Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - لاهيجان - ايرنا - معاون بازرگاني و تنظيم بازار سازمان چاي کشور گفت: با توجه به سالم و طبيعي بودن چاي ايراني در مقايسه با چاي هاي وارداتي، طي سال هاي اخير اقبال مردم به مصرف چاي داخلي بطور قابل توجهي افزايش يافته است.

گودرز خردادپور روز پنجشنبه در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار ايرنا افزود: چاي ايراني با توجه به اينکه عاري از سموم شيميايي است و چايکاران براي دفع آفات از سم استفاده نمي کنند؛ طبيعي بوده و از نظر سلامت و کيفيت، منحصر بفرد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به گرم بودن کشورهايي مانند کنيا ، سريلانکا و هندوستان و استفاده چايکاران کشورهاي يادشده از سموم شيميايي، اين مسئله را در مورد ايران با توجه به سرماي زمستان و نابود شدن آفت هاي باغ هاي چاي، صادق ندانست و بعنوان يک مزيت تلقي و اضافه کرد: طي سال هاي اخير، اقبال مردم به مصرف چاي داخلي فزوني گرفته و بايد به گونه اي برنامه ريزي شود تا با توليد کيفي، مصرف کنندگان داخلي به اين باور حقيقي برسند که چاي توليد داخلي، با کيفيت تر است.
معاون بازرگاني و تنظيم بازار سازمان چاي کشور ادامه داد: با توجه به برنامه هاي پنج ساله اي که سازمان چاي درباره ايجاد شبکه هاي آبياري در باغ ها و انجام عمليات بهزراعي در دست اجرا دارد، طي سال هاي آينده توليد محصول در باغ هاي چاي باز هم افزايش مي يابد.
به گفته خردادپور، اگر در روند توليد چاي ايراني، برداشت خوب انجام شود و عمل آوري و چاي سازي مناسب باشد، چاي ايراني به طور جدي ، حرف هايي در بازار جهاني براي گفتن دارد.
وي يادآور شد: در عين حال بايد در جهت ارتقاي کيفيت توليد و بسته بندي چاي نيز تلاش هاي بيشتري انجام شود.
معاون بازرگاني و تنظيم بازار سازمان چاي کشور در خاتمه گفت: سطح زير کشت باغ هاي چاي گيلان و مازندران، بين 21 تا 28 هزار هکتار است ولي باغ هاي فعال که هم اکنون در حال بهره برداري هستند، 21 هزار هکتار است؛ برنامه هايي در دست اقدام داريم تا اين ميزان سطح زير کشف افزايش يابد.
تاکنون در سال جاري بيش از 40 هزار تن برگ سبز چاي بهاره از چايکاران گيلان و مازندران خريداري شده که از اين ميزان بيش از 9 هزار تن چاي خشک توليد شده است.
برداشت برگ سبز چاي از باغ هاي شمال کشور در سه چين بهاره، تابستانه و پاييزه صورت مي گيرد که چين بهاره از اوايل ارديبهشت ماه، تابستانه از نيمه دوم خردادماه و چين پاييزه در شهريور و مهرماه انجام مي شود.
لاهيجان در 40 کيلومتري شرق مرکز استان گيلان واقع است و سازمان چاي کشور در اين شهرستان استقرار دارد.
6029 / 2007
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۸۹۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است

در برنامه بالاتر موضوع واردات یا تامین لوکوموتیو از داخل کشور مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات موافق و مخالف بررسی شد. آقای اسلامی مدیرعامل مپنا لوکوموتیو و آقای رستمی رئیس کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی ایران به سوالاتی پاسخ دادند.

اسلامی گفت: ما در حال حاضر کمبود لوکوموتیو داریم که از سال‌های گذشته این کمبود رسوب کرده است. ما در کشور بین ۲۵ تا ۳۰ دستگاه لوکوموتیو نیاز داریم، به شرط اینکه تعمیرات لوکوموتیو‌های موجود در کشور را هم انجام دهیم. ظرفیت تولید داخل کشور برای پاسخگویی به این نیاز کافی است و حتی بیشتر از این نیاز را هم می‌توانیم پاسخ دهیم.

او افزود: به طور متوسط سالانه ۳۰ دستگاه لوکوموتیو در بخش باری نیاز داریم. در بخش مسافری اگر تمام لوکوموتیو‌هایی که در کمتر از ۱۵ سال اخیر خریداری شده است وارد خدمت رسانی شوند، فعلا پاسخگوی نیاز خواهد بود و اگر کمبودی وجود داشت می‌توان از بخش‌های دیگر استفاده کرد. کل لوکوموتیو‌های راه آهن که اکنون در بخش باری فعال هستند، ۵۰۶ مورد است.

رستمی گفت: ما یک هزار دستگاه لوکوموتیو در کشور داریم که از این تعداد ۸۰۴ دستگاه متعلق به دولت است و ۱۹۷ دستگاه مربوط به بخش خصوصی است. تعداد ۵۲۴ لوکوموتیو در حال فعالیت است و ۵۰ درصد از ظرفیت لوکوموتیو ما عملا زمین گیر است. برای جایگزینی این میزان از لوکوموتیو فرسوده هم نیاز است که از ظرفیت تولید داخل استفاده کنیم و هم به بخش خصوصی اجازه دهیم که واردات انجام بگیرد.

اسلامی در پاسخ گفت: بسیاری از این لوکوموتیو‌های فرسوده، با یک سرمایه جزئی می‌توانند مورد بهره برداری قرار بگیرند. هزینه واردات یک لوکوموتیو به اندازه تعمیر ۳ لوکوموتیو است. اگر سرمایه‌ای که می‌خواهیم برای واردات هزینه کنیم، برای تعمیرات صرف کنیم این لوکوموتیو‌ها به چرخه خدمت رسانی اضافه خواهند شد. تاکنون هر وارداتی هم از طرف بخش خصوصی انجام شده، لوکوموتیو‌های دست دوم و ۳۵ ساله وارد کرده است. هیچ بخش خصوصی لوکوموتیو نو وارد نکرده است. دولت می‌تواند این لوکوموتیو‌های فرسوده را به بخش خصوصی واگذار کند تا آنها با هزینه‌های اندک دوباره آنها را وارد مدار خدمت رسانی کند.

رستمی گفت: دولت تمایلی ندارد لوکوموتیو‌هایی که فرسوده هستند را به مزایده بگذارد و هر شرکتی میزانی آن را بگیرد و به جای واردات، تعمیرات آن را انجام دهد و در خط سرویس دهی قرار بگیرد. بر اساس ظرفیت هایی که برای ما انجام می‌شود می‌توانیم واردات را انجام دهیم. در حال حاضر شرکت‌های ما آمادگی دارند، از شرکت‌های چینی لوکوموتیو‌های صفر را وارد کنند، اما در این زمینه محدودیت برای ما از طرف دولت ایجاد شده است.

اسلامی در ادامه گفت: در برنامه هفتم پیش بینی شده که ۵۵۰ لوکوموتیو طی سال‌های برنامه تامین شود که سالی ۱۱۰ دستگاه می‌شود. از این تعداد نصف آن مربوط به بازسازی لوکوموتیو‌های موجود است. اولویت تامین واردات هم با بخش داخلی است، حتی مصوبه مجلس هم این امکان را فراهم کرده که لوکوموتیو دسته دوم با عمر کمتر از ۱۵ سال وارد شود. پس محدودیت و ممنوعیتی برای واردات وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • «کوری مطلق و مرگ» در انتظار مصرف کنندگان «الکل»
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • سهم زنجان از تولید ناخالص داخلی کشور افزایشی است
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند