Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - گنبدکاووس - ايرنا - معاون هماهنگي امور عمراني استاندار گلستان گفت: به دليل کاهش بودجه استان گلستان متناسب با کاهش بودجه در کل کشور و نيز چشم انداز ناشي از تحريم هاي احتمالي، اجراي پروژه هاي سودآور و با 70 درصد پيشرفت فيزيکي از اولويت ها است تا منافع آن سريعتر به مردم برسد.

به گزارش خبرنگار ايرنا، ميرمحمد غراوي عصر پنجشنبه در جلسه شوراي اداري شهرستان آزادشهر اظهار کرد: بودجه استان گلستان از 7790 ميليارد ريال در سال گذشته به 5980 ميليارد در سال جاري و متناسب با کاهش بودجه در کل کشور، کاهش يافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي گفت: در چنين شرايطي که اغلب شهرها با کمبود بودجه و عدم درآمدزايي مواجه هستند مي بايست شهرداران و شوراها با جديت در مقابل اضافه کردن نيروي انساني به بدنه شهرداري ها بايستند.
معاون هماهنگي امور عمراني استانداري گلستان گفت: به اعضاي شوراي اسلامي شهرها توصيه مي کنيم در حيطه اختيارات خود گام بردارند و اگر مواردي از دخالت و فشار اين افراد بر شهرداران محرز شود، با ارسال پرونده به شوراي حل اختلاف ،سلب عضويت فرد مورد نظر را به دليل تخطي از قانون درخواست مي کنيم.
وي عنوان داشت: شوراي اسلامي شهرها بايد بر اساس لايحه بودجه مصوب ابتداي سال، شهرداران را ملزم به حرکت در آن مسير نموده و از ايجاد پروژه هاي خارج از برنامه بپرهيزند.
معاون هماهنگي امور عمراني استاندار گلستان تاکيد کرد: تا زماني که در اين پست باشم از شهرداران پرتلاش حمايت کرده و اجازه زياده خواهي به برخي اعضاي شورا را نخواهم داد و در مقابل تصديگري افرادي که از دانش شهرسازي و شهرداري بي بهره هستند نيز خواهم ايستاد.
وي افزود: اعضاي شوراي اسلامي شهرها اگر مشکلي و يا تخلفي در شهرداران مي بينند آن را به ما انعکاس دهند تا برخورد شود و در مواقع لزوم نيز تغييرات در دستور کار قرار گيرد.
غراوي در ادامه افزود: در حال حاضر 57 درصد از جمعيت استان در شهرها و 43 درصد در روستاها زندگي مي کنند که نسبت خوبي محسوب مي شود و در تلاش هستيم اين توازن با ارائه خدمات مناسب و رفع دغدغه هايي نظير ايجاد اشتغال حفظ و از مهاجرت روستانشينان جلوگيري شود.
به گزارش ايرنا، رييس سازمان مديريت پسماند گلستان نيز در شوراي اداري آزادشهر گفت: سايت زباله شهرستان آزادشهر بزودي شاهد اتفاق مهمي در راستاي بهبود وضعيت موجود خواهد بود و پس از آن دفن زباله که آلودگي هاي زيست محيطي را به دنبال دارد، انجام نمي شود.
محسن سميعي خاطرنشان کرد: تا پايان سال جاري با انجام اقداماتي، محل دپوي زباله در شهرستان آزادشهر به يک مکان اقتصادي و علمي تبديل شده و منفعت آن به شهروندان آزادشهري مي رسد.
شهرستان 95 هزار نفري آزادشهر در شرق استان گلستان قرار دارد.
9433/1860
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۰۲۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز

 به تازگی و به دنبال پیگیری‌های وزارت کشور و مصوبه شورای سیاستگذاری و هماهنگی مهاجرین، طرح انسداد مرز‌های شرقی افغانستان از خراسان رضوی آغاز شده است.

این طرح شامل اجرای دیوار بتونی ۴ متری، سیم خاردار، فنس و جاده اصولی است که در بازه زمانی سه ساله اجرا می‌شود.

در این ارتباط نگاهی به جداول بودجه ۱۴۰۳ کل کشور نشان می‌دهد که دولت امسال ردیف بودجه مشخصی را ذیل اعتبارات وزارت کشور با موضوع «تقویت، کنترل و انسداد مرز‌های کشور با اولویت شرق» در نظر گرفته و ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار به آن اختصاص داده است. این رقم معادل ۱۷.۳ درصد از کل اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای وزارت کشور در سال جاری است.

باید این نکته را یادآور شد که طرح انسداد مرز‌ها از سال ۱۳۷۹ با هدف تأمین امنیت مرز‌ها و نواحی شرقی کشور شروع شده است و این طرح در بخش‌هایی از نقاط مرزی ایران با افغانستان در محدوده استان سیستان و بلوچستان اجرایی شده است.

البته در قانون بودجه ۱۳۹۵ کل کشور قرار بود طرح انسداد مرز‌ها در سال ۱۳۹۹ به پایان برسد، اما قانون بودجه این سال، زمان اجرای آن تمدید و به سال ۱۴۰۵ موکول شد. دلیل اصلی تعویق در اجرای آن، تامین نشدن اعتبارات لازم برای اجرای دیوارکشی بتنی بوده است.

در رویکرد انسداد مرز، رویکرد امنیتی و سیاسی غالب است و هدف این است که با انجام اقدام‌های مختلفی از جمله ایجاد موانع فیزیکی، تأسیس مراکز نظامی و انتظامی مرز را هرچه بیشتر به صورت یک مانع غیرقابل نفوذ درآورد تا امنیت مرزی محقق شود.

بر این اساس و با توجه به تحرکات و اقدامات جریان‌ها و گروهک‌های معاند در ورود غیرقانونی به کشور با هدف لطمه زدن به امنیت ملی که نمونه‌هایی از آن را در دو حادثه شاهچراغ، حادثه تروریستی کرمان و نیز اقدامات تروریستی علیه حافظان مرز در استان سیستان و بلوچستان بویژه در یک سال گذشته شاهد بودیم، دستگاه‌های ذی ربط را بر آن داشته است که با اهتمام بیشتری طرح انسداد مرزی را اجرایی کنند.

آنطور که احمد وحیدی وزیر کشور به خبرنگاران گفته است، انسداد مرز یک پروژه قدیمی است و کار در مقاطع مختلفی دنبال و بعضا رها شده است. اکنون رئیس‌جمهور در این خصوص تصمیمات مهمی گرفته‌اند و برای آن منابع جدیدی پیش‌بینی شده تا این کار با همت بیشتری انجام شود که در دست اجراست.

با این رویکرد به نظر می‌رسد که امسال منابع اعتباری مناسبی برای اجرای این طرح در اختیار وزارت کشور و دستگاه‌های مرتبط با امور مرزی قرار گیرد تا انسداد مرز‌ها طبق برنامه زمان بندی به پیش برود.

ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • اولویت اصلی شورای شهر اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • حل مسائل نرم افزاری و سخت افزاری هرمز اولویت مدیران دولتی است
  • هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومانی منوریل قم / چالش عبور از مقابل حرم حضرت معصومه (س) حل نشد
  • توسعه طرح‌های راه‌سازی در استان بوشهر از اولویت‌ها است
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی
  • ۱۱۶۰ پروژه در سبد پروژه‌های سالانه شهر اصفهان است/ هیچ پروژه‌ای نباید معطل طراحی بماند
  • این گروه از کارکنان دولت فوق‌العاده خاص دریافت می‌کنند/ اعلام جزییات