Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-08@20:30:37 GMT

آشنایی با خواص نوشیدنی آلوئه‌ورا

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۹۰۱۸۹۹

آشنایی با خواص نوشیدنی آلوئه‌ورا

بافت ژله مانند نوشیدنی آلوورا، خوشایند است، طعم تر و تازه‌ای دارد و نقش مفیدی در پیشگیری و کنترل بیماری دیابت دارد، همچنین موجب کاهش اسید و رفلاکس معده می‌شود و برای مبتلایان به زخم معده مفید است. پیشگیری از پوکی استخوان، کاهش چربی و فشار خون، کمک به درمان یبوست، بواسیر و بهبود عملکرد کبد از مهمترین خواص نوشیدنی آلوورا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، آلوورا به عنوان یک گیاه دارویی سابقه طولانی مدتی دارد و قدمت استفاده از آن در طب سنتی و برای درمان بیماری‌ها به سال 1750 قبل از میلاد مسیح برمی‌گردد. از گیاه آلوورا امروزه محصولات مختلفی در صنایع بهداشتی، دارویی و صنایع غذایی تولید می‌شود که به اشکال مختلفی نظیر قرص، کپسول، نوشیدنی آلوورا و... وجود دارد. در این مطلب قصد داریم تا شما را با مهمترین خواص نوشیدنی آلوورا و ارزش غذایی آن آشنا کنیم. تا انتها با ما همراه باشید.

خواص نوشیدنی آلوورا (طبیعت و خواص درمانی)

طبیعت گیاه آلوورا گرم و خشک است و به تبع نوشیدنی حاصل از آن نیز دارای مزاج گرم است. برخی از خواص نوشیدنی آلوورا عبارتند از:

این نوشیدنی برای مبتلایان به آسم، افسردگی و افرادی که فعالیت ذهنی انجام می‌دهند، مفید است و به دلیل داشتن انواع ویتامین به رفع خستگی و ایجاد نشاط کمک می‌کند.
نوشیدنی آلوورا با علائم زودرس پیری پوست مقابله می‌کند. اگرچه خواص آلوورا برای پوست در بیشتر مواقع به طور مصرف موضعی مطرح شده است، ولی جالب است بدانید خوردن مداوم و طولانی مدت آب آلوورا نیز برای رفع مشکلات پوستی بسیار مفید است و به شفاف و درخشان‌تر شدن پوست کمک شایانی می‌کند.
تقویت لثه‌ها و کمک به حفظ سلامت دهان و دندان‌ها از دیگر خواص نوشیدنی آلوورا است. به این منظور توصیه می‌شود روزانه و به طور منظم از آب الوورا مصرف شود.
نوشیدنی آلوورا برای کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت یا آنهایی که در معرض خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند، مفید است. این نوشیدنی می‌تواند سطح قند خون و همچنین نوروپاتی محیطی (بی حس شدن دست‌ها و پاها) مرتبط با دیابت را کاهش دهد. همچنین خوردن نوشیدنی آلوورا برای افرادی که با مشکل پیش دیابت مواجه هستند بسیار مفید است و از ابتلا به این بیماری پیشگیری می‌کند.
از دیگر خواص نوشیدنی آلوورا تقویت قوای جنسی و افزایش انرژی بدن است. جالب است بدانید، استفاده از این نوشیدنی سبب پاکسازی بدن از سموم، به ویژه در معتادان می‌شود.
آلوورا حاوی مقادیر بالایی کلسیم است و تقویت استخوان‌ها و پیشگیری از پوکی استخوان از پراهمیت ترین خواص آلوئه ورا است، همچنین مصرف نوشیدنی آلوورا برای بهبود تحرک عضلات و مفاصل بسیار مفید است.
مصرف مرتب و روزانه نوشیدنی آلوورا علاوه بر تامین انرژی مورد نیاز بدن، به کاهش وزن سالم و لاغری کمک می‌کند.
تقویت سیستم ایمنی بدن یکی دیگر از مهمترین خواص نوشیدنی آلوورا است. در این گیاه هشت آمینو اسید ضروری بدن وجود دارد که در بدن ساخته نمی‌شود و با مصرف مداوم و منظم این نوشیدنی، به واسطه تامین طبیعی امینو اسیدهای ضروری به حفظ سلامتی بدن و بالا بردن سیستم دفاعی بدن در برابر بیماری‌ها کمک موثری می‌شود.
تقویت و تعدیل سیستم ایمنی در بیماری های ویروسی مانند تبخال، ترمیم زخم، ترمیم آسیب‌های ناشی از سوختگی و خاصت ضد التهاب از خواص نوشیدنی آلوورا است.

مضرات نوشیدنی آلوورا (موارد احتیاطی، منع مصرف و تداخلات دارویی)

تحقیقات نشان داده است، نوشیدنی آلوورا اگر به اندازه مصرف شود، هیچ گونه خطری ندارد؛ ولی مصرف مقادیر زیاد آن در مواردی باعث بروز اسهال خونی می‌شود. همچنین مصرف طولانی مدت و بیش از اندازه آب آلوورا باعث کمبود پتاسیم شده و می‌تواند با پاره‌ای از معالجات قلبی تداخل ایجاد کند.

ارزش غذایی نوشیدنی آلوورا

۹۶ درصد ساختمان ژل آلوئه ورا از آب تشکیل شده است. اما ۴ درصد باقی مانده حاوی مواد فراوانی است که ۷۵ نوع آن شناخته شده‌اند. ترکیباتی که در آلوورا یافت شده‌اند از پلی ساکارید‌ها هستند که قادر به کاهش و ترمیم التهاب هستند. این ترکیب همچنین دارای ویژگی آنتی باکتریال و ضد میکروب است. آنتی اکسیدان‌هایی در قالب ویتامین‌های آ، ث،‌ای و ویتامین‌های گروه ب. شامل ب ۱، ب ۲، ب ۶ و ب ۱۲ است. آلوئین، آمینواسید‌ها و اسید‌های چرب ضروری نیز در این ترکیب یافت می‌شوند. بیشترین مواد معدنی که در نوشیدنی آلوورا وجود دارد شامل کلسیم، سدیم، آهن، پتاسیم، کروم، منگنز، مس و روی است. تجزیه ترکیبات آلوورا نشان می‌دهد که در بین گیاهان شناخته شده توسط بشر، آلوورا تنها گیاهی است که آمینو اسید‌های مشابه و ضروری بدن را می‌سازد و مصرف آب آلوورا می‌تواند به عنوان یکی از سالم‌ترین و طبیعی‌ترین راه‌ها برای تامین نیاز‌های بدن، حفظ سلامت و افزایش ایمنی باشد. متخصصان امر تغذیه معتقدند، مصرف ۶۰ الی ۱۲۰ گرم نوشیدنی آلوورا در روز می‌تواند تغییرات شگفت انگیزی را برای سلامت فرد ایجاد کند.

منبع: ستاره

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۰۱۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با پزشکی ترمیمی

به گزارش همشهری آنلاین، پزشکی ترمیمی از چند رویکرد اصلی برای درمان بیماری‌ها استفاده می‌کند که شامل این موارد می‌شوند:

یک - مهندسی بافت: این رویکرد شامل استفاده از سلول‌ها و مواد برای ایجاد بافت‌ها یا اندام‌های جدید است. از مهندسی بافت می‌توان برای ایجاد پیوند پوست، دریچه‌های قلب و حتی رگ‌های خونی استفاده کرد.

میلیون‌ها بیمار با نوعی از وسایل مهندسی بافت درمان شده‌اند، اما این رشته در مراحل ابتدایی خود است و موفقیت‌های اولیه عمدتاً در بازسازی بافت نرم بوده‌اند.

دو- سلول درمانی: این رویکرد شامل تزریق سلول‌های سالم به بدن برای ترمیم یا جایگزینی سلول‌های آسیب‌دیده است. سلول درمانی برای درمان بیماری‌های گوناگونی ازجمله سرطان، بیماری قلبی و دیابت استفاده می‌شود.

میلیون‌ها سلول بنیادی بالغ در بدن هر انسان یافت می‌شود. بدن ما از سلول‌های بنیادی به عنوان یکی از راه‌های ترمیم خود استفاده می‌کند. مطالعات نشان داده‌اند که اگر سلول‌های بنیادی بالغ برداشته‌شده و سپس در محل بافت بیمار یا آسیب‌دیده تزریق شوند، در شرایط مناسب بازسازی بافت امکان‌پذیر است.

این سلول‌ها را می‌توان از خون، چربی، مغز استخوان، پالپ دندان، ماهیچه‌های اسکلتی و سایر منابع جمع‌آوری کرد.

خون بند ناف منبع دیگری از سلول‌های بنیادی بالغ را فراهم می‌کند.

سه- ژن‌درمانی: این رویکرد شامل وارد کردن ژن به سلول‌ها برای درمان بیماری است. ژن‌درمانی هنوز در مراحل اولیه توسعه است، اما بالقوه می‌توان برای درمان طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها ازجمله اختلالات ژنتیکی و سرطان به کار برده شود.

چهار- دستگاه‌های پزشکی و اندام‌های مصنوعی: اگر اندام شما خیلی ازکارافتاده است و نیاز به تعویض دارد، پزشکان معمولاً پیوند عضو را توصیه می‌کنند. اما یافتن اهداکنندگان عضوی که مناسب هستند دشوار باشد و اغلب زمان زیادی می‌برد. در حالی که ممکن است زمان زیادی در اختیار بیمار نباشد.

در این موارد، پزشکی ترمیمی از مهندسی و رباتیک برای ارائه فناوری‌ها و ماشین‌هایی برای حمایت از اندام‌های ازکارافتاده استفاده می‌کند. به‌عنوان‌مثال، پزشک شما می‌تواند یک دستگاه کمک بطنی (VAD) (پمپ قلب) را در بدن قرار دهد.

تاثیرات پزشکی ترمیمی بر درمان‌های آینده

پزشکی ترمیمی با استفاده از این راهبردها می‌تواند در آینده این تأثیرات را در درمان‌ها ایجاد کند:

بازسازی بافت‌ها و اندام‌ها: یکی از امیدوارکننده‌ترین کاربردهای پزشکی ترمیمی توانایی بازسازی یا مهندسی بافت‌ها و اندام‌ها برای پیوند است. این به طور بالقوه می‌تواند کمبود اندام‌های اهداکننده را برطرف کند و نیاز به داروهای سرکوب‌کننده سیستم ایمنی پس از پیوند را کاهش دهد، زیرا اندام‌های بازسازی‌شده از سلول‌های خود بیمار به دست می‌آیند

سلول درمانی: پزشکی ترمیمی از سلول‌های بنیادی و سایر سلول‌های تخصصی برای درمان بیماری‌ها و آسیب‌های گوناگون استفاده می‌کند. به عنوان مثال، از سلول‌های بنیادی می‌توان برای بازسازی ماهیچه‌های آسیب‌دیده قلب پس از حمله قلبی، ترمیم آسیب‌های نخاعی یا درمان بیماری‌های خودایمنی مانند ام‌اس و دیابت نوع 1 استفاده کرد.

ژن‌درمانی: پزشکی ترمیمی همچنین می‌تواند از استفاده از شیوه‌های ژن‌درمانی برای اصلاح یا ترمیم ژن‌های معیوب مسئول اختلالات ژنتیکی استفاده کند و به‌این‌ترتیب منجر به ایجاد درمان‌های جدیدی برای بیماری‌هایی مانند فیبروز کیستیک، هموفیلی و برخی سرطان‌های ارثی شود.

پزشکی شخصی‌ شده: رویکردهای پزشکی ترمیمی را می‌توان برای بیماران منفرد طراحی کرد و از سلول‌ها و اطلاعات ژنتیکی خود آنها استفاده کرد. این کار می‌تواند منجر به ایجاد درمان‌های شخصی‌تر و مؤثرتر با عوارض جانبی کمتر شود.

بهبود زخم و ترمیم بافت: روش‌های پزشکی ترمیمی می‌توانند روند بهبود زخم و ترمیم بافت را تسریع کنند. به عنوان مثال، درمان با سلول‌های بنیادی یا داربست‌های بیومتریال (مواد زیستی) می‌تواند برای تقویت بازسازی پوست، استخوان یا غضروف پس از جراحات یا سوختگی استفاده شود.

مدل‌سازی بیماری و ساخت دارو: سلول‌های بنیادی و سایر شیوه‌های پزشکی ترمیمی را می‌توان برای ایجاد مدل‌های بافت انسانی برای مطالعه فرآیندهای بیماری و آزمایش داروهای جدید مورد استفاده قرار داد. این کار به طور بالقوه ساخت داروهای جدید را تسریع می‌کند و نیاز به آزمایش حیوانی را کاهش می‌دهد.

کد خبر 849840 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها خبر مهم مجله مفاهیم پزشکی پزشکی

دیگر خبرها

  • عکس | بوی گل، عطر گلاب | روز ملی گل محمدی و گلاب
  • آشنایی با پزشکی ترمیمی
  • طرز تهیه دمنوش عناب ؛ خواص جوشانده عناب ؛ عوارض جانبی جوشانده عناب چیست؟
  • ماءالشعیر طبی و خواص باورنکردنی آن + طرز تهیه خانگی
  • برای کاهش وزن در خواب این نوشیدنی‌ها را امتحان کنید
  • مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)
  • ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • تاثیرات شگفت انگیز مصرف روزانه پیاز