Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از ارومیه؛عبدالکریم حسین زاده نماینده مردم نقده و اشنویه در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر ضرورت توجه دولت به بافت‌های فرسوده در کشور، گفت: بافت‌های فرسوده و تاریخی ظرفیت‌های نهفته در درون شهر‌ها هستند که ما سال‌های متمادی نسبت به این ظرفیت‌ها بی تفاوت شده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم نقده و اشنویه در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه بی تفاوتی به بهسازی بافت‌های ناکارآمد باعث شده بافت‌های فرسوه هر روز فرسوده‌تر و بافت‌های تاریخی به فرسوده بدل شوند، افزود: متاسفانه دولت نتوانسته فرآیند‌های احیا، مرمت و بازسازی را در این بافت‌ها رعایت کند از این رو مخاطرات در آن‌ها زیاد است.

بافت‌های فرسوده و ناکارآمد آسیب پذیرترین مناطق در حین بروز مخاطرات مختلف

وی با تاکید بر اینکه در مخاطرات مختلف ازجمله سیل، زلزله و آتش سوزی بیشترین نقاطی که در درون شهر‌ها امکان آسیب پذیری دارند بافت‌های فرسوده هستند، تصریح کرد: باید نگاه به این بخش نگاه تجاری باشد و باید بدانیم که صرفا نگاه سکونتی و غیر اقتصادی نمی‌تواند مشکلی از ناکارآمدی این بافت‌ها را جبران کند.

حسین زاده با بیان اینکه بافت‌های فرسوده و تاریخی می‌توانند منشا درآمد زایی کلانی برای کشور باشند، گفت: قاعدتا مجلس باید نسبت به تزریق منابع صندوق توسعه ملی به نوسازی بافت‌های فرسوده استقبال کند، زیرا در صورت توسعه صنعت گردشگری بافت‌های تاریخی ما می‌توانند منبع کسب درآمد باشند.

افت‌های تاریخی منبع درآمد زایی بسیاری از کشور‌های پشرفته

وی با تاکید بر اینکه بسیاری از کشور‌های پیشرفته از بافت‌های تاریخی خود در راستای درآمد زایی استفاده کرده اند، تصریح کرد: توجه به بافت فرسوده و تاریخی شهر‌ها درآمد پایدار را برای کشور ایجاد خواهد کرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه هر آنچه که سرمایه گذاری از صندوق توسعه است می‌تواند بازآفرینی تولید سرمایه برای شهر باشد، افزود: دلیلی برای مخالفت مجلس با برداشت از صندوق توسعه ملی جهت نوسازی بافت‌های فرسوده وجود ندارد.

انتهای پیام/ن.م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی بافت فرسوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۱۲۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد حفره ۸ متری در بافت تاریخی یزد/ اتصال فاضلاب به قنات ممنوع

علیرضا نقوی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به عبور هزار کیلومتر قنات از زیر شهر یزد از اتصال فاضلاب خانه های محدوده به قنات انتقاد کرد و افزود: برخی از مقنی ها برای سود بیشتر درصدد اتصال فاضلاب منزل به قنات هستند که هم جرم است و هم مشکلات فراوانی را به همراه دارد.

وی با تاکید بر اینکه این مساله سبب نشت فاضلاب می‌شود که در روزهای اخیر شاهد ایجاد حفره‌ای به عمق هشت متر بودیم که با تلاش ۲۴ ساعته کارکنان شهرداری برطرف شد، اظهار کرد: همچنین برای چاه‌های دفع فاضلاب باید در داخل همان مکان و نه در داخل کوچه انجام شود.

کد خبر 6092287

دیگر خبرها

  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بناهای ناپایدار
  • ایجاد حفره ۸ متری در بافت تاریخی یزد/ اتصال فاضلاب به قنات ممنوع
  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران
  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • شناسایی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان در بافت‌های فرسوده
  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران