Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - لندن - ايرنا - معاون رئيس اتاق بازرگاني انگليس و ايران گفت که شرکت‌هاي علاقه‌مند به تجارت با ايران منتظر صدور دستورالعمل جديد اتحاديه اروپا براي مقابله با تحريم‌هاي فرامرزي آمريکا هستند تا به همکاري‌هاي اقتصادي خود در ايران ادامه دهند.

«سيروس مهدي زاده» امروز (شنبه) در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با استناد به گفت‌وگوهاي اخير خود با برخي صاحبان کسب‌وکار در انگليس، ابراز اميدواري کرد که رويکرد عملي اروپا در اجراي برجام بدون آمريکا مي‌تواند به شرکت‌هاي علاقه‌مند به تجارت با ايران اطمينان بخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي گفت: اتحاديه اروپا قرار است ظرف چند هفته آينده دستورالعمل‌هاي جديدي را براي مقابله با تحريم‌هاي فرامرزي آمريکا عليه شرکت‌هاي اروپايي وضع کند. دولت انگليس نيز برخلاف خروج يک‌جانبه و تأسف‌بار آمريکا از برجام، کاملاً حامي اين توافق و از طريق تعامل با ساير اعضاي باقي مانده در اين توافق به دنبال تدوين راهکاري است که بر اساس آن ضمن بهره‌مندي ايران از منافع برجام، شرکت‌هاي انگليسي نيز قادر باشند به همکاري‌هاي تجاري با ايران ادامه دهند.
مهدي زاده افزود: يک روز پس از خروج آمريکا از برجام، وزارت دارايي انگليس بيانيه‌اي را منتشر و در آن اعلام کرد که از تعاملات تجاري قانوني با ايران حمايت و در جهت آن تشويق مي‌کند. عکس‌العمل سريع انگليس در انتشار اين بيانيه براي صاحبان کسب‌وکار، اطمينان‌بخش بوده و به همين خاطر آن‌ها مشتاقانه جوياي راهکار عملي هستند تا به تجارت با ايران ادامه دهند.
وي اضافه کرد: همچنين جامعه تجاري انگليس اميدوار است که با خروج آمريکا از برجام و جبهه متحد اروپا عليه تحريم‌هاي فرامرزي آمريکا، بانک‌هاي اين کشور نيز از امنيت و اطمينان بيشتري برخوردار شوند تا روابط مالي خود با ايران را بدون واهمه از جريمه‌هاي آمريکا از سر بگيرند.
اين مقام اتاق بازرگاني انگليس افزود: مؤسسات علاقه‌مند به تجارت با ايران ازجمله اتاق بازرگاني انگليس و ايران، فعالانه در اين رابطه مشغول لابي هستند.
دونالد ترامپ رئيس‌جمهوري آمريکا شامگاه هيجدهم ارديبهشت‌ماه در اقدامي يک‌جانبه و به‌رغم مخالفت‌هاي جهاني، خروج کشورش از برجام را اعلام کرد. با اين‌ حال اتحاديه اروپا، روسيه، چين، انگليس، آلمان و فرانسه اعلام کرده‌اند که به‌رغم خروج آمريکا از توافق هسته‌اي، آن‌ها به اين توافق پايبد هستند و از شرکت‌هاي خود که با ايران مبادله تجاري دارند، حمايت مي‌کنند.
ايران نيز اعلام کرده است که اگر از منافع برجام منتفع شود و تضمين‌هاي لازم داده شود، در برجام مي‌ماند.
اروپام ** هـ ن **1479
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۲۸۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا در گفتگویی گفت: ایران و روسیه با یک هدف مشترک به مقابله با غرب و اآریکا پرداخته، متحد شدند و همکاری‌ها را در این قالب پیش بردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نواف ابراهیم، کارشناس مسائل بین‌الملل در مصاحبه با برنامه راهبرد شرقی با بیان این که ایران و روسیه در سوریه فعالیت و همکاری را شروع کردند، یادآوری کرد: به برکت همین همکاری گروه‌های تروریستی عقب رانده شدند و باید خاطرنشان کرد که ایران اهمیت فوق‌العاده‌ای در دستگاه سیاست خارجی روسیه دارد.

در این‌ رابطه گفتگویی درباره موضوعات مختلف میان ایران و روسیه شکل‌گرفته است و با نگاه همه‌جانبه دو کشور، در سوریه نقطه عطفی را بر جا گذاشتند.

 مدیر بخش بین‌الملل "راسیا سگودنیا" افزود: طی دو سال اخیر که در دنیا تحولات عجیب‌وغریب را می‌بینیم، همکاری دو کشور تا حدودی ادامه دارد و روابط و همکاری‌ها در سطح منطقه‌ای شدت خود را نگه داشته و سطوح مختلفی پیدا کرده است.

ابراهیم ادامه داد: در چند سال اخیر ایران از طریق تحریم ایزوله شده و لذا روابط ایران و روسیه در این فضا از اهمیت بالایی برخوردار شده است.

وی در بخشی دیگر از این مصاحبه رادیویی با بیان این که پس از دو سال، اتفاقات در سوریه متوقف شده، گفت: امروز شاهد هستیم که دو کشور هم صدا شدند و نظرات مشترکی در مورد سوریه دارند.

ابراهیم با اشاره به بخشی از سخنان پوتین گفت: پوتین طی یک سخنرانی اعلام کرده بود روسیه در مقابل سوریه نگرانی خاصی ندارد؛ بلکه بر مسائل این کشور متمرکز است. ایران به‌عنوان یک بازیگر بزرگ منطقه‌ای در داخل سوریه فعالیت خود را انجام می‌دهد؛ ما هم شانه‌به‌شانه ایران فعالیت خود را در این کشور ادامه خواهیم داد.

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا افزود: در دنیا نگرانی‌هایی وجود دارد که می‌تواند همکاری ایران و روسیه را تحت‌الشعاع قرار دهد و یکسری مسائل پدیدآمده که بر روابط دو کشور در زمینه‌های ژئوپلیتیک، فرهنگی و اجتماعی تأثیر می‌گذارد؛ خاصه در موضوع برهم‌زدن نظم تک قطبی در دنیا!

ابراهیم در این باره توضیح داد: مثلاً روسیه همکاری‌هایی را با رژیم صهیونیستی دارد که ممکن است مشکلاتی را در زمینه همکاری ایران و روسیه پدید آورد.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به بیرون‌راندن گروه‌های تروریستی از جمله جبهة النصره از منطقه گفت: نقش ایران به‌گونه‌ای است که روسیه نمی‌تواند بین منطقه و سوریه یکی را برگزیند.

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا افزود: طی سال‌های اخیر اتفاقاتی در دنیا شکل‌گرفته که تعارض و همپوشانی منافع را پدید آورده و موجب شده کشورها صفر و صدی به مسئله نگاه نکنند.

در این‌ بین بسیاری معتقدند برای تسلط بر منطقه باید سوریه را در اختیار بگیرید و نگاه دیگر می‌گوید اگر روسیه را از آن خود کنید، بر کل دنیا مسلط خواهید شد و این همپوشانی منافع قدری بر پیچیدگی مسائل افزوده است.

ابراهیم در ادامه سخنان دیگر مهمان برنامه که تأکید کرد روسیه برای ماندن در منطقه باید با ایران بماند، گفت: بنده با این موضوع هم نظر هستم. در سوریه با مثلث ایران، ترکیه و روسیه روبه‌رو هستیم و دیگر کشورها کمتر نقش کلیدی را ایفا می‌کنند؛ از جمله امریکا و فرانسه. همچنین ایران و روسیه با ایفای نقش، امنیت ملی را فراهم کرده و صلح را برای مردم خود آوردند و روسیه به‌نوعی کمک‌های بشردوستانه را به سوریه آورد.

وی افزود: همه از ارتباط ایران و روسیه برای حفظ ثبات در سوریه اطلاع دارند؛ ولی پس از اتفاقاتی که برای ایران در پی تحریم افتاد، ایران و روسیه با یک هدف مشترک به مقابله با غرب و آمریکا پرداخته و متحد شدند و همکاری‌ها را در این قالب پیش بردند.

امضای یادداشت تفاهم امنیتی بین ایران و روسیهایروانی: تحریم‌های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احتمال اعزام نیروهای انگلیسی به غزه
  • احتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • واکنش ایران به تحریم‌های آمریکا، انگلیس و کانادا
  • واکنش تند ایران به اقدام ۳کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم های جدید | انتقاد شدید از پارلمان اروپا | باید زمانی پاسخگو باشید!
  • کنعانی تحریم‌های جدید آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • ادعاهای مقام سابق موساد درباره جزئیات شبکه مالی مخفی ایران | ماجرای عجیب یک شرکت انگلیسی | ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد!
  • بیانیه ارتش یمن درباره حمله به پهپاد آمریکایی و یک کشتی انگلیسی