Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، ستاد ویژه‌ توسعه‌ فناوری نانو با همکاری مرکز توسعه الکترونیک چاپی و یک شرکت بخش خصوصی اقدام به برگزاری چالش «ساخت جوهر رسانا یا نیمه‌رسانای مناسب برای چاپگرهای جوهرافشان به منظور استفاده در کاربردهای الکترونیک چاپی» با هدف توسعه‌ زیر ساخت‌های فناوری الکترونیک چاپی و با اتکا به دانش و فناوری پژوهشگران و شرکت‌های خلاق و نوآوری ایرانی کرده ‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهلت ثبت‌نام در این رویداد تا 15 تیرماه تعیین شده است. علاقه‌مندان می‌توانند به طور رایگان در این رویداد شرکت کنند.

دو جایزه 100 میلیون ریالی برای برندگان نهایی بخش جوهرهای رسانا و نیمه‌رسانا به همراه تسهیلات تجاری سازی تا سقف 1500 میلیون ریال برای برگزیدگان این رویداد در نظر گرفته شده‌ است.

الکترونیک چاپی یکی از فناوری‌های نوظهور است که در زمینه‌های مختلف چون بهداشت و سلامت تا تبلیغات، خودروسازی، حمل و نقل، انرژی و الکترونیک کاربردهای فزاینده‌ای دارد.

روش متعارف، ارزان و سریع ایجاد مدارهای الکترونیکی چاپی، استفاده از چاپ جوهرافشان است و برای این منظور به طور معمول از جوهرهای رسانا و نیمه‌رسانا استفاده می‌شود.

ساخت جوهری با ابعاد ذرات بهینه، پایدار توام با عدم تجمع ذرات که علاوه بر تامین هدایت و استحکام مناسب، قابلیت بکارگیری در چاپگرهای جوهرافشان را داشته باشد و باعث صدمه به هد چاپگر نشود، یک چالش جدی است.

طرح‌های برگزیده در مرحله اول این چالش می‌توانند از تسهیلات حمایتی تا سقف 100 میلیون ریال و در مرحله دوم برگزیدگان از کمک‌ هزینه‌ نقدی و اعتبار استفاده از خدمات و تجهیزات آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی برای ساخت نمونه‌ آزمایشگاهی بهره‌مند خواهند شد.

در پایان مرحله دوم به برنده‌ نهایی در هر یک از دو بخش (جوهرهای رسانا و جوهرهای نیمه‌رسانا) مبلغ 100 میلیون ریال جایزه‌ نقدی اعطا خواهد شد. علاوه بر آن برندگان نهایی چالش با حمایت ستاد ویژه‌ توسعه‌ فناوری نانو فرصت همکاری مشترک با یک شرکت بخش خصوصی و نیز امکان دریافت تسهیلات تجاری سازی تا سقف 1500 میلیون ریال از مرکز توسعه‌ الکترونیک چاپی را خواهند داشت.

همچنین نفرات دوم تا چهارم چالش در هر یک از بخش‌های جوهر رسانا و نیمه رسانا امکان دریافت تسهیلات تجاری سازی تا سقف 1000 میلیون ریال به‌ازای تعریف ماموریت‌های صنعتی از طرف مرکز توسعه‌ الکترونیک چاپی را خواهند داشت.

منبع:ایسنا

201

جوهر رسانا ستاد ویژه‌ توسعه‌ فناوری نانو نیمه‌رسانا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: جوهر رسانا ستاد ویژه توسعه فناوری نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۹۳۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی

حمید جهانشاهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی امروز در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال جاری مصوب شد.

وی افزود: این مطالعه با رویکرد ارتقای زیست بوم کارآفرینی نوآوری و فناوری خراسان جنوبی جلب مشارکت ذینفعان کلیدی و برگزاری بیش از ۴۰ جلسه کارشناسی تدوین شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی گفت: این سند در استان با همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی دانشگاه‌ها نهادها ستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی تدوین شده و در این فرآیند تلاش شده مشارکت نمایندگان و تمام گروه‌های ذی نفع جلب شود و در مجموع دعوت از ۹ لایه و ۳۲ بازیگر اصلی زیست بوم صورت گرفته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی افزود: در تدوین سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی فرادست نظیر مطالعات طرح آمایش سرزمینی خراسان جنوبی بررسی و مورد بهره برداری قرار گرفته‌اند.

جهانشاهی تاکید کرد: بر اساس این سند مهم‌ترین ارزش‌های توسعه دانش بنیان استان توجه به اقتدار آفرینی علم و دانش، توجه به امنیت و انسجام ملی، توجه به فرهنگ اسلامی ایرانی و بومی، سهم برتر منابع انسانی و سرمایه اجتماعی، خلاقیت، نوآوری و فناوری علمی، ثروت آفرینی، افزایش رفاه عمومی و افزایش اشتغال به ویژه برای دانش آموختگان دانشگاهی، عدالت محوری در دستیابی با فرصت‌های برابر دانش پایه برای افراد، شرکت‌ها و نهادها، صیانت از محیط زیست، منابع انرژی و آب مبتنی بر حکمرانی دانش و توجه به مزیت‌های نسبی استان همچون توسعه ظرفیت‌های کشاورزی، معدن، مرز و غیره خواهد بود.

به گفته رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در این سند ۱۲ هدف بنیادین تدوین شده که عبارتند از توسعه فرهنگ کارآفرینی دانش پایه، بهبود محیط کسب و کار دانش بنیان، تحقق توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش پایدار، فراگیر و عادلانه به نفع همه اقشار جامعه، توسعه سرمایه انسانی، آموزش و مهارت برای پاسخگویی به نیازهای اقتصاد دانش بنیان، توسعه زیرساخت و توزیع خدمات دانش بنیان و تقویت زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات در سطح استان مبتنی بر آمایش سرزمینی، ارتقای بهره وری و حفاظت از منابع استان با استفاده از نوآوری و فناوری‌های دانش بنیان، تقویت نقش نهاد علم، دانش نوآوری و فناوری در تکمیل زنجیره ارزش استان، شبکه سازی نوآوری، فناوری و کارآفرینی برای توسعه زیست بوم، توسعه بهره برداری از فناوری‌های نوین، توسعه فناوری‌های پرچم دار به منظور رشد و رقابت پذیری اقتصاد منطقه‌ای، تقویت بنیان‌های پژوهش در زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی استان و ارتقای سطح سلامت و بهداشت استان با گسترش خدمات و محصولات دانش بنیان است.

کد خبر 6087044

دیگر خبرها

  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • ۳۰۰ مدرسه در یزد فرسوده هستند
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • ساخت نوعی باتری سدیمی که ظرف چند ثانیه شارژ می‌شود
  • صادرات بیش از یک میلیارد ریال محصولات چاپی غیر کتاب از خراسان رضوی
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • مرحله دوم انتخابات در البرز به صورت نیمه الکترونیک برگزار می‌شود