Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - رئيس شرکت آب و فاضلاب جنوب شرق استان تهران گفت: مخزن ذخيره آب 15 هزار متر مکعبي شهرستان پاکدشت با اعتبار 91 ميليارد ريال امروز پنجشنبه با حضور وزير نيرو بهره برداري رسيد.

به گزارش ايرنا، عليرضا کارگري روز پنجشنبه در مراسم افتتاح اين مخزن در پاکدشت اظهار کرد: اين طرح شامل يک باب مخزن 15 هزار مترمکعبي زميني و يک باب مخزن هوايي فولادي با ظرفيت 500 متر مکعب به همراه سامانه گندزايي آب ژاول و يک واحد ايستگاه پمپاژ با ظرفيت 720 متر مکعب در ساعت است که از امروز وارد مدار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي تصريح کرد: راه اندازي اين طرح موجب افزايش ظرفيت ذخيره آب شرب و تکميل زون هاي فشاري شهر پاکدشت به 6 زون شد.
9 زون بربنياد چگونگي آب و هواي کشور از لحاظ زراعت ايجاد شده است. هدف نهادين آن به زراعت پيشگان مي آموزد که از آب و هواي کشور در بخش هاي زراعت باغداري مطلع شوند و اين تقسيمات کشاورزان را با ويژگي ها، شرايط آب و هوا و گزينش گياه ها را از کشت تا برداشت محصول راهنمايي مي کند.
وي گفت: با اجراي اين طرح، پنج حلقه چاه پمپاژ آب به صورت مستقيم به شکبه را انجام مي دهند ضمن اينکه موجب بهبود کيفي آب و تکميل تأسيسات آبرساني مسکن مهر امام رضا (ع) با هشت هزار واحد مسکوني مي شود.
کارگري اضافه کرد: اين طرح موجب تعديل فشار خط انتقال آب سد ماملو به شهرستان هاي ورامين و قرچک نيز مي شود.
وي تصريح کرد: با اين طرح روش هاي مختلف بهره برداري به منظور همگن سازي آب شرب چاه ها و آب سد ماملو به منظور دست يابي به آب شرب سالم و بهداشتي ميسر مي شود.
رئيس شرکت آب و فاضلاب جنوب شرق استان تهران گفت: با استفاده از پتانسيل فشاري خط انتقال آب سد ماملو به منظور انتقال مستقيم جريان آب به مخزن هوايي ، در مصرف انرژي نيز صرفه جويي قابل توجهي مي شود.
وزير نيرو امروز پنجشنبه در سفر يکروزه به شهرستان هاي ورامين و قرچک ضمن افتتاح مخزن 15 هزار متر مکعبي شهرستان پاکدشت، طرح هاي آبرساني به شهرک هاي اين 2 شهرستان از سد ماملو را نيز افتتاح مي کند.
شهرستان پاکدشت با 350 هزار نفر جمعيت در 20 کيلومتري جنوب شرق تهران و در مسير محور امام رضا (ع) واقع شده است.
تهرام/7254/6003
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۹۲۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقسیم استان تهران / استان تهران غربی : شهریار، ملارد، بهارستان و پرند / استان تهران شرقی : ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک

به گزارش صدای ایران، استاندار تهران با اشاره به نام شهرستان‌های غربی و جنوب شرقی استان تهران، جزئیات و ملاک‌های مورد مطالعه برای تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران را تشریح کرد.

علیرضا فخاری در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهر‌های این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جا‌هایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندی‌ها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک‌تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

دیگر خبرها

  • دسترسی بزرگراه همت غرب تا خرداد سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • ۸۰ هزار میلیارد ریال طرح عمرانی آماده بهره‌برداری در گناباد است
  • بهره‌برداری از ۳ مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • درخواست فرهنگیان بر نظارت به موضوع نقل و انتقال
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • خط انتقال مخزن و ایستگاه روستا‌های پمپاز مجتمع ارسی متصل شد
  • تقسیم استان تهران / استان تهران غربی : شهریار، ملارد، بهارستان و پرند / استان تهران شرقی : ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک