Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد با اشاره به ضرورت تلاش همه دستگاه‌ها برای اجرای طرح حد نگار در این استان، گفت: اجرای طرح حد نگار تا حد زیادی از گسترش حاشیه‌نشینی در یزد جلوگیری می‌کند.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به نقل از دادگستری کل استان یزد، محمدحسین رحیمی‌زاده معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد در دیدار جمعی از مسئولین قضایی استان یزد با اشاره به ضرورت تلاش همه دستگاه‌ها برای اجرای طرح حد نگار در این استان، گفت: اجرای طرح حد نگار تا حد زیادی از گسترش حاشیه‌نشینی در یزد جلوگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد با اشاره به نقش مهم آموزش مهارت‌های زندگی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، گفت: عامل بسیاری از دعاوی خانوادگی در استان یزد ناشی از نداشتن مهارت‌های زندگی است که فقدان این مهارت موجب تنش و درگیری در خانواده‌ها می‌شود.

وی افزود: برای مبارزه و کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه لازم است تا مهارت‌های زندگی در مراحل مختلف زندگی به افراد آموزش داده شود تا از این طریق افراد، خانواده و جامعه را در برابر بسیاری از آسیب‌هایی که می‌تواند سلامت فرد و جامعه را به خطر بیندازد واکسینه کنیم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد تأکید کرد: در راستای ارتقای مهارت‌های زندگی زوجین، آموزش ۱۰ مهارت از جمله مهارت خودآگاهی برای زوجین جوان پیشنهاد شده و در محتوای کارگاه‌های طرح امید دادگستری نیز گنجانده‌شده است.

رحیمی‌زاده در ادامه با اشاره به فعالیت‌های مؤثر کارگاه‌های طرح امید درزمینهٔ کاهش آسیب‌های خانواده، تصریح کرد: از مجموع ۲ هزار و ۴۰۲ مورد پرونده مرتبط با دعاوی خانوادگی وارده به کارگاه‌های طرح امید دادگستری، قریب به هزار مورد آن در مراحل مختلف از پیگیری پرونده خود را انصراف داده‌اند که البته این به معنای کاهش طلاق در مقطع فعلی نیست و فقط به معنای توقف رشد طلاق با اقدامات انجام‌شده است.

وی افزود: اکنون در راستای ارتقای سطح مهارت‌های زندگی آموزش‌هایی قبل و حین ازدواج و آموزش‌های مداخله در حین و پس از فرآیند طلاق به افراد ارائه می‌شود که این آموزش‌ها می‌تواند نقش بسزایی در ارتقای آگاهی‌ها در این زمینه داشته باشد.

معاون قضایی رئیس‌کل دادگستری استان یزد ادامه داد: اکنون آموزش‌های پیش از ازدواج از طریق همکاری با پادگان‌های نظامی، انتظامی و دانشگاه‌های استان برای سال جاری برنامه‌ریزی‌شده است تا آموزش‌های مهم و کاربردی به سربازان و دانشجویان ارائه شود. در موضوع ارائه آموزش به دانش آموزان با توجه به حساسیت موضوع باید با تعامل و همکاری با آموزش‌وپرورش و استفاده از اساتید مجرب محتوای آموزشی مناسب به دانش آموزان ارائه شود تا این قشر مهم نیز بتواند در برابر آسیب‌های اجتماعی مقاوم‌تر شود.

رحیمی‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم اجرای طرح حدنگار در راستای مقابله با حاشیه‌نشینی و تصرف غیرقانونی اراضی ملی و دولتی در استان یزد، گفت: همه ادارات مرتبط باید تمام تعامل و همکاری خود را با اداره کل ثبت‌اسناد و املاک استان یزد در مسیر اجرای این طرح داشته باشند؛ چرا که این طرح در صورت اجرای کامل می‌تواند تا حد زیادی از تصرف غیرقانونی اراضی ملی و دولتی و گسترش حاشیه‌نشینی جلوگیری کند.

وی در پایان گفت: پدیده حاشیه‌نشینی نیز که از آن به‌عنوان یکی از آسیب‌های اجتماعی مهم یاد می‌شود نیازمند عزم همه مدیران استانی است؛ چراکه نمی‌توان در برابر این معضل اجتماعی که با بسیاری از آسیب‌های اجتماعی دیگر گره‌خورده است بی‌تفاوت بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: یزد تنش مهارت زندگی آسیب های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۲۷۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای مسلمان شدن ژوزه مورایس چه بود؟

 دستیار سابق مورینیو بعد از گرویدن به دین اسلام عضوی از یک خانواده ایرانی شد.

به گزارش تسنیم، وقتی مورایس در اروپا زندگی می‌کرد بر اثر تصادف شدید به کما می‌رود و پس از بهبودی نوع نگاهش به زندگی کمی متفاوت می‌شود.

گذر ایام و مسیر زندگی حرفه‌ای طوری پیش رفت که او به ایران آمد و هدایت تیم سپاهان را به‌عهده گرفت. سرمربی طلایی‌پوشان اصفهانی بعد از یک فصل و نیم حضور در این تیم، حدود دو ماه قبل به باشگاه اصفهانی مراجعه کرد و اذعان داشت که قصد دارد مسلمان شود‌.

بعد از مراجعه دستیار سابق مورینیو به باشگاه سپاهان برای مسلمان شدن، از طرف این باشگاه عرف و قانون در ایران و کلّیت دین اسلام برای او توضیح داده شد‌. در ادامه در محضر یکی از علما شرعاً به دین اسلام گروید و شیعه شد.

در فرایندی دوماهه هم یک وکیل کارهای مربوط به امورات دینی مورایس را دنبال می‌کرد،
این در حالی است که مربی پرتغالی به دختری ایرانی هم علاقه‌مند شده است، گویا در این مدت کارهای مراسم ازدواج خود را هم به انجام رسانده است تا به‌صورت رسمی و قانونی عضوی از یک خانواده ایرانی باشد. او دیروز (جمعه) در نشست خبری بعد از بازی با استقلال ملاثانی در مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی هم اعلام کرد عضوی از یک خانواده ایرانی شده است.

به‌موازات این اقدامات یک مشاور مذهبی متبحر و با آشنایی کامل به زبان انگلیسی کنار مورایس فرآیند آشنایی و آموزش مبانی اعتقادی و نیز پاسخگویی به سؤالات او را به‌عهده دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: واکنش رسانه پرتغالی به شکست سپاهان مقابل پیکان مورایس: آسیب زدن به سپاهان هدف رقبا بود

دیگر خبرها

  • برخی شهرهای استان مرکزی با پدیده حاشیه‌نشینی روبرو است
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی
  • اجرای مسلمان شدن ژوزه مورایس چه بود؟
  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت
  • کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر به دادگستری
  • عقب‌نشینی پسران از مبارزه با غول کنکور/ آسیب‌های کاهش مردان تحصیلکرده
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه ‌گذاری را از بین می‌برد