Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر نگاه کلان مراکز اندیشه‌ورزی به مسائل مختلف جامعه گفت:‌ مهم‌ترین رکن تشکیل هیئت اندیشه‌ورزی مجلس خبرگان رهبری ‌مطالبه‌گری است. ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۶:۲۷ استانها گیلان نظرات

آیت‌الله احمد پروایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت:‌ مطالبه‌گری به‌عنوان اصلی‌ترین رکن تشکیل هیئت اندیشه‌ورزی مجلس خبرگان رهبری به کنکاش در لایه‌های مختلف اجتماع پرداخته و با نگاهی دقیق‌ به ریشه‌‌یابی علل عقب‌ماندگی‌ها و یا پیشرفت‌ها می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد:‌ لزوم وجود یک نگاه کلان جهت دیده‌بانی و مطالبه‌گری برای ترسیم اهداف،‌ وظایف و مأموریت‌های انقلاب اسلامی و ارزیابی عملکرد 40 سال گذشته از علل اصلی تشکیل مرکز اندیشه‌ورز مجلس خبرگان رهبری است.

آیت‌الله پروایی از نگاه ‌این مرکز به وضعیت گذشته، حال و آینده انقلاب اسلامی سخن گفت و افزود:‌ هیئت اندیشه‌ورزی مجلس خبرگان رهبری ‌علل وقوع معضلات،‌ کمبودها،‌ پسرفت‌ها و پیشرفت‌ها را در بدنه انقلاب بررسی و سپس نتایج تحقیقات را به مقام معظم رهبری تقدیم می‌کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری مطالبه‌گری را از مهم‌ترین سفارشات مقام معظم رهبری خواند و بیان داشت:‌ اعضای خبرگان رهبری به عنوان برگزیدگان و معتمدان ملت ذیل تشکیل یک مرکز اندیشه‌ورزی می‌توانند نسبت به مسائل مختلف جامعه از مسئولان مربوطه مطالبه‌گری کنند.

وی طرح ‌موضوع مطالبه‌گری توسط مقام معظم رهبری را موجب ایجاد انگیزه مضاعف در بین اعضای مجلس خبرگان رهبری دانست و ابراز داشت:‌ این وظیفه ارزشمند و حساس که در قالب تشکیل مرکز اندیشه‌ورزی محقق می‌شود روح تازه‌ای را بر پیکره مجلس خبرگان رهبری دمید.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری حیطه کاری این مرکز اندیشه‌ورزی را گسترده ارزیابی کرد و گفت:‌ اعضای هیئت اندیشه‌‌ورزی مجلس خبرگان رهبری پس از رصد موضوعات مختلف با نگاهی عالمانه و اجتهادی راهکارهایی جهت تکامل و یا بهبود وضعیت موجود ارائه می‌دهند.

آیت‌الله پروایی به روند برگزاری انتخابات و نحوه تشکیل مرکز اندیشه‌ورزی مجلس خبرگان رهبری اشاره کرد و بیان داشت:‌ از میان متقاضیان 20 نفر برای برگزاری انتخابات داخلی اعلام آمادگی کردند که در نهایت 10 نفر به عنوان اعضای مرکز اندیشه‌ورزی خبرگان رهبری انتخاب شدند.

وی با بیان اینکه رئیس مجلس خبرگان رهبری نیز به عنوان یکی از اعضای مرکز اندیشه‌ورزی خبرگان رهبری محسوب می‌شود تصریح کرد:‌ از جمله وظایف این یازده نفر عضو اصلی، تعیین معاونان و یا تشکیل گروه‌هایی با محوریت مسائل اقتصادی،‌ سیاسی،‌ اجتماعی و فرهنگی است.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری از تدوین یک نقشه راه توسط مرکز اندیشه‌ورزی خبرگان رهبری خبر داد و اظهار داشت:‌ تمام نتایج به‌دست آمده در این مرکز به اطلاع مقام معظم رهبری خواهد رسید تا ایشان طبق صلاحدید اقدامات مورد نیاز جهت رفع موانع مطروحه را انجام دهند.

انتهای پیام/‌ش

R7877/P1361/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۲۴۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست از بیت رهبری درپی تکرار یک ادعای عجیب درباره ریاست مجلس آینده

به گزارش خبرگزاری خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا بادامچی، نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هیات رئیسه مجلس در پیگیری و پیشبرد اهداف و ماموریت‌های مجلس شورای نقش اساسی و موثری دارند گفت: انتخاب اعضای هیات رئیسه مجلس از یک سوی به جهت اینکه می‌تواند تبلور مجموعه مجلس باشد و از سوی دیگر چون تنظیم و پیگیری کننده سیاست‌های داخلی و خارجی بوده و همچنین موارد کلان، اقتصادی و اجتماعی است حائز اهمیت و اثرگذاری در میزان موفقیت ادوار مجلس است .

**رئیس مجلس باید فردی پاکدست و فساد ستیز باشد

بادامچی در گفتگو با مدارا، با بیان اینکه در هر دوره‌ای هیات رئیسه مجلس منسجم و دارای نگاه توسعه‌ای و پیشرو داشته، توفیق آن مجلس در خدمت‌رسانی به جامعه هم بیشتر و عیان‌تر بوده، افزود: در راس هیات رئیسه، کرسی ریاست مجلس و نماینده‌ای که به عنوان سکاندار بر آن تکیه می‌زند نیز اهمیت ویژه‌ای دارد و پاکدستی، فسادستیزی و میزان آگاهی و اشراف به مسائل جهانی و پیشروی مردم از ویژگی‌هایی است که فرد کاندیدای ریاست مجلس باید داشته باشد، دوری کاندیداها از این ویژگی ها از اعتبار کرسی ریاست مجلس می‌کاهد و مجلس را در پیشبرد اهدافش با مانع مواجه می کند.

** هرگز نشنیدم دفتر رهبری در مورد انتخابات رئیس مجلس نظری داشته باشد

نماینده تهران در دوره دهم مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اصل دموکراتیک مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: رقابت بر سر کرسی هیات رئیسه معمولا بین فراکسیون‌های مجلس و از دل مجلس شکل می‌گیرد و رقابتی کاملاً مبتنی بر رای و شایستگی افراد است، چرا که اگر غیر از این باشد افراد منتخب نمی توانند در پیگیری امور محوله مستقلاً تصمیم بگیرند و به خارج از مجلس مستقل خواهند بود.

او ادامه داد: طی ۴ سال نمایندگی مردم در دوره دهم مجلس شورای اسلامی هرگز نشنیدم دفتر رهبری در خصوص افراد و انتخاب رئیس مجلس و اعضای هیات رئیسه نظری داشته باشند. حتی در حد شایعه در راهروهای مجلس هم این مطلب مطرح نشد.

بادامچی تاکید کرد: منتسب کردن اقدامات درون مجلس همچون انتخاب رئیس مجلس یا دیگر تصمیمات کلان نمایندگان به نظر رهبر انقلاب منجر به خدشه دار شدن جایگاه رهبری می شود و اگر این دست امور در کشور بدعت گذاری شود، آسیب‌های جبران ناپذیری به شان و کیان مجلس وارد خواهد کرد.

** انتشار این دست شایعات جایگاه مجلس را تنزل می دهد

بادامچی خاطرنشان کرد: افردی که مدعی حمایت خارج از مجلس هستند نمی‌توانند استقلال رای داشته باشند و خود به عاملی برای تضعیف مجلس و کاهش اثر گذاری آن بدل می‌شوند و نمی‌توانند، این اصل که مجلس در راس امور است را محقق کنند و جایگاه مجلس را تنزل خواهند داد.

او در پاسخ به اینکه چگونه می‌توان از انتشار این شایعات جلوگیری کرد، گفت: بهترین اقدام این است که خود بیت رهبری مانع ترویج این شایعات شوند، خود اقدام کنند و تذکر بدهند به افراد ومانع هزینه شدن جایگاه رهبری در امور حزبی و جناحی شوند.

نماینده دوره دهم مجلس شورای اسلامی در پایان یادآوری کرد: استقلال رای نمایندگان مجلس به معنی عدم تاثیر پذیری از لابی ها رایزنی‌های ذینفعان سیاسی و اقتصادی و حریت آنها شان مجلس را ارتقا خواهد داد و نمایندگان مجلس باید به عنوان وکلای مردم پیگیری خواسته ها و مطالبات عموم جامعه باشند و با شجاعت نظر مردم و خواست جامعه را دنبال کنند و مقهور شایعات و رایزنی های سیاسی نشوند.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896397

دیگر خبرها

  • نشست مطالبه گری به‌وقت دانشجو با حضور فرماندار کرمانشاه
  • از هزینه شدن جایگاه رهبری در امور حزبی ممانعت شود
  • اکران مستند «قوی‌دل» آغاز شد/ فیلم‌هایی که ترویج مطالبه‌گری هستند
  • درخواست از بیت رهبری درپی تکرار یک ادعای عجیب درباره ریاست مجلس آینده
  • برگزاری نخستین نشست شورای سیاست‌گذاری شهرداری | درخواست احیاء جایگاه مرکز مطالعات از سوی شهردار تهران مطرح شد
  • پیام تسلیت منتخب مردم استان در ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری به مناسبت عروج محمد کیانی
  • مطالبه ۲۶۳ میلیون دلاری برقی ایران از ترکیه
  • رییس مرکز پژوهش های مجلس: واگذاری پرسپولیس و استقلال به بانک ها، خلاف قانون و منویات رهبری است
  • عضو مجلس خبرگان رهبری: عملیات وعده صادق مایه عزت و افتخار امت اسلامی شد
  • عضو خبرگان رهبری: عملیات وعده صادق مایه عزت و افتخار امت اسلامی شد