدار حمایت می کند

مشهد- ایرنا- معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهوری گفت: دولت از طرح ها و پروژه های موثر در ایجاد شغل پایدار و درآمدزا که افراد را برای پرداخت اقساط توانمند سازد، حمایت می کند.

سیدابوالفضل رضوی چهارشنبه شب در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی افزود: هزار میلیارد ریال برای سه پیوست آموزشی، بازاریابی محصول و مشورتی در زمینه اینکه ایجاد چه شغلی قوی یا ضعیف است در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: سهم خراسان رضوی از 120 هزار میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته به توسعه روستایی و ایجاد اشتغال در مناطق روستایی، 6 هزار میلیارد و 100 میلیون ریال است که این استان بعد از سیستان و بلوچستان و منهای استان کرمانشاه، بیشترین اعتبارات این بخش را دارد.
وی با تاکید بر پرهیز از اجرای پروژه های سنتی که جواب مثبت نمی دهد، گفت: بنای بدهکارزایی نداریم که وام گیرنده ها در مقابل استانداری و مجلس تجمع کرده و بگویند توان بازپرداخت اقساط را ندارند، بلکه بنای کار بر ایجاد ارزش افزوده و اشتغال پایدار است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهوری با بیان اینکه بیکاری از مهمترین مشکلات کشور است افزود: بیش از سه میلیون نفر بیکار رسمی در کشور وجود دارد که 63 درصد آنها بالای دیپلمه هستند. برای اشتغال این افراد نمی توان مانند 10 سال قبل عمل کرد زیرا آن برنامه‌ها به درد امروز نمی‌خورد.
رضوی ادامه داد: دستگاه‌ها و سازمانها باید روشهای جدید در ایجاد اشتغال و شغلهای جدید را به کار گیرند. ایجاد شرکت های توسعه منطقه ای با حضور افراد دارای فکر، اندیشه، برنامه ریزی عملیاتی، تجربه کاری، مدیریتی و تمکن مالی بهترین کار برای ایجاد اشتغال پایدار است.
وی اظهار کرد: سود تسهیلاتی که برای ایجاد اشتغال ارائه می شود برای روستاییان و عشایر چهار درصد و دیگر مناطق 6 درصد است. طرح های تولیدی که در روستاها ایجاد می شود تا پنج سال و در مناطق محروم تا 10 سال از پرداخت مالیات معاف هستند.
وی گفت: در تاریخ ایران هیچ دولتی جز دولت تدبیر و امید لایحه دوفوریتی اشتغال روستایی به مجلس نداده است و دولت در آذر 95 این کار را کرد. هر چند این لایحه در مجلس به یک فوریتی تبدیل شد و تا شهریور 96 کارهای آن طول کشید.
رضوی به قابلیت خراسان رضوی برای ایجاد اشتغال اشاره کرد و افزود: سالانه 150 هزار میلیارد ریال لباس از مجاری قانونی و قاچاق وارد کشور می شود. خراسان رضوی با جمعیت 30 میلیون نفر زائر سالانه، ظرفیت بالایی در ایجاد کارگاههای خیاطی و دوخت لباس و ایجاد اشتغال دارد.
7507/5132

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد اشتغال معاون رئيس جمهوري خراسان رضوي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۸۹۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ دکتر اسدالله عباسی امروز در نشست هم‌اندیشی با منتخبان مردم گیلان در دوازدهم دوره مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب لایحه هفتم توسعه با همکاری مجلس و دولت، گفت: با آغاز لایحه‌ی هفتم توسعه در سال ۱۴۰۳ ضروریست تا مسائل کلان استان و حوزه انتخابیه نمایندگان بررسی و تصمیم گیری شود. 

استاندار گیلان با بیان اینکه برای حل مشکلات استان با همه مسئولان پای کار باشند افزود: مشکلات حوزه کشاورزی، توسعه شهرستان‌ها، گردشگری و زیرساختی با حضور نمایندگان منتخب مردم در مجلس دوازدهم مطرح شد تا برای حل مشکلات در سطح استانی و ملی تلاش شود.

دکتر اسدالله عباسی یکی از راه‌های توسعه گیلان را همدلی میان دولت و مجلس شورای اسلامی دانست و افزود: برای اجرای طرح‌ها ملی در استان باید در سطح کلان رایزنی‌های لازم انجام شود.

وی با اشاره به سفر ریاست محترم جمهوری و رییس محترم قوه قضاییه به گیلان در آینده نزدیک، افزود: باید مشکلات گیلان در حوزه‌های مختلف جمع آوری شده و همزمان با سفر این مسئولان به کشور پیگیر چگونگی برطرف شدن آن‌ها شویم.

رئیس مجمع نمایندگان گیلان هم در این نشست انسجام میان دولت و مجلس برای پیشبرد اهداف استانی و شهرستانی را از دستاورد‌های این نشست دانست و گفت: با برگزاری این جلسات می‌تواند مشکلات استان را در همه بخش‌ها شناسایی کرده و نزد رئیس جمهور و رئیس قوه قضائیه مطرح کنیم.

ابراهیم نجفی اسپیلی در ادامه، یکی از نگرانی‌های کشاورزان را قیمت پایین برنج دانست و افزود: در روز‌های آینده شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی تشکیل جلسه داده و قیمت تضمینی خرید برنج برای سال ۱۴۰۳ را اعلام کند.

در این نشست همچنین احمدی سنگری نماینده رشت و خمام، دنیامالی نماینده بندرانزلی، علیجانی منتخب رودسر و املش، گودرزوند چگینی نماینده رودبار، لاهوتی منتخب لنگرود، فلاح منتخب رشت و خمام، رحمت زاده منتخب صومعه سرا، زارع منتخب لاهیجان و سیاهکل، معصومی منتخب فومن و شفت و اسلامدوست منتخب شهرستان‌های تالش، رضوانشهر و ماسال هر یک در سخنانی با تاکید بر تداوم همدلی برای توسعه استان، دیدگاه و نظرات خود را بیان کردند.

دیگر خبرها

  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • تخصیص۱۱ هزار میلیارد ریال اعتبار به طرحهای راه آذربایجان شرقی
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • خدمت به محرومین و توانمندسازی آنان، اولویت مهم کمیته امداد 
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • توجه به ظرفیت‌های مناطق روستایی گامی بلند در تحقق شعار سال است