Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ احمد مشیریان در برنامه « روی خط بازار » رادیو اقتصاد افزود: تبصره این ماده قانونی صراحت دارد حداکثر مدت موقت قرارداد برای کارهای دارای جنبه غیر مستمر از سوی وزارت کار تهیه و به تصویب هیئت وزیران برسد.
وی در ادامه افزود: تدوین آئین نامه تبصره یک ماده هفت قانون کار بصورت جدی از دی ماه سال گذشته در کشور کلید خورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: کارگروهی تحت عنوان « روابط کار» در ذیل شورای عالی کار مسئولیت تدوین این آئین نامه را برعهده دارد.
وی ضمن اشاره به اینکه کارگروه روابط کار متشکل از نمایندگان جامعه کارگری، کارفرمایی و دولت است، افزود: این کارگروه طی چند ماهه گذشته نشست های مختلفی در خصوص تدوین آئین نامه مزبور داشته که آخرین نشست مربوط به روز دوشنبه هفته جاری بوده است.
مشیریان همچنین درباره جزئیات نشست سه جانبه کارگروه «روابط کار» شورای عالی کار اظهار داشت: این نشست مشترک با رعایت سه جانبه گرایی در ادامه جلسات گذشته کارگروه به منظور جمع بندی در خصوص تدوین آئین نامه تبصره یک ماده هفت قانون کار برای تعیین حداکثر مدت قرارداد موقت در مشاغل غیرمستمر تشکیل شد.
وی تصریح کرد: در این نشست با توافق نمایندگان کارگری، کارفرمایی و وزارت کار کلیات آئین نامه در قالب پنج ماده به تصویب رسید.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:کلیات این آئین نامه به همراه پیشنهاد نمایندگان کارگران و کارفرمایان به وزیر کار ارائه می شود تا تصمیم گیری نهایی شود.
وی افزود: پس از اعمال نظر شخص وزیر آئین نامه طبق قانون کار برای اجرایی شدن باید در هیئت دولت بررسی و تصویب شود.
مشیریان تاکید کرد: در این نشست طرفین در خصوص سایر بندهای آئین نامه از جمله تعریف مشاغل غیرمستمر به توافق رسیدند اما در خصوص تعیین حداکثر سقف زمانی قرارداد موقت با نیروی کار پیشنهاداتی توسط هر یک از نمایندگان کارگری و کارفرمایی مطرح شد که تصمیم گیری نهایی بر عهده وزیر کار است.
وی در ادامه گفت: پیشنهاد گروه کارگری و کارفرمایی برای حداکثر سقف زمانی قرارداد موقت با نیروی کار به ترتیب سه تا هشت سال است.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در فرآیند تدوین آئین نامه همچنین در خصوص موارد احتمالی از جمله عدم انعقاد قرارداد دائم با کارگر پس از سقف زمانی مورد تعیین یا تعلیق احتمالی قرارداد کار و سایر مسائل با توافق شرکای اجتماعی پیش بینی های لازم صورت گرفته است.  

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: تصویب کلیات آئین نامه حداکثر کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۹۶۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیت زمانی آیین‌نامه جابجایی معلمان حق‌التدریس و سوادآموزی باطل شد

معاونت برنامه‌ ریزی توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش خردادماه سال گذشته آیین‌نامه نقل و انتقال فرهنگیان را برای سال تحصیلی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲ ابلاغ کرده بود که بر اساس بند ۵ آن امکان نقل و انتقال معلمان حق‌ التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی قبل از ۱۰ سال وجود نداشت.

پس از طرح شکایت برای لغو این بند از آیین نامه، هیئت عمومی دیوان عدالت اداری 15 اسفند پارسال در جلسه ای به ریاست حکمتعلی مظفری رئیس هیئت عمومی دیوان عدالت اداری تشکیل جلسه داد و ابطال این بند رای داد.

در توضیحات رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری آمده است: آیین‌نامه اجرایی بند ۳ ماده واحده قانون الحاق یک ماده به قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی که بند مورد شکایت مربوط به ماده ۲ آن است، در اجرای بند ۳ قانون فوق به تصویب رسیده و بند مذکور از قانون یادشده متضمن حکمی راجع به نقل و انتقال نیست و حکم بند ۳ ماده واحده قانون درخصوص نحوه آموزش و پذیرش در دانشگاه فرهنگیان است و لذا حکم ماده ۲ آیین‌نامه اجرایی صدرالذکر که بند مورد شکایت مستند به آن وضع شده، خارج از حدود اختیار است.

همچنین به موجب آراء متعدد هیات عمومی دیوان عدالت اداری این هیات، شرط ارائه تعهد محضری مبنی بر عدم تقاضای انتقال در مدت معین پس از شروع به خدمت خلاف قانون تشخیص و ابطال شده است.

بر اساس استناد دیگر هیات عمومی دیوان عدالت اداری، مقتضیات اداری ایجاب می‌کند که در مواقع ضروری و بنا به نیاز امکان انتقال نیروها وجود داشته باشد و ممنوعیت پیش‌بینی شده در بند مورد شکایت مانع انتقال نیروها در موارد ضروری است.

این هیات با تاکید بر اینکه در قوانین و مقررات عمومی کشور از جمله قانون مدیریت خدمات کشوری حق انتقال و جابجایی کارمندان پیش‌بینی شده است، یادآور شدند: وضع قواعد آمره در زمینه ممنوعیت انتقال از وظایف و اختیارات قوه مقننه یا مأذون از قبل قانونگذار است.

با این توضیحات هیات عمومی دیوان عدالت اداری بند ۵ آیین‌نامه نقل و انتقال فرهنگیان سال ۱۴۰۳ـ۱۴۰۲ به شماره ۴/۷۱۰ مورخ ۱۴۰۲/۳/۶ که متضمن عدم امکان نقل و انتقال معلمین حق‌التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی قبل از ۱۰ سال است، خلاف قانون و خارج از حدود اختیار تشخیص داد و مستند به بند ۱ ماده ۱۲ و ماده ۸۸ قانون دیوان عدالت اداری مصوب سال ۱۳۹۲ ابطال کرد.

این رأی براساس ماده ۹۳ قانون دیوان عدالت اداری در رسیدگی و تصمیم‌گیری مراجع قضایی و اداری معتبر و ملاک عمل است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • فهرست مجوزهای کسب و کار تاییدمحور اعلام شد
  • رفع بخشی از ایرادات شورای نگهبان به لایحه‌تجارت
  • موافقت مجلس با رفع بخشی از ایرادات لایحه تجارت
  • مجلس با رفع بخشی از ایرادات شورای نگهبان به لایحه تجارت موافقت کرد
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها قطعی می‌شود؟+جزئیات
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد
  • رای مثبت کمیسیون اجتماعی مجلس به تعطیلی پنجشنبه‌ها
  • تدوین قرارداد اجرای موافقت‌نامه ساخت راه‌آهن رشت- آستارا در مراحل نهایی
  • محدودیت زمانی آیین‌نامه جابجایی معلمان حق‌التدریس و سوادآموزی باطل شد
  • تولد شرکت اتوبوسرانی تهران و حومه