Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@05:24:27 GMT

در عصر ارتباطات؛روستای قاسم آباد در دسترس نیست

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۹۳۷۷۶

در عصر ارتباطات؛روستای قاسم آباد در دسترس نیست

در عصری که بیشترین رشد را ارتباطات داشته اند و اکثر روستاها از اینترنت برخوردارند تلفن های همراه در روستای قاسم آباد شهرستان رودبارجنوب هنوز آنتن دهی ندارد و گوشی های تلفنی که در منازل این روستا هستند فقط یک شی بدون ارتباطند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رودبار ما در دنیای امروز با توجه به انجام امورات روزانه، استفاده از تلفن همراه به عنوان یک راه سریع به یکی از مهم ترین نیازهای روزمره مردم تبدیل شده زیرا که امکان برقراری ارتباط با مسافت های طولانی را در کسری از ثانیه فراهم می کند و در هر کجا در دسترس استفاده کنندگانشان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به پیشرفت روز افزون علم و همچنین تنوع اپراتورها و آنتن دهی تلفن های همراه در اکثر نقاط کشور، در روستاهای شهرستان رودبارجنوب کماکان ضعف آنتن دهی تلفن همراه، اهالی این روستاها را آزار می دهد.

روستای «قاسم اباد»که 800خانوار به صورت دائم در آن ساکن هستند در 6کیلومتری شمال مرکز شهرستان رودبارجنوب واقع شده است با توجه به نزدیکی این روستا به مرکز شهر مردم آن هنوز از نبود آنتن دهی تلفن همراه رنج می برند.

نبود پوشش تلفن همراه موضوعی است که مردم روستاو شورا و دهیاری نزدیک به چندین سال است پیگیر جدی آن هستند، و دعوت مسئولین نیز راه به جایی نبرده است و دهها مکاتبه با مسئولان استان و شهرستان نیز بی نتیجه بوده است.

عصر ارتباطات و نبود ارتباطات

شاید در نگاه اول، نبود چنین امواجی به نظر مهم نباشد، اما زوایای پنهان موضوع می تواند اهمیت آن را بیشتر نشان دهد.

زهرا یکی از بانوان این روستا در این زمینه می گوید: در عصری که بیشترین رشد را ارتباطات داشته است و اکثر روستاها از اینترنت برخوردارند تلفن های این روستا هنوز آنتن دهی ندارد و در دسترس نیستند.

وی ادامه داد: گوشی های تلفنی که در منازل این روستا هستند فقط یک شی بدون ارتباطند که در صورت تماس با آنها هیچ گاه در دسترس نبوده و آنرا برای صاحبانشان به یک وسیله یک طرفه تبدیل کرده که فقط در مواقعی که با دیگران کار دارند می توانند با حضور در مناطق مرتفع از آنها استفاده کنند.

امید است با انتشار این خبر و خبررسانی از وضعیت آنتن دهی این روستا در شهرستان رودبارجنوب مسئولین استانی هر چه سریعتر در جهت رفع این مشکل اقدام کرده تا روستانشینان این شهرستان محروم نیز امکان استفاده راحت از این وسیله را داشته باشند.

انتهای پیام/م

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۹۳۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار

                                                         

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ مجید بگلریان در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران در بخش سراب میمه، اظهار داشت: برآورد میزان خسارات وارد شده به روستای تختان و رفع مشکلات زیرساختی وارد فاز عملیاتی شده است.

وی با قدردانی از حضور جهادی دستگاه‌های خدمات رسان و بررسی میدانی از روستای تختان دهلران، افزود: رفع سریع آسیب‌های زیرساختی در حوزه‌های آب، برق و گاز در این روستا بسیار ضروری بوده و تامین آب ۲ روستای تختان و خربزان باید در دستور کار قرار گیرد.

مدیرکل بحران استانداری ایلام با اشاره به بررسی‌های مسئولان استان و شهرستان از روستای تختان، عنوان کرد: اقدامات عمرانی روستای تختان بایستی در کوتاه مدت از منابع داخلی بنیاد مسکن و در دراز مدت از طریق کمیته برنامه ریزی شهرستان دهلران، عملیاتی شود.

بگلریان با اشاره به بارش بالای ۱۰۰میلیمتر بارندگی در پنج شهرستان استان، تصریح کرد: آمار دقیق خسارات باید هر چه سریعیتر برآورد شود و بر اساس شاخص‌های ۱۸ گانه با مختصات یو. تی. ام، جمع بندی و به وزارت کشور ارسال شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان ایلام در پایان با تاکید بر لزوم ترویج بیمه در بین روستائیان و کشاورزان، اعلام کرد: بیمه نقش مهمی در جبران خسارت‌های ناشی از حوادث غیرمترقبه از جمله سیل دارد.

فرماندار ویژه دهلران نیز در این نشست با اشاره به خسارات سیل و بارندگی به روستای تختان، گفت: در هنگام وقوع حادثه، نیرو‌های امدادی و دستگاه‌های خدمات رسان به منطقه اعزام شده و اقدامات اولیه برای اهالی روستا انجام و در ادامه نیز پیگیری برای رفع مشکلات اهالی این روستا در دستور کار قرار گرفت.

لطیف صادقی افزود: با تشکیل نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران موضوع بررسی زیرساخت‌های روستا از جمله آب، برق، گاز، طرح هادی، خسارات وارده به معابر روستا و برخی منازل مسکونی انجام شده است.

وی تاکید کرد: تصمیمات لازم در راستای رفع مشکلات این روستا، در اسرع وقت با حضور مدیر کل مدیریت بحران استان، مدیر عامل شرکت توزیع برق استان، جانشین مدیر عامل آبفای استان و سایر مسئولان شهرستان و بخش در دستور کار قرار گرفته است.

فرماندار ویژه دهلران با تاکید بر اینکه دستگاه‌های خدمات رسان باید جهت رفع مشکل این روستا به سرعت وارد عمل شوند، ابراز کرد: رفع مشکلات معابر روستا توسط بنیاد مسکن و حل مشکل راه دسترسی باید به سرعت انجام شود و در درازمدت از بنیاد مسکن توقع داریم که در خصوص احداث دیوار حائل این روستا پیگیری و بررسی لازم را انجام دهد.

دیگر خبرها

  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۱۶ اردیبهشت
  • ‍ نشست ستاد بحران ایلام برای روستای سیل‌زده «تختان» دهلران‌
  • برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستا‌های تختان و خربزان دهلران در حال انجام است
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • آغاز ساخت ایستگاه مخابراتی احمد آباد-جوزار بویین میاندشت
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار