Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

به نقل از روابط عمومی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، اسکندر زند در نشست بررسی برنامه «برون سپاری وظایف غیر حاکمیتی موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور»، اظهار داشت: برنامه برون سپاری وظایف پژوهشی و فناوری موسسه تحقیقات کشاورزی دیم تا افق ۱۴۰۴، با برنامه‌ریزی منسجم و زمان بندی شده و ارائه مدل در زمینه های تحقیقاتی موسسه، دارای اهمیت بسیاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بیانات خود بر سیاست شفاف سازی و ارائه برنامه زمان بندی شده موسسه تحقیقات دیم در موردص حمایت از شکل‌گیری شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی خاطر نشان ساخت: بعضی از برون سپاری ها در زمینه کشاورزی دیم در دست اقدام است و با توجه به سود آوری و جذابیت آن برای بخش خصوصی سعی در برون سپاری آن است.

وی افزود: همچنین نظارت دولت در حوزه تولید باید موجب کاهش هزینه های تولید شود و این موضوع مورد توجه وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد.

رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به این که فروش لاین‌های امید بخش برای بخش خصوصی دارای جذابیت فراوان است،گفت: تاکنون از میان ۵۴ رقم جدید بذر دیم که از سوی محققان موسسه تحقیقات کشاورز دیم برای کشت در دیم زارها معرفی شده، دانش فنی تولید ۱۹ رقم بذر جدید غلات و حبوبات دیم به بخش خصوصی واگذار شده است.

در رئیس موسسه تحقیقات کشاورزی دیم در گزارش خود ضمن اشاره به استقبال از برون سپاری وظایف غیرحاکمیتی موسسه بیان داشت: برون سپاری وظایف غیر حاکمیتی و حمایت از شکل گیری بخش غیر دولتی متناظر، راهی برای توانمندسازی موسسه با توجه به محدودیت در منابع انسانی و امکانات است که این امر با عدم نگاه توسعه گری در ساختارها و امکانات توام است.

گل‌کاری افزود: در سال های گذشته موسسه تحقیقات کشاورزی دیم در واگذاری ارقام دیم در کشور پیشرو بوده است، همچنین تعاملات خوبی با بخش صنعت برای فعالیت‌های پژوهشی مشترک داشته و پیشنهادهای جدیدی برای فروش لاین امید بخش به بخش خصوصی داشته است.

وی با تشریح خلاصه ای از اهداف، وظایف و ماموریت‌های موسسه و ایستگاه‌های تحقیقاتی وابسته، تعاملات بیرونی موسسه را شامل : ساماندهی اراضی دیم کشور (بخش اجرا، مروجان و بهره برداران) - طرح‌های PVS (بخش اجرا، مروجان و بهره برداران) - ۴ مورد تفاهم نامه با بخش صنعت همراه با تعریف پروژه - تفاهم‌نامه همکاری مشترک با دانشگاه فردوسی (حبوبات)، دانشگاه تبریز (گندم، کشاورزی دقیق) ، انرژی اتمی (اصلاح ارقام زراعی) - پروژه ایران - ایکاردا (تامین بذر، طراحی و اجرای پلات‌های نوآوری) - پروژه ایران - سمیت (برنامه به‌نژادی، کشاورزی حفاظتی) - برنامه گندم‌های زمستانه سمیت (IWWIP) ترکیه (۳ پروژه مشترک) و تاسیس ۲ شرکت دانش بنیان، برشمرد.

انتهای پیام/

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: روابط عمومی سازمان فناوری کشاورزی جهاد کشاورزی بخش خصوصی دولت کاهش هزینه وزارت جهاد کشاورزی صنعت انرژی ایران ترکیه انرژی بخش خصوصی ترکیه کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۰۰۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، محسن ذبیحی با اشاره به اینکه اصلاح روابط مالی صنعت برق می‌تواند به سرعت گردش منابع نقدینگی و حذف بروکراسی امکان برنامه‌ریزی و برآورد منابع برای کل سال بهبود نقدینگی بر اساس تلاش شرکت‌ها در وصول استفاده از اعتبار گردش نقدینگی در حساب شرکت‌ها انگیزه وصول معوقات رسوب شده در استان‌ها و حمایت مقامات سیاسی استان بیانجامد، گفت: تأمین منابع مالی در حوزه جاری با توجه به نیازهای منطقی هر شرکت با تعیین ضرایب محاسبه و تعیین شده، انجام خواهد شد و متناسب با آنها منابع لازم در اختیار شرکت‌ها قرار خواهد گرفت.

وی افزود: در حوزه سرمایه‌ای سعی شده تا با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های قانون موجود، برنامه‌های مصوب سالیانه بر اساس منابع در دسترس، اجرا و از طریق کنترل حجم سرمایه گذاری شرکت‌ها از افزایش بدهی‌ها جلوگیری شود.

ذبیحی در عین حال بزرگترین تهدید در راه اجرای طرح مالکیت و استقلال مالی شرکت‌های توزیع را عدم توجه کافی احتمالی برخی از شرکت‌های توزیع به مناسبات و نحوه خرید برق از بورس انرژی و عدم مراقبت و مدیریت دقیق تناسب منابع و مصارف عنوان کرد و در خصوص بدهی سالیان گذشته شرکت‌های توزیع به سازندگان و پیمانکاران نیز گفت: حل اساسی این بدهی‌ها مستلزم اصلاحات اساسی اقتصاد صنعت برق در هزینه انشعاب و دریافت بهای تمام شده قیمت برق است.

وی در همین زمینه افزود: اما در کوتاه مدت استفاده از رسوب معوقات فروش برق و وصول آن در شرایط حاضر، راه حل کوتاه مدت است، ضمن آنکه امیدواریم بخشی از بدهی‌ها نیز از طریق ظرفیت‌های قانونی در دسترس قابل تحقق، در آینده تأمین شود.
معاون هماهنگی توزیع توانیر در پایان تأمین برق تعهدات ایجاد شده در حوزه مشترکین جدید را اولویت نخست کارهای حوزه توزیع نیروی برق در کشور اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: طرح‌های مرتبط با گذر از اوج بار سال ١٤٠٣، هوشمندسازی و کنترل پذیری بار و طرح‌های تبدیل شبکه‌های سیمی مسی به کابل خود نگهدار نیز در زمره برنامه‌های اولویت دار سال جاری است.

کد خبر 6089929 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام ایلام به بخش خصوصی
  • گچساران ایستگاه اصلی تولید بذر در منطقه گرمسیری و نیمه گرمسیری
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • واگذاری کاروانسرای ینگی امام به بخش خصوصی در اولویت است
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور
  • جبران خلاء بهره وری در تغذیه دام با استفاده از خوراک کامل
  • بعد از واگذاری سرخابی ها به بخش خصوصی؛ پرسپولیس و استقلال تذکر گرفتند!
  • رشد تولید کشاورزی از ارکان تحقق شعار سال است