Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوالالامپور- ایرنا- دولت میانمار پس از ماهها سرانجام با ورود و دسترسی بازرسان این سازمان به ایالت راخین که کشتار و سرکوب روهینگیایی ها در آن بوقوع پیوسته،برای نظارت بر روند بازگشت آوارگان روهینگیایی از بنگلادش به این کشور موافقت کرد.

به گزارش روز جمعه ایرنا، سازمان ملل با انتشار بیانیه ای در این زمینه اعلام کرد: دولت میانمار پس از بروز درگیری ها و کشتار روهینگیایی ها در'آگوست 2017'( شهریور96) برای نخستین بار با حضور نمایندگان این سازمان در ایالت راخین به منظور نظارت بر روند بازگشت صدها هزار آواره روهینگیایی از بنگلادش به این کشور موافقت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حملات و سرکوب شدید نظامیان میانماری علیه اقلیت مسلمان روهینگیا در سال گذشته سبب کشته شدن هزاران نفر از آنها و آوارگی بیش از 700 هزار نفر در بنگلادش شد.
براساس گزارش مسئولان بنگلادشی، این کشور در حال حاضر با احتساب آوارگان قبلی روهینگیایی ، میزبان یک میلیون نفر از آنها در اردوگاههای برپا شده در خط مرزی میان بنگلادش و میانمار است.
دور جدید خشونت ها در میانمار پس از حمله شبه نظامیان میانماری موسوم به ارتش رستگاری ارکان روهینگیا(ARSA) به چندین ایستگاه پلیس در ایالت راخین آغاز شد. ارتش و گروه های بودایی با حمله به مسلمانان روهینگیا اقدام به کشتار، تجاوز و آتش زدن روستاهای روهینگیایی کردند.
سازمان ملل سرکوب روهینگیایی را 'پاکسازی نژادی' خوانده در حالیکه ارتش این کشور با رد این اتهام ، از حملات گسترده نظامی خود علیه روهینگیایی ها به عنوان برنامه مقابله با شورشیان و تروریست ها نام برده است.
بنگلادش و میانمار پس از این واقعه تلخ ، در روز 25 ماه نوامبر یک توافق نامه مشترک را برای بازگشت پناهجویان روهینگیا به خانه های خود در راخین امضا کردند.
بر اساس این توافق روند بازگشت مسلمانان روهینگیا به تدریج و در مدت 2 سال انجام خواهد شد درحالی که دو کشور باید امنیت، سلامت و کرامت آنها را تامین کنند.
اما دولت بنگلادش اعلام کرده است طرح بازگشت پناهجویان روهینگیا به میانمار که قرار بود از ماه ژانویه آغاز شود به تاخیر افتاده و میانمار را مقصر این تاخیر اعلام کرد.
طبق گزارش سازمان ملل مجوز دولت میانمار به بازرسان این سازمان امکان بررسی شرایط را برای نظارت بر بازگشت آوارگان روهینگیایی از بنگلادش به راخین فراهم می سازد.
دولت میانمار در عین حال اعلام کرده ، برخی از گروههای آوارگان تاکنون به طور داوطلبانه در مقیاس محدود به این کشور بازگشتند اما آوارگانی که در بنگلادش هستند، نگران بروز فاجعه دیگری در میانمار پس از بازگشت هستند. از این رو آنها خواستار اعطای حق شهروندی توسط نایپیدائو هستند.
دولت میانمار درعین حال اعلام کرده که نمایندگان این دولت نیز برنامه مستقل جستجو در مورد کشتار و سرکوب سال گذشته روهینگیایی ها را در دست اجرا دارد.
قراراست 'کریستین شارن بورگنر'Christine Schraner Burgener' در ماه آینده میلادی برای نخستین بار با سفر به میانمار با مسئولان این کشور در مورد وضعیت روهینگیایی ها گفت وگو کند.
آساق **1599

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیاسی میانمار سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۰۸۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اقدامات سازمان بورس بعد از وقایع اردیبهشت سال گذشته

معاون نظارت بر بورس ها و ناشران و مدیر نظارت بر بورس ها با اشاره به وقایع رخ داده در تاریخ ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت سال گذشته، مجموعه اقدامات سازمان بورس بعد از تاریخ مذکور را شرح دادند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، رضا عیوضلو، معاون نظارت بر بورس ها و ناشران با اشاره به وقایع 17 اردیبهشت سال گذشته و انتشار با تاخیر مقدار مصوب نرخ خوراک گفت: مجموعه اقدامات سازمان بورس بعد از تاریخ مذکور نیاز به ارائه دارد. بعد از آنکه در تیرماه مصوبه نرخ خوراک منتشر شد، همکاران ما در نظارت بر بورس ها معاملات در آن تاریخ 17-18 را بررسی کردند. بررسی ها در چند بعد بود که کلیات آن را مطرح میکنم.

وی ادامه داد: اولین کار بررسی معاملات اشخاصی بود که در لیست دارندگان اطلاعات نهانی بودند، بود که آی پی این افزاد بررسی شد. قصد ما این بود که افرادی که مضنون به معامله بر اساس اطلاعات نهانی بودند بررسی شود.

عیوضلو گفت: از بررسی های صورت گرفته، موضوع چشم گیری عاید نشد و ما گام بعدی را شروع کردیم. که بررسی لیست افرادی بود که در تاریخ مذکور بیشترین فروش را داشتند که بالغ بر 2400 شخص حقیقی و حقوقی بودند که مجدد آن ها هم فیلتر شدند و در نهایت به لیست 500 نفره رسیدیم و الگوی معاملاتی افراد را بررسی کردیم. در نهایت به یک لیست 40 نفره از افراد رسیدیم که مشکوک به استفاده از اطلاعات نهانی در تاریخ 17-18 اردیبهشت بود.

معاون نظارت بر بورس ها و ناشران گفت: این لیست به مرجع قضایی ارسال شد و آن مرجع هم بررسی های خودش را آغاز کرده و اسلاعات تکمیلی را از ما گرفته است.

همچنین قادر معصومی، مدیر نظارت بر بورس ها نیز با اشاره به مجموعه اقداماتی که توسط سازمان بورس بعد از تاریخ مذکور انجام داده است، گفت: مجموعه فعالیت های سازمان بورس عبارت است از: 1-بررسی مجدد کلقه هشدارها و تریگر های نظارتی2- شناسایی ای پی سازمان برنامه و بودجه و نهاد ریاست جمهوری و …3- تهیه گزارش ماتریسی از معاملات 4-انجام مکانبه در خصوص اخذ فهرست کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی درگیر در فرایند مصوبه نرخ خوراک5- تهیه فهرست اشخاص با بیشترین خالص ارزش افزوده فروش در روز 17-18 اردیبهشت7- تحدید جامعه اماری کد های حقیقی مشکوک8- انجام 16 فقره مکانبه با نهادهای دولتی که ظن اطلاع از مصوبه مذکور را داشتند 9- انجام 6 فقره مکاتبه با نهاد های دولتی در خصوصی اعلام فهرست دارندگان اطلاعات نهانی 40 نفر به مراجع قضایی احضار شدند

لازم به ذکر است مشخصا مکاتبات با وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و دولت بوده است و بین این سه ارگان بانک مرکزی هیچ پاسخی نداده است.محمد جوانمردی، معاونت حقوقی، مدیر امور حقوقی و انتظامی سازمان بورس در نهایت اعلام کرد که 40 نفر متهم شامل اشخاص حقیقی و حقوقی به دستگاه قضایی احضار شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توضیحات معاون حقوقی رئیسی درباره پول های بلوکه شده ایران در عراق
  • ایران و مصر خواهان برقراری روابط دیپلماتیک هستند
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • تشریح اقدامات سازمان بورس بعد از وقایع اردیبهشت سال گذشته
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • بازگشت سرما به این مناطق از امروز | رگبار باران و رعد و برق در چندین استان | تهران هم بارانی می‌شود
  • ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • لزوم کیفی سازی نظارت بازرسان بر بازار