Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا رفیعی‌پور ظهر امروز در حاشیه مراسم تودیع و معارفه مدیرکل دامپزشکی استان چهار محال و بختیاری در جمع خبرنگاران با اشاره به شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در کشور از 2 سال گذشته اظهار داشت: خوشبختانه طی روزهای گذشته هیچ کانونی از این بیماری گزارش نشده اگرچه ممکن است به صورت تکی و انفرادی کانونی گزارش شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دامپزشکی تا حدودی توانسته جلوی طغیان بیماری را بگیرد، افزود: امسال تمام دستگاه‌ها باید تلاش کنند جلوی طغیان و اپیدمی آنفلوانزای فوق حاد پرندگان را بگیرند که در این میان اطلاع‌رسانی از سوی رسانه‌ها نقش مهمی در کنترل آن دارد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور بیان کرد: در صورتی که بتوان شرایط صادرات را مهیا کرد صادرات انواع گوشت تا بیش از 10 هزار تن افزایش می‌یابد که اگر آنفلوانزا در کشور وجود داشته باشد امکان صادرات وجود ندارد.

وی گفت: گرانی گوشت ممکن است ناشی از افزایش قیمت نهاده‌ها و نفروختن دام توسط دامدار باشد که بخشی از گوشت مورد نیاز مردم از طریق واردات تامین می‌شود.

رفیعی‌پور با اشاره به تعطیلی 60 مرکز غیرمجاز تکثیر پرورش ماهی در کشور گفت: امسال تاکنون 60 مورد از مرغداری‌ها، مراکز تکثیر پرورش ماهی و دیگر مراکز غیرمجاز با حکم قضایی تعطیل یا پلمب شده است.

وی با بیان اینکه حوزه بهداشتی و کنترل بیماری‌های دامی و نظارت بر فرآورده‌ها و محصولات دامی از وظایف سازمان دامپزشکی است، خاطرنشان کرد: سال گذشته بیماری‌های خطرناک دام از جمله تب برفکی، تب مالت، هاری و شاربن حوزه دامی بیش از 38 درصد  کاهش یافته است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: سالانه بیش از 10 میلیون تن شیر خام، بیش از 2 میلیون تن گوشت مرغ و حدود 800 هزار تن گوشت قرمز در کشور با نظارت دامپزشکی، کاملا سالم و بهداشتی تولید می‌شود و در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد.

رفیعی‌پور با بیان اینکه بسیاری از محصولات تولیدی صادر می‌شوند، ادامه داد: به طور متوسط بیش از 2 میلیون تن مرغ، تخم‌مرغ، عسل و لبنیات صادر می‌شود که خوشبختانه چهارمحال و بختیاری جزء استان‌هایی است که در حوزه آبزیان و شیر خام از موقعیت خوبی برخوردار است.

وی با اشاره به وجود 620 آبگیر و تالاب در کشور بیان کرد: با همکاری محیط زیست کشور نیروهای دامپزشکی به صورت منظم از پرندگان بومی، صنعتی و مهاجر تالاب‌ها، آبگیرها و سدهایی که محل فرود پرندگان مهاجر هستند نمونه‌برداری می‌کنند تا چرخش ویروس کنترل شود.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به بیماری تب کریمه کنگو گفت: متاسفانه امسال در اوایل اردیبهشت‌ماه یک خانم در استان کرمان بر اثر این بیماری فوت کرده است.

رفیعی‌پور ادامه داد: امکان تشخیص، درمان و واکسیناسیون در این بیماری خطرناک و مهلک وجود ندارد و تنها راه کنترل آن تبلیغ، ترویج و اطلاع‌رسانی صحیح به مردم است.

انتهای پیام/ب

صحبت های رئیس سازمان دامپزشکی کشور در شهرکرد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی دامپزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۹۸۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار شبکه دامپزشکی جغتای در خصوص بیماری تب نزله‌ای بدخیم


 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛رئیس شبکه دامپزشکی جغتای گفت: تب نزله‌ای بدخیم بیماری حاد و کشنده‌ای است که صرفاً در گاو ظاهر می‌گردد و بین حیوانات اهلی تنها گاو و گاومیش به این بیماری مبتلا شده و علائم ظاهری را از خود نشان می‌دهند.

دکتر ابراهیم سپهر، افزود: این بیماری علائمی چون، تب بین ۴۰ تا ۴۱.۵ درجه سانتی‌گراد، ریزش آب از بینی که ابتدا مخاطی، سپس چرکی و بعد زرد رنگ شده و تشکیل عفونت می‌دهد، کدر شدن قرنیه و پرخونی مویرگ‌های سفیده چشم که به کوری می‌انجامد، زخم‌های داخل دهان، روی لب‌ها و سطح داخلی لثه، تورم عقده لنفی و ملامسه آنها بصورت ظاهری، نشانه‌های عصبی بیماری به ویژه ناهماهنگی دستگاه‌های حرکتی، لرزش ماهیچه‌ها و ضعف دست و پا، در اوائل بیماری دام دچار یبوست شده و سپس دچار اسهال می‌شود که در هر دو صورت دفع مدفوع با درد همراه است.

او گفت:در این حالت دفع ادرار به صورت قرمز رنگ می‌باشد، اسهال و کم آبی بدن، حیوان دهانش را باز نگه داشته، نفس نفس می‌زند و در عرض سه روز پس از ظهور اعلائم اولیه دام تلف می‌شود.

 رئیس شبکه دامپزشکی جغتای افزود:با توجه به اینکه ویروس عامل بیماری از گوسفند به گاو منتقل شده و بنابراین، این بیماری در مناطقی که گاو و گوسفند‌ها در کنار یکدیگر نگهداری می‌شوند بیشتر دیده می‌شود، از نگهداری گاو و گوسفند در یک مکان جدا خوداری کنند.

دیگر خبرها

  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد / پیاز در مزرعه چه قیمتی دارد؟
  • هشدار شبکه دامپزشکی جغتای در خصوص بیماری تب نزله‌ای بدخیم
  • تبدیل به ضایعات بیش از ۳ هزار کیلوگرم گوشت مرغ در بیرجند
  • نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی
  • ۴ هزار و ۸۰۰ مجوز دامداری و پرورش طیور رد شد
  • آموزش‌های مرتبط با آبزیان در استان بوشهر گسترش می‌یابد
  • اجرای رزمایش واکسیناسیون دام در طرح شهید زاهدی در کازرون
  • تخلف یک کشتارگاه طیور در استان کرمانشاه