Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@16:28:18 GMT

اهمیت سرمایه‌گذاری فرهنگی در رونق شهر

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۹۲۸۲۶۰

اهمیت سرمایه‌گذاری فرهنگی در رونق شهر

یک کارشناس ارشد گردشگری گفت: بیشترین مشکلات فرهنگی در بافت فرسوده شهر اتفاق می‌افتد، بافت فرسوده‌ای که در بهترین نقاط شهر در نزدیکی بناهای تاریخی قرار گرفته است.

امیر مسعود لوافان در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهارکرد: بنا بر آمار شهرداری اصفهان نزدیک ۷۰ درصد بافت فرسوده شهر در مکان‌های توریستی و یا نزدیک به بناهای تاریخی است و این یک فرصت برای رونق و احیاء بافت فرسوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حال سرمایه‌گذاران خوب است، اما شهر اصفهان در رکود سرمایه‌گذاری به سر می‌برد، افزود: نقاطی که در آنها سرمایه‌گذاری انجام شده از رونق خوبی برخوردار نیست و باید فکری منطقی برای شهر کرد تا سرمایه‌گذاری بیشتری در اصفهان صورت گیرد، زیرا تاثیر آن در رونق اقتصاد و فرهنگ شهر چشمگیر خواهد بود.

این کارشناس ارشد گردشگری با بیان اینکه بیشترین مشکلات فرهنگی در بافت فرسوده شهر اتفاق می‌افتد، ادامه داد: نقاطی که می‌تواند به بخش گردشگری تبدیل شود، اگر بافت فرسوده باشد نتیجه عکس می‌دهد، زیرا گردشگر نمی‌تواند از منطقه استفاده کند، همچنین مشکلات فرهنگی که برای سکنه این نقاط به وجود می‌آید، افزایش پیدا می‌یابد.

لوافان با بیان اینکه جامعه میزبان همیشه باید فرهنگ خود را به جامعه میهمان نمایش دهد و تاثیرگذار باشد، گفت: توریستی که وارد شهر اصفهان می‌شود، برای دیدن بناهای تاریخی در بافت فرسوده اصفهان تردد خواهد کرد، از این رو بهتر است که تبدیل بافت‌ها انجام شود تا دیدگاه گردشگران را به شهر تغییر دهیم.

وی ادامه داد: بازآفرینی بافت فرسوده اولویت شهرداری است، اما این‌گونه که به سرمایه گذاران تحویل داده می‌شود هم به لحاظ قیمت و هم از نظر متراژ پیشنهادی منطقی نیست، به عنوان مثال یک قطعه زمین دو هزار مترمربعی را بدون تفکیک در اختیار سرمایه گذار قرار می‌دهند، از این رو سرمایه‌گذار رغبتی برای سرمایه گذاری نخواهد داشت، زیرا در زمین تفکیک شده، راحت‌تر تبدیل انجام می شود.

این کارشناس ارشد گردشگری تاکید کرد: باید نقشه راه جامعی برای بافت فرسوده و تحویل به سرمایه‌گذار پیاده‌سازی و هدف گذاری شود تا سرمایه گذار بتواند بافت فرسوده را به بافتی برای جذب توریست تبدیل کند.

وی افزود: در حال حاضر نرخ گذاری‌ها طبق نرخ بازاری که رکود در آن حاکم است، انجام می شود و به همین دلیل سرمایه گذار رغبتی برای سرمایه‌گذاری ندارد، بنابراین باید قیمت و متراژ زمینی که شهرداری‌ها در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌دهد، مورد بازنگری قرار گیرد.

لوافان با بیان اینکه می‌توان سینماها و مراکزی برای تئاتر شهر با کمک سرمایه‌گذاران بنا کرد، گفت: تئاتر اصفهان باید مورد توجه قرار گیرد، زیرا ما یک شهر فرهنگی هستیم و باید سینماها و تئاتر آن مدام در جریان باشد.

این کارشناس ارشد گردشگری ادامه داد: شهر اصفهان در دنیا زبانزد است به همین دلیل خواهرخوانده بسیاری از شهرهای خوب جهان شده است، از این رو می‌توانیم هفته‌های مختلف از جمله هفته بارسلونا، هفته سن پترزبورگ و ... را در اصفهان برگزار و ایجاد رویداد کنیم البته ایجاد رویداد نیاز به فرهنگسرا و سالن مربوطه دارد.

وی تاکید کرد: این ارتباط فرهنگی خواهرخوانده‌ها به تقویت پتانسیل‌های فرهنگی و اقتصاد شهر اصفهان کمک می‌کند.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بافت تاریخی بافت فرسوده سرمایه گذاری خارجی اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۲۸۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممکن است فاجعه بم تکرار شود !

به گزارش همشهری آنلاین،‌ محمد آئینی ظهر امروز در همایش بزرگداشت روز ملی شوراهای اسلامی که در سالن شیخ صدوق آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد، با تاکید بر اینکه مردم در بافت فرسوده و سکونت‌گاه‌های غیررسمی حق حیات دارند و جان آن‌ها در خطر است، گفت: در ایران ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده، حاشیه‌ای و تاریخی و بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان وجود دارد.

وی با بیان اینکه شوراها باید زبان گویای مردم باشند، افزود: در صورتی‌که جریان نوسازی مسکن در بافت‌های ناکارآمد و فرسوده کشور شتاب نگیرد، شاهد تکرار فاجعه‌ای مانند بم خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به برخی از حقوق مردم ساکن در بافت‌های فرسوده، خاطرنشان کرد: این شهروندان در وهله اول حق حیات دارند، باید حقوق آنان به رسمیت شناخته شده و به منظور نوسازی واحدهای مسکونی در سکونتگاه‌های غیررسمی، موانع صدور اسناد مالکیت به منظور فراهم شدن امکان دریافت تسهیلات برطرف شود.


آئینی با اشاره به نهضت سنددار کردن اراضی در سکونتگاه‌های غیررسمی، تصریح کرد: بهره‌مندی از امکانات شهری در حد متوسط محلات برخوردار شهری و فراهم کردن زیرساخت‌های خدمات آموزشی، فرهنگی، ورزشی، درمانی، بهداشتی اهمیت دارد.

وی با اشاره به بیش از ۶۰ درصد معابر در بافت‌های فرسوده شهری، خاکی هستند، ابراز امیدواری کرد: با همکاری وزارت راه و شهرسازی و تخصیص قیر، طی مدت باقیمانده از دولت، هیچ معبر خاکی در سکونتگاه‌های غیررسمی و بافت‌های فرسوده نداشته باشد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در ادامه تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی وظیفه دارند متناسب با پراکنش جمعیت در این مناطق، خدمات و زیرساخت‌های لازم را تأمین کنند.

وی حق اشتغال را از دیگر حقوق ساکنان مناطق بافت فرسوده شهری برشمرد و گفت: باید با ارائه آموزش‌های شغلی، زمینه اشتغال‌زایی برای ساکنان این مناطق فراهم شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در پایان با تأکید بر ارائه تخفیف ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی صدور پروانه ساخت‌وساز در مناطق فرسوده و ناکارآمد شهری خاطرنشان کرد: ارائه تسهیلات و امکانات و حمایت‌های نهضت ملی مسکن، حق تغییر کاربری طبقات همکف و صدور پروانه ساخت‌وساز برای واحدهای مسکونی با هر متراژ زمین، از اهرم‌های تشویقی دولت در بافت فرسوده است.

کد خبر 847896 منبع: تسنیم برچسب‌ها بافت‌ فرسوده خبر مهم

دیگر خبرها

  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد
  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • (تصاویر) زندگی در بافت فرسوده کرمانشاه
  • شناسایی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان در بافت‌های فرسوده
  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران
  • پرداخت تسهیلات وام مسکن را پیگیری کنید
  • پرداخت تسهیلات وام ها را پیگیری کنید
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی