Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-06@15:02:41 GMT

توانمندسازی و ایجاد شغل سیاست اصلی کمیته امداد است

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۹۲۸۲۳۸

توانمندسازی و ایجاد شغل سیاست اصلی کمیته امداد است

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمان سیاست اصلی در کمیته امداد ، توانمندسازی و ایجاد شغل را جزو اصول و قانون اساسی برشمرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ یحیی صادقی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمان با اشاره به اینکه کمیته امداد مولود انقلاب است ، اظهار داشت: 22 روز بعد از پیروزی انقلاب، کمیته امداد امام خمینی (ره) توسط امام بنیانگذاری شد و تا به حال باعث خیر و برکت جامعه امروزی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در شرایط قبلی به خاطر مشکلات اقتصادی و معضلات علی الخصوص قشر محروم با آن روبرو است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمان افزود: 65 درصد جمعیت سرپرست خانواده ، زن هستند ، زنانی که به دلایلی بار خانواده بر دوش آنان است.

صادقی ادامه داد: بدیهی ترین دلیل، فوت سرپرست خانواده است که نان آوری را بر دوش زن خانواده می گذارد و او با آسیب شدید روحی پشتوانه خود را از دست داده و باید به دنبال معاش عائله خود و خانواده باشد.

وی عنوان کرد: زنانی که فقط خانه دار بوده اند با زنانی که قبلا کار می کرده اند در زمینه اداره خانواده بسیار متفاوت هستند، زیرا سرپرستی یک خانواده  برای زنانی که خانه دار بوده اند بسیار سنگین تر است و با حداقلی که از کمیته امداد می گیرد خود را می بازد.

صادقی با بیان اینکه یکی از آسیب های اجتماعی فوت نان آور خانواده است، اذعان داشت: گاهی اوقات نان آور خانواده لیاقت سرپرستی ندارد مثل کسی است که اعتیاد دارد و این یک فاجعه بزرگ است زیرا همسرش تجربه کار ندارد و دچار یک آسیب روحی شده و اینکه در این دنیای پرآشوب چه باید بکند.

وی تصریح کرد: قطعا تاثیر جامعه خیرین می تواند باری از مشکلات را حل نماید.

صادقی، سیاست اصلی در کمیته امداد  توانمندسازی و ایجاد شغل را جزو اصول و قانون اساسی برشمرد و گفت: برخی از کشورها توانمندسازی در مشاغل را الگوی خود قرار می دهند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خاطرنشان کرد: در سال 96 ، 4 هزار شغل در استان کرمان ایجاد کردیم که باعث بوجود آمدن یک شغل پایدار شده است.

وی بیان داشت: 4 هزار نفر از مددجویان کمیته امداد قالیباف هستند که کمیته امداد با در اختیار قرار دادن مواد اولیه  به آنان توانسته اند 8 میلیارد تومان فروش داشته باشند و سعی ما بر این بوده تا این زنان روی پای خود بایستند.

صادقی در انتها از کلیه خیرین و مردم خواست تا از برکات این ماه رمضان استفاده نموده و حامی یک فرزند بی سرپرست را تا یک سال عهده دار شوند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۲۸۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت

فرشید رضایی سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد:  سواد سلامت رسانه از جمله مقوله های مهم سواد سلامت برای توانمندسازی جامعه و سازمان ها است که جای خالی آن و ضرورت توانمندسازی خانواده ها و دانش آموزان در مورد سواد سلامت رسانه، پس از همه گیری کووید-۱۹ بیش از پیش مشخص شده است.

وی بیان کرد: پیدایش ویروس جدید کرونا در سال ۲۰۱۹ و همه گیری جهانی بیماری تنفسی کووید-۱۹ یکی از بزنگاه های مهم تاریخ بهداشت جهان محسوب می شود. علاوه بر همه گیری بیماری تنفسی در ۴ سال اخیر، همه گیری اطلاعات نادرست و شایعات و باورهای نادرست بهداشتی نیز باعث رنج و مرگ هزاران نفر در جهان شد. ناکافی بودن سواد سلامت رسانه ی مردم جهان پاشنه ی آشیل برنامه های بهداشت در برابر این ویروس شناخته شد.

رضایی ادامه  داد: فرهنگ سلامت بعنوان یکی از اثرگذارترین حوزه ها در سلامت جامعه بسیار تحت تأثیر و تعامل دو سویه با فضای تبلیغاتی و رسانه ها است.

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: توانمندسازی مادران و دانش آموزان و سفیران سلامت طلبه جزو اولین برنامه های توانمندسازی در زمینه سواد سلامت رسانه است.

وی افزود: در دوران پاندمی و گسترش اطلاعات نادرست بهداشتی مجهز بودن آحاد جامعه بویژه مادران خانواده و کودکان و نوجوانان می تواند سپر حفاظتی مهمی برای سلامت جامعه باشد. ارتقای سلامت جامعه و اعتلای فرهنگ سلامت در گرو افزایش سواد سلامت جامعه و توانمندی و مشارکت مردمی است و به همین دلیل بهبود سواد سلامت رسانه از اولویت های آموزش بهداشت محسوب می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • مشارکت بیش از ۵ هزار معلم قزوینی در طرح اکرام ایتام
  • مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست
  • مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد بزرگداشت امام خمینی(س): دشمنان امام را نقدهای غیرمنصفانه می‌کنند/ توصیه ما این است که به مناطق محروم بیشتر توجه شود
  • ۳۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس در سمنان ایجاد می‌شود
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • اهداء بیش از ۴ هزار سری جهیزیه به نوعروسان هرمزگانی
  • رویکرد کمیته امداد توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت است