Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرج-ایرنا-فرماندار فردیس گفت: فرخ آباد زیبادشت تنها روستای این شهرستان از توابع بخش مشکین دشت نیازمند توجه ویژه مسئولان فرهنگی و اجتماعی است.

به گزارش ایرنا، ابوالفضل اینانلو شامگاه پنجشنبه در جریان بازدید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از کتابخانه فرهنگ روستای فرخ آباد زیبادشت فردیس افزود: این روستا با بیش از 12 هزار نفر جمعیت قابلیت تبدیل به شهر را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان داشت: با توجه به مهاجرت اقوام مختلف و وجود اقلیت های مذهبی در شهرستان فردیس این شهرستان به سازوکارهای موثر فرهنگی نیاز دارد.
دهیار فرخ آباد زیبادشت نیز گفت: پس از کسب مجوز از نهاد کتابخانه های عمومی و ارتباط با شورای کودک در تهران ، ماهانه تعداد قابل توجهی کتاب در اختیار این منطقه قرار می گیرد.
نادر روشنی افزود: براین اساس با برگزاری برنامه های متنوع جمعی موفق به جذب والدین و دانش آموزان و افزایش تعداد اعضای کتابخانه شده ایم.
وی گفت: 1200 نفر عضو کتابخانه فرهنگ هستند که بخش عمده آن را دانش اموزان،دانشجویان ،فرهیختگان و نوجوانان تشکیل می دهند.
وی اظهار داشت: این کتابخانه مجهز به مخزن دارای 8 هزار نسخه کتاب، مرجع، نشریات و بخش کودک دارای یک هزار و 500 نسخه کتاب می باشد لیکن یک هزار و 500 جلد کتاب به دلیل کمبود فضا وارد قفسه های کتابخانه نشده است.
دهیار فرخ آباد زیبادشت گفت: کتابخانه فرهنگ در سال 93 به عنوان تنها نماینده استان البرز و تهران در اولین جشنواره روستای دوستدار کتاب شرکت کرد و موفق شد از بین 684 روستای شرکت کننده مقام هفدهم را کسب کند.
وی افزود: درمجمع عمومی شبکه روستاهای دوستدار کتاب که ماه گذشته در سرای اهل قلم برگزار شد روستای فرخ آباد زیبادشت به عنوان بازرس این مجمع در کشور انتخاب شد.
روشنی گفت: دهیاری این روستا در سال 84 تاسیس شد و در حال حاضر به عنوان تنها دهیاری درجه شش استان موفق به کسب رتبه های برتر در اکثر زمینه شده است.
دهیار فرخ آبادزیبادشت از وزیر فرهنگ و ارشاد درخواست کرد کخ برای ساخت و احداث سالن اجتماعات و کتابخانه جدید برای دوستداران کتاب این روستا را یاری کند.
7413/ 6155

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي كتابخانه فرديس وزير ارشاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۰۹۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند

به گزارش جام جم آنلاین زنجان، محسن افشارچی، در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان زنجان گفت: طی دوسال اخیر نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده و یکی از ویژگی‌های مسئولین این دستگاه پیگیری مداوم امور است.

افشارچی با بیان اینکه ترویج کتاب و کتابخانه منشا خیر و به نفع مردم است، افزود: از فرمانداران و مسئولین استان در رده‌های مختلف خواستارم به مقوله کتابخانه‌‌ها به عنوان یک دستگاه فرهنگی تاثیرگزار بنگرند و در این راستا عمل کنند.

این مسئول ادامه داد: در کشور، پایگاه‌های فرهنگی بسیاری داریم اما در این میان کتابخانه های عمومی وضعیت منحصر به فردی دارد؛ کتابخانه یک پایگاه فرهنگی عمومی است و طیف مخاطبان گسترده‌ای را دربر می‌گیرد.

رئیس انجمن کتابخانه‌های عمومی استان زنجان تصریح کرد: ترویج کتابخوانی از اهداف مهم ما است و ترویج کتاب و کتابخانه و تربیت فرهنگی منشا خیر و به نفع مردم است.

وی خاطرنشان کرد: کتابخانه محل مناسبی برای آموزش امور شهری به کودکان و نوجوانان در حوزه‌هایی مانند آموزش تفکیک زباله، باید و نبایدهای حقوق شهروندی و... است. در استان نیروهای انسانی توانمندی در حوزه فرهنگ داریم و باید از این ظرفیت‌ها در کتابخانه‌های عمومی بهره ببریم.

استاندار زنجان ضمن اشاره به برگزاری سلسله جلسات ادبیات و زندگی در کتابخانه‌های استان، گفت: جلسات خوانش و شرح مثنوی، عطار و حافظ بسیار ارزشمند است و باید چنین برنامه‌های تداوم داشته باشد.

وی در پایان ضمن تاکید بر استفاده از بستر رسانه‌های اجتماعی و صدا و سیما برای ترویج فعالیت‌های کتابخوانی و معرفی خدمات کتابخانه‌های استان عنوان کرد: مکان‌های پر رفت و آمد مانند فرودگاه، راه آهن و ترمینال محل مناسبی برای ترویج کتابخوانی است و می‌توان استندهای ویژه برای دریافت کتاب صوتی برای مسافرین ایجاد کرد.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح کتابخانه‌ بدون کتاب در کشور/۱۰شهر کردستان فاقد کتابخانه
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • کتابخانه هدفمند، موفق و خلاق در دل کویر استان یزد
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند
  • چالشی به نام سرانه مطالعه در ایلام/ کتاب همچنان مغفول است
  • ترویج فرهنگ مطالعه رسالت همگانی است
  • کتابخانه ویژه دفاع مقدس در مازندران دایر می شود
  • توجه ویژه دولت سیزدهم به مقوله فرهنگ
  • ترویج فرهنگ کتابخوانی نیاز امروز جامعه است
  • کتابخانه‌های عمومی با برگزاری برنامه‌های فرهنگی مردم را به کتابخوانی ترغیب کنند