Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از محققان آزمایشگاه ملی لورنس که در کارگاه مولکولی (Molecular Foundry) این آزمایشگاه کار می‌کند، سری کتاب‌های الکترونیکی برای کودکان به چاپ رسانده که در آن به آموزش بهتر فناوری نانو به کودکان پرداخته می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تریسی متوکس (Tracy Mattox) یکی از محققان آزمایشگاه ملی لورنس برکلی است که در حوزه‌ی نانوساختارهای معدنی فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
تریسی برای آموزش بهتر فناوری‌ نانو اقدام به چاپ کتاب‌های الکترونیکی موسوم به Nancy Nano کرده‌است که در آن روایت یک نانوذره در کارگاه مولکولی بیان می‌شود. این کتاب‌ها به خواننده دربازه‌ی درک مفاهیم علمی در حوزه‌ی فناوری‌ نانو با استفاده از تصاویر و داستان کمک می‌کند.

در این کتاب‌ها به خواننده نشان داده می‌شود که با استفاده از چه میکروسکوپ‌هایی می‌توان نانوذرات را مشاهده کرد و درباره‌ی یکی از قوی‌ترین میکروسکوپ‌ها موسوم به میکروسکوپ الکترونی عبوری (TEM) توضیحاتی داده می‌شود. این میکروسکوپ در کارگاه مولکولی قصه‌ وجود دارد. در 5 عنوان از این کتاب به حوزه‌های مختلفی از پلیمر گرفته تا پیل های فتوولتائیک پرداخته می‌شود.

متوکس در حال حاضر روی جلد هفتم این کتاب‌ها کار می‌کند. او ایده‌ی نگارش این کتاب را از تجربیات کار خود در بخش BLAZES آزمایشگاه برکلی گرفته است. زمانی که فرزندان او از متوکس درباره‌ی کارش در این آزمایشگاه پرسیدند، او به فکر نگارش کتاب‌هایی برای کمک به درک بهتر بچه‌ها از نانوذرات افتاد.

در این کتاب‌ها به کودکان کمک می‌شود تا اتفاقاتی که در کارگاه مولکولی می‌افتد را به‌ خوبی درک کنند و مفاهیم عملی پشت این اتفاقات را بفهمند. این کتاب‌ها به‌گونه‌ای نوشته شده‌اند تا برای سطوح سنی مختلف بچه‌ها مناسب باشند و حتی برخی از بزرگسالان نیز می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.

متوکس می‌گوید: «در سطح پنجم، بیشتر بچه‌ها از مسائل علمی ارائه شده به‌ وجد می‌آیند و درباره‌ی الکترون‌ها و جدول تناوبی مطالبی را می‌آموزند.»

این کتاب انعکاس‌دهنده‌ی علاقه‌ی متوکس به کارگاه مولکولی است؛ جایی که او 11 سال گذشته را در آنجا سپری کرده‌است. متوکس می‌گوید که رئیس او، جف اوربان، برای نگارش این کتاب از وی پشتیبانی کرده‌است. این کتاب‌ها در حال حاضر به صورت آنلاین برای فروش عرضه می‌شوند.



منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نانو فناوری کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۲۷۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه از برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، پوریا جلالی امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه جام باشگاه‌های کتابخوانی باهدف توسعه و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی برگزار می‌شود، اظهار کرد: جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان از جمله اقدامات و برنامه‌هایی است که از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی سراسر ایران طراحی و برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: برقراری ارتباط میان نویسندگان و کودکان و نوجوانان علاقه مند به کتابخوانی، کمک به ترویج، تبلیغ و معرفی کتاب‌های خوب و مفید، توانمندسازی مربیان باشگاه‌های کتابخوانی با ارائه آموزش‌های استاندارد و مهارتی و به وجود آوردن فضای رقابتی سازنده و مؤثر و تشویق کتاب‌خوانان و باشگاه‌های برتر از مهم‌ترین اهداف تشکیل باشگاه‌های کتابخوانی است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: در این طرح مربیان باشگاه‌های کتابخوانی با شرکت در کارگاه‌های آموزشی مجازی علاوه بر آشنایی با روش‌های استاندارد و نوین ترویج کتابخوانی با معیارهای انتخاب کتاب مناسب برای کودکان و نوجوانان، شیوه‌های مختلف خواندن جمعی و گفت‌وگو درباره کتاب و استفاده از شیوه کارگاهی، بر چگونگی راه‌اندازی و اداره باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان نیز مسلط می‌شوند.

جلالی اضافه کرد: آخرین مهلت ثبت‌نام مربیان متقاضی شرکت در جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در سامانه مذکور تا ۲۰ اردیبهشت تمدید شده است.

این دوره‌ها مطابق شیوه‌نامه شبکه‌های اجتماعی و به صورت مجازی برگزار خواهد شد و شرکت در ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان طی چند مرحله و به صورت مجازی امکان‌پذیر است و در مرحله نخست مربیان متقاضی ثبت و راه‌اندازی باشگاه کتابخوانی باید با مراجعه به سامانه جشنواره به نشانی http://www.tarvijeketab.ir ثبت‌نام اولیه خود را انجام دهند.

کد خبر 749759

دیگر خبرها

  • کتاب صوتی «داستان‌های پارسی» در یونان منتشر شد
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» منتشر شد
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی دوست من کتاب برگزار می‌شود
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد