Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - عربستان ، امارات، عمان ، قطر و بحرين در فهرست سياه اندونزي براي اعزام کارگران به کشورهاي خارجي قرار دارند.

به گزارش گروه بين‌الملل خبرگزاري ميزان، اندونزي درصدد است تا ممنوعيت اعزام کارگران اندونزيايي به کشورهاي خاورميانه را رفع کند .
جاکارتا گلوب به نقل از نوسرون وحيد Nusron Wahid رئيس آژانس حفاظت و استخدام کارگران مهاجرگزارش داد: اعزام کارگران اندونزيايي به کشورهاي عرب خاورميانه از سال 2015 پس از اعدام دو نفر مستخدم خانگي اين کشور در عربستان بطور قانوني ممنوع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اندونزي پس از آنکه تعداد زيادي از کارگران به ويژه زنان مهاجر اين کشور از اعمال شکنجه ، آزار و اذيت و سوء استفاده کارفرمايان خود در کشورهاي عرب خاورميانه شکايت هاي مکتوبي را تسليم کردند و عربستان نيز باوجود درخواست جاکارتا دو نفرکارگراين کشور را اعدام کرد، اين قانون را عليه 21 کشور خاورميانه وضع کرده است.
به گفته اين مقام مسئول اندونزيايي، اکنون کشورهايي که در فهرست سياه اعزام کارگران قرار دارند، بيشترين تقاضا را براي پذيرش مستخدمان خانگي از اندونزي دارند.
طبق اين گزارش اکنون حدود پنج تا 10 هزار نفر از کارگران غيرماهر اندونزيايي ماهانه بطور غيرقانوني توسط آژانس هاي کاريابي به کشورهاي خارجي اعزام مي شوند.
وي افزود: بنابراين دولت در تلاش براي ارائه برنامه اي است تا اعزام کارگران به صورت قانوني و با حمايت انجام شود و از اين طريق دلالان و سودجويان فعال در اين زمينه، کنار زده شوند.
براساس اين گزارش، از زماني که `جوکو ويدودو` رئيس جمهوري فرمان ممنوعيت اعزام کارگران را به خارج از کشور صادر کرد، ارسال حواله هاي ارزي از کشورهاي خارجي به داخل اندونزي از 8.9 ميليارد دلار در سال 2016 و 9.6 ميليارد دلارسال 2015 ميلادي، به رقم 8.6 ميليارد دلار درسال 2017 کاهش يافت.
قرار است اندونزي بعد از برداشت قانون مزبور، سالانه 30 هزار نفراز کارگران اندونزيايي را به ديگر کشورهاي خارجي اعزام کند.
برخورداري از شرايط شغلي مناسب مانند بهره مندي از ساعت کاري و دستمزدهاي عادلانه از جمله تمهيداتي است که انتظار مي رود در برنامه جديد اعزام کارگران لحاظ شود.
بانک جهاني خط فقر معتدل را 3.10 دلار در روز تعيين کرده است و با در نظر گرفتن اين معيار حدود 93 ميليون نفر اندونزيايي از جمعيت بيش از 260 ميليون نفر اين کشور با فقر دست‌وپنجه نرم مي‌کنند.
علاوه براين شکاف طبقاتي دراين کشور جنوب شرق آسيا به حدي بالاست که براساس يک بررسي چهار نفر از ثروتمندترين افراد اندونزي به اندازه بيش از 100 ميليون نفر فقيراين کشور ثروت دارند.
بنابراين کارگران نيمه ماهر و غيرماهر اندونزيايي که يکي از ارزان ترين کارگران خارجي در جهان محسوب مي شوند، بازارهاي اشتغال کشورهاي ديگر را به عنوان يک فرصت شغلي و تامين درآمد براي خانواده هاي تحت حمايت خود مي دانند.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۲۷۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح توهمی نتانیاهو برای غزه بعد از قتل عام فلسطینی‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی طرحی توهمی در خصوص نوار غزه ارائه داده که متشکل از سه مرحله است. رسانه‌های صهیونیستی با انتشار این طرح مدعی شدند که هدف از آن شکوفایی نوار غزه به عنوان بخشی از زیر ساخت‌های منطقه‌ای توافقنامه‌های عادی سازی روابط و رهایی یافتن از خطر به اصطلاح «حضور ایران در این منطقه» است.

در این طرح بر موقعیت مرکزی و تاریخی نوار غزه به عنوان نقطه اتصال ۲ مسیر تجاری قدیمی میان شرق و غرب یعنی مسیر دریایی مصر-غزه-بابل و مسیر هند-یمن-عربستان-اروپا تاکید شده است.

رسانه‌های عبری زبان گزارش دادند: قرار است مرحله نخست به عنوان مرحله ارائه کمک‌های بشردوستانه به مدت ۱۲ ماه ادامه یابد به طوری که تل آویو منطقه‌های امنی را به دور از حکمرانی حماس از شمال نوار غزه تا جنوب آن ایجاد می کند. یک ائتلاف متشکل از کشورهای عربی شامل عربستان، امارات، مصر، بحرین، اردن و مراکش اقدام به توزیع کمک‌های بشردوستانه در منطقه‌های امن می‌کنند و فلسطینی‌های ساکن این منطقه‌ها کنترل آن‌ها را زیر نظر کشورهای مذکور به دست خواهند گرفت.

در ادامه این گزارش آمده است: مرحله دوم بین پنج الی ۱۰ سال به طول می‌انجامد. تل آویو مسئولیت کامل امنیت نوار غزه را به دست می‌گیرد. کشورهای عربی مذکور نیز یک هیأت چندجانبه برای نظارت بر بازسازی نوار غزه و حمایت مالی از آن تشکیل می‌دهند. فلسطینی‌های ساکن این باریکه نیز به هیأت مذکور کمک خواهند کرد.

مرحله سوم نیز با نام مرحله خودمختاری آغاز می‌شود و تل آویو حق مقابله با تهدیدات امنیتی در غزه را برای خود قائل خواهد بود. قدرت نیز به تدریج به یک دولت محلی در غزه یا دولت یکپارچه فلسطین که کرانه باختری را نیز شامل می‌شود انتقال می‌یابد.

خواب نتانیاهو برای یمن، سوریه و لبنان

در مرحله نهایی نیز فلسطینی‌های ساکن غزه به صورت مستقل این باریکه را اداره کرده و به توافقنامه‌های عادی سازی روابط می‌پیوندند. در این طرح توهمی آمده است که مزایای آن برای رژیم صهیونیستی علاوه بر تأمین امنیت در منطقه‌های جنوبی اراضی اشغالی، عادی سازی روابط با عربستان خواهد بود.

امتیاز کشورهای عربی نیز مشارکت در توافقنامه‌های دفاعی با آمریکا و دسترسی نامحدود به بنادر غزه در دریای مدیترانه خواهد بود. اگر توهم نتانیاهو در خصوص غزه عملیاتی شود وی قصد دارد آن را در یمن، سوریه و لبنان نیز اجرا کند.

طرح منطقه‌ای رژیم صهیونیستی برای فریب کشورهای عربی

در این گزارش تاکید شده است: طرح منطقه‌ای گسترده‌تری وجود دارد که در افزایش تعداد پروژه‌های بزرگ مانند شهر نیوم در عربستان و اجرایی کردن آن در صحرای سینای مصر نمود پیدا می‌کند. بدین ترتیب نوار غزه می‌تواند به یک بندر صنعتی مهم در حوزه مدیترانه تبدیل شود. این مرکز محل اصلی صادرات برخی کالاهای نوار غزه در کنار نفت عربستان و مواد خام دیگر کشورهای عربی حوزه خلیج فارس خواهد بود.

در طرح منتشر شده از سوی دفتر نتانیاهو آمده است که یک منطقه آزاد تجاری بزرگ که شامل سدیروت، غزه و العریش خواهد بود ایجاد می‌شود و بدین ترتیب تل آویو، غزه و مصر می‌توانند از این منطقه به صورت مشترک استفاده کنند. رژیم صهیونیستی برای فریب افکار عمومی پا را فراتر گذاشته و نوار غزه را به عنوان مرکز اصلی تولید خودروهای برقی معرفی می‌کند!

این در حالی است که در طرح مذکور هیچ اشاره‌ای به تشکیل دولت مستقل فلسطین نشده است. رژیم صهیونیستی بعد از گذشت هفت ماه از لشکرکشی گسترده به نوار غزه و حرف و حدیث‌ها در خصوص به راه انداختن حمام خون در شهر رفح، برای فریب افکار عمومی و کاهش فشارهای جهانی چنین طرحی را ارائه داده است.

کد خبر 6096913

دیگر خبرها

  • آمادگی استان قزوین برای سرمایه گذاری‌های خارجی
  • موشک‌های ایرانی کشورهای عربی را بر سر عقل آورد؟ / اخراج محترمانه ارتش امریکا از خاک امارات +فیلم و تصاویر
  • خبر مهم وزیر کشور درباره پذیرش اتباع جدید
  • تلاش جمعی ایران، عربستان، ترکیه، اندونزی و مصر برای پایان جنگ در غزه
  • طرح توهمی نتانیاهو برای غزه بعد از قتل عام فلسطینی‌ها
  • تحولات اوکراین| امکان درخواست کی‌یف از اروپا برای اعزام نیرو
  • امیرعبداللهیان: با اتخاذ موضع هماهنگ کشورهای اسلامی، حقوق ملت فلسطین محقق می‌شود
  • نگرانی از اعتراضات ضدصهیونیستی در عربستان،‌ مصر و اردن
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • ستاره پرتغالی الاتحاد در لیست سیاه لیگ عربستان!