Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-27@18:03:33 GMT

تگزاس همچنان در صدر

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۹۲۷۸۷

تگزاس همچنان در صدر

رکنا:جدول فروش هفتگی سینمای ایران با اعلام صدرنشینی فیلم سینمایی "تگزاس" به کارگردانی "سید مسعود اطیابی" در ششمین هفته از اکران این اثر منتشر شد.

اکران سینمای ایران در اردیبهشت ماه سال 96 با اتفاقات جالبی روبرو بود که از جمله مهم ترین آنها می توان به ادامه روند موفقیت آمیز اکران فیلم سینمایی Movie انیمیشن "لاتاری" اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فیلم توانست در این باز هم افزایش فروش داشته و نزدیک به فروش پانزده میلیارد تومانی شود.

جدول فروش هفتگی سینمای ایران تغییرات بسیار زیادی را نسبت به هفته گذشته به همراه داشت و فیلم های زیادی وارد فهرست ده فیلم پرفروش سینمای ایران قرار گرفتند. از جمله نکات قابل توجه قرارگیری فیلم سینمایی "خجالت نکش" ساخته رضا مقصودی در رتبه دوم جدول فروش هفتگی ایران است.

تگزاس

فروش هفتگی: ۱,۱۹۰,۶۱۴,۰۰۰ تومان

فروش کلی: ۸,۰۷۰,۸۸۰,۰۰۰ تومان

کارگردان: سیدمسعود اطیابی

نویسنده: بابک کایدان

بازیگران: حمید فرخ نژاد، سام درخشانی، پژمان جمشیدی، گابریلا پتری، توگان تی شی را، آدریانو تولوزا

خلاصه‌‌‌‌‌فیلم: هرگز یه ایرانی رو تهدید نکن، حتی تو تگزاس...

 

خجالت نکش

فروش هفتگی: ۵۰۷,۳۶۲,۰۰۰ تومان

فروش کلی: ۱,۷۹۴,۸۲۸,۰۰۰ تومان

نویسنده: رضا مقصودی

کارگردان: رضا مقصودی

بازیگران: احمد مهرانفر، شبنم مقدمی، لیندا کیانی، شهره لرستانی، الناز حبیبی، علی صالحی و سام درخشانی

خلاصه داستان فیلم: صنم حق داره خجالت بکشه چندتا بچه بزرگ و عروس داره. سنی ازش گذشته اما قنبر که به فکر پیشرفت مملکته اصلا خجالت سرش نمیشه معتقده " حلال کن هزار کن" خجالت نکش.

 

چهارراه استانبول

فروش هفتگی: ۴۲۱,۰۶۵,۰۰۰ تومان

فروش کلی: ۱,۸۸۰,۰۲۳,۰۰۰ تومان

نویسنده: مصطفی کیایی

کارگردان: مصطفی کیایی

بازیگران: بهرام رادان، محسن کیایی، سحر دولتشاهی، رعنا آزادى ور، ماهور الوند، سعید چنگیزیان، پوریا رحیمی سام، بابک بهشاد

خلاصه داستان فیلم: این فیلم با نگاهی متفاوت به حادثه Incident آتش سوزی ساختمان پلاسکو می پردازد.

 

عصبانی نیستم

فروش هفتگی: ۳۴۱,۴۴۱,۰۰۰ تومان

فروش کلی: ۲,۳۵۱,۸۱۴,۰۰۰ تومان

نویسنده: رضا درمیشیان

کارگردان: رضا درمیشیان

بازیگران: باران کوثری، نوید محمدزاده، رضا بهبودی، میثاق زارع، میلاد رحیمی، بهرام افشاری، امیررضامیرآقا، تینو صالحی، رضا کولغانی

خلاصه داستان فیلم: خـرداد ۱۳۹۲: نوید و ستاره در تهران زندگی می‌کنند.

 

مصادره

فروش هفتگی: ۲۸۶,۳۴۶,۰۰۰ تومان

فروش کلی: ۱۵,۳۷۷,۸۶۵,۰۰۰ تومان

نویسنده: علی فرقانی

کارگردان: مهران احمدی

بازیگران: رضا عطاران، هومن سیدی، بابک حمیدیان، هادی کاظمی، میرطاهر مظلومی، مزدک میرعابدینی و مهران احمدی

خلاصه داستان فیلم: کاوه نریمان یکی از پزشکانِ پزشکی قانونی در محل کارش با جسدی مواجه می شود که وی را پیش از این می‌شناخته است.ایران خیلی بزرگه اما این وقتی خوبه که ادم بدشانسی نباشی. برای بعضی ها زندگی یه جور قماره..ترکیبی از خوش شانسی و بدشانسی.

 

لاتاری

فروش هفتگی: ۲۳۴,۵۷۱,۰۰۰ تومان

فروش کلی: ۱۴,۴۵۷,۱۵۰,۰۰۰ تومان

نویسنده: محمدحسین مهدویان، ابراهیم امینی

کارگردان: محمدحسین مهدویان

بازیگران: ساعد سهیلی، زیبا کرمعلی، هادی حجازی فر، جواد عزتی و حمید فرخ نژاد

خلاصه داستان فیلم: امیرعلی و نوشین دو جوان بیست و یکی دوساله قصد ازدواج با یکدیگر را دارند. خانواده ها چندان موافق نیستند .آنها صبر پیشه کرده اند تا به مرور زمان رضایت خانواده هایشان را جلب کنند. آن دو یک رویای مشترک دارند؛ برنده شدن در لاتاری و دریافت گرین کارت امریکا.

 

فیلشاه

فروش هفتگی: ۲۱۱,۶۹۴,۰۰۰ تومان

فروش کلی: ۷,۲۵۸,۶۲۹,۰۰۰ تومان

نویسنده و کارگردان: هادی محمدیان

صداپیشگان: سعید شیخ‌زاده بهرام زند، زهره شکوفنده، ناصر طهماسب، میرطاهر مظلومی، شوکت حجت، حامد عزیزی، ژرژ پطروسی، شایان شامبیاتی، بهمن هاشمی، اکبر منانی، حسین عرفانی

خلاصه داستان فیلم: در جنگلی در آفریقا رییس گله فیل ها صاحب فرزندی می ‌شود که همه انتظار دارند جانشین رییس گله باشد، اما برخلاف تصور همه «شادفیل» بسیار دست و پا چلفتی است و هیکل گنده‌اش همیشه سبب تخریب و خرابکاری می ‌شود.

 

به وقت شام

فروش هفتگی: ۱۶۵,۱۲۹,۰۰۰ تومان

فروش کلی: ۱۲,۹۴۴,۱۵۰,۰۰۰ تومان

نویسنده و کارگردان: ابراهیم حاتمی کیا

بازیگران: بابک حمیدیان، هادی حجازی فر، پیر داغر، خالد السید، جوزف سلامه، رامی عطاالله، لیث المفتی، علی سکر، سامر خلیلی، محمد شعبان، سینتیا کرم

خلاصه داستان فیلم: گروگانگیری رو زمین سخت تره یا رو هوا؟؟

 

لونه زنبور

فروش هفتگی: ۱۴۹,۳۰۹,۰۰۰ تومان

فروش کلی: ۸,۸۷۴,۷۳۱,۰۰۰ تومان

نویسنده: برزو نیک نژاد

کارگردان: برزو نیک نژاد

بازیگران: محسن کیایی، پژمان جمشیدی، بهاره کیان افشار و رعنا آزادی Freedom ور

خلاصه داستان فیلم: تا حالا از نزدیک دست چپ زن یه پادشاه دیدی؟

 

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: سلامت ماه رمضان مهم ترین های 24 ساعت موفقیت فیلم سینمایی Movie فیلم حادثه Incident پزشکی گروگانگیری آزادی Freedom جدول سینمای ایران فیلم سینمایی تگزاس فروش عکس غرب تهران حوادث من مدرسه آزار و اذیت زن زندگی فیلم دبیرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۹۲۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگداشت «فرانتس کافکا» در جشنواره کارلوی واری

جشنواره بین‌الملی فیلم «کارلوی‌واری» امسال برنامه مرور آثار «فرانتس کافکا» نویسنده بزرگ اهل چک و تاثیر او بر سینما را برگزار می‌کند.

به گزارش ایسنا، جشنواره بین‌المللی فیلم کارلووی واری امسال قرار است مروری بر آثار «فرانتس کافکا» نویسنده سرشناس و تأثیر او بر سینما را در برنامه ویژه‌ای تحت عنوان «آرزوی سرخپوست بودن: کافکا و سینما» ارائه کند و در آن به تاثیر این نویسنده بانفوذ چک بر فیلمسازانی چون «اورسون ولز»، «مارتین اسکورسیزی»، «عثمان سمبن» و «استیون سودربرگ» بپردازد.

ژوئن امسال صدمین سال درگذشت کافکا است که در آسایشگاهی در شهر کیرلینگ اتریش درگذشت. جشنواره فیلم کارلووی واری به افتخار این نویسنده فیلم‌هایی چون «کافکا» ساخته سودربرگ، «محاکمه» ساخته ولز، «پس از ساعت اداری» به کارگردانی اسکورسیزی و همچنین «مستاجر» از رومن پولانسکی را به نمایش خواهد گذاشت.

به گزارش ددلاین، پنجاه و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کارلوی واری از تاریخ ۲۸ ژوئن تا ۶ جولای (۸ تا ۱۶ تیرماه) در کشور جمهوری چک برگزار می‌شود.

«فرانتس کافکا» یکی از تاثیرگذارترین نویسندگان قرن ۲۱ روز سوم جولای سال ۱۸۸۳ در یک خانواده‌ یهودی آلمانی‌زبان در پراگ، ‌پایتخت جمهوری چک، متولد شد. او بزرگ‌ترین فرزند از جمع شش فرزند خانواده بود و زبان اولی که فراگرفت، آلمانی بود اما بعدها توانست زبان چکی را نیز بیاموزد. علاقه‌اش به زبان فرانسه، او را به آموختن این زبان کشاند.

کافکا پس از پایان تحصیلات ابتدایی و متوسطه، به دانشگاه آلمانی «چارلز فردیناند» در پراگ رفت و در ابتدا به تحصیل شیمی پرداخت؛ اما بعد از دو هفته رشته‌اش را به حقوق تغییر داد و در سال ۱۹۰۶ موفق به کسب دکترای حقوق شد.

تا هنگام مرگ، آثار و سبک نگارش کافکا توجه کمی را جلب می‌کرد. وی پیش از مرگ‌، از دوست نزدیک و مدیر برنامه‌های ادبی‌اش، «ماکس برود» خواست تا تمام دست‌نوشته‌هایش را از بین ببرد.

«دورا دیامانت» که «کافکا» به او علاقه‌مند بود، تا حدودی این درخواست را اجرا کرد؛ اما حدود ۲۰ یادداشت و ۳۵ نامه‌اش را نگه داشت که البته در سال ۱۹۳۳ به دست گشتاپو افتاد. هرچند هنوز تحقیقات برای یافتن دست‌نوشته‌های «کافکا» در حال انجام است.

تمامی آثار منتشرشده‌ کافکا به‌ جز چند نامه‌ای که او در چک به «میلنا جنسکا» نوشت، همگی در آلمان نوشته شدند. کافکا سبک نگارشی منحصر به فردی داشت و البته این مسأله شاید به خاصیت زبان آلمانی برمی‌گردد که این امکان را به وی می‌داد تا از جملات بلند استفاده کند؛ جملاتی که برخی مواقع حتی به یک صفحه می‌رسید.

دو مساله مهم که دائما ذهن «کافکا» را به خود مشغول می‌کرد و وی را تحت فشار قرار می‌داد، رابطه‌ نابسامان او با پدرش و مذهب یهودیت وی بود. ارتباط او با پدرش در بسیاری از آثارش تاثیر گذاشته و امروزه هم از مشخصه‌های بارز این نویسنده برای روانکاوی ذهن وی به کار می‌رود. یهودی بودن کافکا هم از دیگر عواملی بود که موجب می‌شد اکثر داستان‌های او حول محور موضوع بیگانگی به نگارش درآیند.

منتقدان بسیاری سعی کرده‌اند تا آثار «کافکا» را در قالب‌های فکری و عقیدتی خاصی قرار دهند، از جمله مدرنیسم و رئالیسم جادویی، و برخی تأثیر مارکسیسم را در آثار او مانند «قصر»، «محاکمه» و یا «در تبعیدگاه» آشکار می‌دانند. برخی دیگر اگزیستانسیالیسم یا آنارشیسم را سبک مورد استفاده‌ «کافکا» می‌دانند.

شرح‌حال‌نویسان معتقدند «کافکا» همیشه فصل‌های ابتدایی کتابی را که در حال نوشتنش بود، برای دوستان صمیمی‌اش می‌خواند. «میلان کوندرا» بر این باور است که نویسندگان زیادی مانند «گابریل گارسیا مارکز» و «کارلوس فوئنتس» شوخ‌طبعی سوررئالیستی کافکا را در آثارشان استفاده کرده‌اند. «ژان پل سارتر» و «آلبر کامو» دو نویسنده‌ نامداری بودند که بیش از همه تحت تاثیر سبک ادبی خالق «مسخ» قرار داشتند.

«کافکاییسم» (Kafkaesque) اصطلاحی است برای توصیف موقعیت‌های سوررئال، مانند آن‌چه در رمان‌های کافکا رخ می‌دهد و وارد زبان انگلیسی شده است.

با این حال، خوانندگان آثار این نویسنده برای انتخاب یک اثر از او، باید توجه کافی به تاریخ چاپ کتاب داشته باشند؛ چراکه «کافکا» پیش از آن‌که بتواند برخی نوشته‌هایش را برای چاپ آماده کند، درگذشت. بنابراین، رمان‌های «قصر»، «محاکمه» و «آمریکا» همگی توسط مدیر کارهایش «مکس برود»، منتشر شدند.

فشارهای اجتماعی و افسردگی‌های کافکا موجب شد تا او به بیماری‌های متعددی مانند سل، میگرن و بی‌خوابی مبتلا شود. وضعیت وخیم او این اجازه را به او نمی‌داد تا بتواند به اندازه‌ کافی غذا بخورد و از آن‌جایی ‌که آن زمان درمان داخل وریدی هنوز کشف نشده بود، هیچ راهی برای تغذیه‌ او نبود، تا این‌که سرانجام در سوم ژوئن ۱۹۲۴ در آسایشگاهی در منطقه‌ کرلینگ نزدیک وین درگذشت.

پیکر این نویسنده روز یازدهم ژوئن پس از انتقال به پراگ به خاک سپرده شد.

داستان‌های زیادی از کافکا به ‌جا مانده‌اند که از جمله‌ آن‌ها می‌توان به «توصیف جنگ» (۱۹۰۴)، «مقدمات عروسی در ییلاق» (۱۹۰۷)، «تفکر» (۱۹۱۲)، «در تبعیدگاه» (۱۹۱۴)، «رییس آرامگاه» (۱۹۱۷)، «دیوار بزرگ چین» (۱۹۱۷)، «پیامی از سوی امپراتور» (۱۹۱۹) و «محاکمه» (۱۹۲۵). «قصر» (۱۹۲۶) و «آمریکا» (۱۹۲۷) اشاره کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ چیزی جز گوشی لازم نیست
  • بدترین فیلم‌های ترسناک تاریخ سینما!
  • تحلیل هفتگی بازار سرمایه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست
  • انتشار کتاب یوسف گم گشته باز آید در ماهشهر
  • یک داستان عاشقانه از پارسا پیروزفر و حواشی‌اش
  • گفتگو با نویسنده و بازیگر نمایش‌های طنز رادیو
  • برای افزایش تعطیلات هفتگی کار کارشناسی نشده است
  • عرضه چهار نمایشنامه «تیرنگ» در نمایشگاه کتاب
  • بزرگداشت «فرانتس کافکا» در جشنواره کارلوی واری