Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید رضا غزنوی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در خصوص افزایش قیمت لوازم خانگی گفت: برندهای خارجی سال گذشته در سه نوبت محصولات خود را گران کردند و در ابتدای سال نیز افزایش قیمت 10 درصدی را دادند و اکنون نیز با بالا رفتن قیمت دلار 10 درصد دیگر قیمت‌ها را افزایش داده‌اند.

سخنگوی اتحادیه تولیدکنندگان لوازم خانگی ادامه داد: صاحبان این برندها با دیدن مهیا بودن شرایط در کشور و افزایش قیمت سایر کالاها فضا را مناسب دیدند و دوباره قیمت‌های خود را افزایش دادند در صورتی که آنها پیش از این 10 درصد کالای خود را گران کرده بودند و دلار نیز تنها 9 درصد گران شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این در حالی است که تولیدکنندگان داخلی سال گذشته هیچ افزایش قیمتی نداشتند و امسال نیز در ابتدا هفت درصد و بعد از گران شدن دلار سه درصد اضافه کردند در واقع ما امسال فقط 10 درصد افزایش قیمت داشتیم و آن هم برای پوشش هزینه‌ها بوده و هیچ‌گونه سودی به جیب تولیدکنندگان نمی‌رود.

سخنگوی اتحادیه تولیدکنندگان لوازم خانگی تاکید کرد: افزایش هزینه‌ها به دلیل کاهش تولید و رکود در بازار است که یکی از علت‌های اصلی آن واردات بی‌رویه لوازم خانگی خارجی است که باعث شده تولید کاهش و هزینه‌ها افزایش پیدا کند.

غزنوی تصریح کرد: وقتی در حال مدیریت ارز کشور هستیم؛ دلیلی وجود ندارد که دلار را برای لوازم خانگی خارجی مصرف کنیم؛ آن هم وقتی که به لحاظ کیفیت در یک رده هستیم و ظرفیت‌های تولید داخل کاملا مهیاست.

سخنگوی اتحادیه تولیدکنندگان لوازم خانگی تاکید کرد: در شرایط حاضر درست نیست که ارز ما بابت کالای لوکس خارجی مصرف شود.

وی افزود: ‌امروز تمام تولیدکنندگان داخلی توانستند ارز 4200 تومانی را بگیرند و هیچ مشکلی برای دریافت آن وجود ندارد و این جوسازی‌هایی که برخی از رسانه‌ها مبنی بر عدم تخصیصی ارز 4200 تومانی به تولیدکنندگان منتشر کرده‌اند، کاملا کذب است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ارز افزایش قیمت پوشش دلار واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۲۵۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات

از اول فروردین ماه تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان یک میلیارد و 26 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 383  میلیون دلار و برای خدمات 117 میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 689 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 930 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 96  میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و 26 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 462 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 223 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 167 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 138 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 194 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 197، 29، 174، 103 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 199 میلیون دلار ارز نیمایی و 183 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع 2716 کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • «خالی فروشی» حواله خودرو
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • کشف و ضبط لوازم خانگی قاچاق در بهار
  • قیمت خودروهای داخلی و خارجی +جدول
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت