Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز از واحد علوم و تحقیقات، دکتر امیر محمدی‌نژاد رئیس دانشکده کشاورزی و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، به تشریح برنامه‌های این دانشکده در راستای ارائه خدمات به جامعه و صنعت پرداخت و گفت: این دانشکده طرح‌ها و خدمات خود را در دو بعد خدماتی و تولیدی ارائه خواهد کرد.

وی افزود: در بعد خدماتی می‌توان به انعقاد طرح‌های مطالعاتی برون دانشگاهی توسط اساتید با سازمان‌ها، نهادها و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..، برگزاری دوره‌های آموزشی تحت عنوان تابستان باز ( Open summer ) برای دانشجویان و عموم مردم، تجهیز و راه‌اندازی آزمایشگاه‌های مرجع و همکار استاندارد، دفتر مشاوره و پشتیبانی فعالیت‌های کشاورزی، دفتر آمار، تحلیل و انفورماتیک، مدرسه سبز، اجرای پروژه نگهداری و توسعه ارتفاعات جنگلی و فضاهای سبز داخل واحد و ... اشاره کرد.

دکتر محمدی‌نژاد با اشاره به ظرفیت‌های علمی و تخصصی اعضای هیأت علمی دانشکده کشاورزی و صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات، ادامه داد: ارگان‌ها و سازمان‌های گوناگونی در کشور به فعالیت کشاورزی مشغول هستند که در حوزه نیروی متخصص کشاورزی، در مضیقه قرار دارند. دانشکده کشاورزی و صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات با راه‌اندازی دفتر مشاوره و پشتیبانی می‌تواند با ارائه خدمات تخصصی پاسخگوی نیاز اینگونه مراکز و سازمان‌ها باشد.

وی اضافه کرد: اصلاح و بهبود فرآیندها و افزایش بهره‌وری و کارایی بالا در حوزه کشاورزی خدماتی است که این دفتر مشاوره و پشتیبانی می‌تواند ارائه دهد.

دکتر محمدی‌نژاد از راه‌اندازی دفتر آمار، تحلیل و انفورماتیک به عنوان دیگر طرح خدماتی مدنظر دانشکده کشاورزی و صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات نام برد و افزود: امروزه تجزیه و تحلیل داده‌ها در رشد و توسعه شرکت‌ها و سازمان‌ها نقش بسزایی دارد. با توجه به اینکه تعداد افراد مسلط در این زمینه، معدود است. واحد علوم و تحقیقات که از اساتید مجربی بهره می‌برد، می‌تواند خدمات گوناگونی را در حوزه‌های آمار و تجزیه و تحلیل داده‌ها ارائه دهد.

وی با اشاره به اهمیت حفاظت از محیط‌ زیست و آموزش‌های مرتبط با این حوزه به کودکان و نوجوانان، گفت: مدارس سبز از جمله راهکارهای آموزش حفاظت و نگهداری از محیط زیست به کودکان است. واحد علوم و تحقیقات با توجه به امکانات نرم افزای و سخت افزاری مرتبط با محیط زیست، می‌تواند با ایجاد مدرسه سبز در امر آموزش به کودکان گام‌های مؤثری بردارد.

دکتر محمدی‌نژاد افزود: توسعه، حفظ و نگهداری فضای سبز داخل واحد علوم در کنار نگهداری فضای سبز ارتفاعات جنگلی و تحقیقات نیز از جمله زمینه‌هایی است که دانشکده کشاورزی و صنایع غذایی این واحد دانشگاهی می‌تواند در آن فعالیت مثمرثمری داشته باشد. در حال حاضر پروژه نگهداری و توسعه فضای سبز ارتفاعات جنگلی واحد به این دانشکده سپرده شده است.

وی با اشاره به برنامه مدون دانشکده کشاورزی و صنایع غذایی برای فعالیت‌های تولیدی، تصریح کرد: راه‌اندازی گلخانه یکی از برنامه‌های این دانشکده است. با راه‌اندازی این گلخانه می‌توان علاوه بر تأمین گل، گیاه، درختچه مورد نیاز برای واحد علوم و تحقیقات، نیاز سایر واحدهای دانشگاه آزاد استان تهران و البرز به این محصولات را تأمین کرده تا علاوه بر صرفه جویی اقتصادی، کسب درامد نیز صورت پذیرد.

رئیس دانشکده کشاورزی و صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات با اشاره به امکان پرورش ماهی قزل‌آلا در مرکز تحقیقات سربندان این واحد دانشگاهی، افزود: علاوه بر پروش قزل‌آلا، پرورش زنبور عسل با حدود صد کندو، تولید سموم دارویی با پرورش حشراتی نظیر رتیل، عقرب و عنکبوت، تولید آلوئه‌ورا و تولید گیاهان دارویی و راه‌اندازی آکادمی آموزش سوارکاری با همکاری فدارسیون مربوطه در واحد علوم و تحقیقات، نیز از دیگر برنامه‌های این دانشکده در راستای فعالیت‌های تولیدی است.

وی با اشاره به برنامه این دانشکده برای راه‌اندازی آزمایشگاه‌های مرجع و همکار استاندارد، گفت: در حال حاضر واحد علوم و تحقیقات آزمایشگاه‌های گوناگونی را در اختیار دارد که دانشجو و پژوهش محور هستند. به عبارت دیگر با این هدف طراحی شده و در راستای آموزش و پژوهش فعالیت می‌کنند. این در حالی است که آزمایشگاه مرجع و یا همکار استاندارد شرایط ویژه‌ای دارد. کالیبره بودن و رعایت استانداردهای مدنظر از جمله مسائلی است که باید در ایجاد آن‌ها رعایت شود و این امر با آموزش و پژوهش محور بودن آزمایشگاه‌ها مغایرت دارد.

دکتر محمدی‌نژاد، وجود بازار را از نکات حائز اهمیت در راه‌اندازی آزمایشگاه‌های مرجع و استاندارد عنوان کرد و افزود: در حال حاضر بالغ بر ۳۵۰ آزمایشگاه مرجع و همکار استاندارد در کشور فعال هستند که برخی از آن‌ها به لحاظ اقتصادی به صرفه نیستند. بنابراین باید در راه‌اندازی آزمایشگاه‌های جدید به صرفه اقتصادی آن‌ها نیز توجه شود.

201

دکتر امیر محمدی‌نژاد رئیس دانشکده کشاورزی و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۲۸۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: هم‌اکنون سه میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو در دانشگاه‌های کشور مشغول به تحصیل هستند و صندلی خالی زیادی داریم.

به گزارش ایسنا، «محمدعلی زلفی گل» شنبه شب هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ مراسم بزرگداشت هفته معلم و تجلیل از اعضای هیئت علمی برگزیده آموزشی دانشگاه یاسوج افزود: دانشگاه یاسوج یکی از بهترین دانشگاه‌های کشور است.

وی اظهار کرد: باید قدردان گذشتگان باشیم که از روسای سال‌های گذشته دانشگاه یاسوج از مرحوم دکتر عسکریان موسس این دانشگاه تا دکتر رحیمی تشکر می‌کنم، دکتر رمضانی در دوران مدیریت خود بودجه این دانشگاه را ۸۶ درصد رشد داد.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: عملیات وعده صادق که انجام شد دستاورد وزارت علوم بود چراکه اساتید و دانشمندان وزارت علوم رفتند تا این عملیات محقق شد.

زلفی گل تصریح کرد: اتفاقات در کشور با وجود تحریم ها نتیجه تلاش های دانشگاهیان است و باید قدردان گذشتگان خود باشیم.

وی ادامه داد: استان کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت های زیاد و منابع منحصر به فردی دارد و هنر نی خواهد که از این مزیت های نسبی استفاده کنیم.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری عنوان کرد: برخی مدیران دنبال هستند که از منابع موجود خوب استفاده کنند، اما یکی از ویژگی های اساتید، دانشگاه و مجموعه وزارت علوم مزیت سازی است و مزیت های جدیدی را برای کشور خلق کرده و محصولات جدیدی و نوینی را تولید کنند که قبلاً وجود نداشت بنابراین هر اندازه برای اساتید، دانشجویان و دانشگاه‌ها هزینه کنیم بهترین نوع سرمایه گذاری برای نسل‌های آینده است.

زلفی گل تاکید کرد: رشته های که در دانشگاه‌های استان کهگیلویه و بویراحمد تصویب می شود باید متناسب با مزیت های نسبی این استان باشند.

وی اظهار کرد: توسعه دانشگاه‌ها شاید زمانی لازم بود چون ۴.۵ میلیون دانشجو داشتیم اما هم‌اکنون سه میلیون و ۲۰۰هزار دانشجو در دانشگاه‌های کشور مشغول به تحصیل هستند که خیلی صندلی خالی در کشور داریم و باید دنبال توسعه کیفی، علمی و هدفمند دانشگاهها باشیم.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: چه ضرورتی دارد که دانشگاه دیگری را در استان کهگیلویه و بویراحمد تأسیس کنیم و این موضوع در راستای بهره‌وری آموزش عالی نیست. بنابراین باید دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه یاسوج را توسعه دهیم و یا اگر اعتبارات جواب بدهد می‌توانیم دانشکده دیگری را راه‌اندازی کنیم.

زلفی گل افزود: در اولین فرصت ساختمان کلاس‌ها و فنی و مهندسی که پیشرفت فیزیکی خوبی دارند و خوابگاه متاهلین و تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه یاسوج را پیگیری می کنم و تلاش خواهیم کرد که به دانشگاه یاسوج توجه ویژه شود.

وی با اشاره به هفته معلم تاکید کرد: ما امانت دار فرزندان و جگر گوشه‌های مردم هستیم، بنابراین باید امانت‌دار خوبی باشیم و قدر این فرصت را بدانیم به‌گونه‌ای که جامعه دانشگاهی برای سایر اقشار جامعه مرجع باشد.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به حمایت دانشگاهیان کشورهای آمریکا ‌اروپا از مردم فلسطین افزود: دانشگاه‌های آمریکا و اروپا در حمایت از غزه و علیه رژیم صهیونسیتی موضع خوبی گرفتند.

سید علی احمد زاده، استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در ادامه این مراسم گفت: در سفر اول رئیس جمهور ۸۰ میلیارد تومان و در سفر دوم رئیس جمهور نیز ۲۰۰میلیارد تومان به دانشگاه یاسوج اختصاص یافت.

وی افزود: دو ساختمان آموزشی دانشگاه یاسوج پیشرفت خوبی دارند که قرار شد با همکاری وزارت علوم و سازمان برنامه بودجه در بهره برداری از آنها تسریع شود و با پیگیری‌های وزیر علوم از طریق وزیر کشور، ۱۰ دستگاه اتوبوس جدید جهت کمک به شهرداری و اتوبوسرانی برای ایاب و ذهاب دانشجویان شهر یاسوج اختصاص داده شد.

احمد زاده از وزیر علوم، دانشگاه صنعتی را درخواست کرد و افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد در حوزه مخالف از جمله نفت و گاز و پتروشیمی از سرآمدان کشور است که نیاز به یک دانشگاه صنعتی دارد و مطالبه بزرگ و انتظار ویژه این استان ایجاد و راه اندازی دانشگاه صنعتی یا ارتقای وضع موجود برخی دانشکده هاست.

همچنین بهادر کرمی، رئیس دانشگاه یاسوج نیز در این مراسم گفت: 14 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه یاسوج در مسئولیت های مختلف کشوری و استانی فعالیت دارند.

به گزارش ایسنا در پایان این مراسم از ۶۰ استاد، پژوهشگر برتر و عضو هیئت علمی برگزیده آموزشی دانشگاه یاسوج به مناسبت هفته معلم تجلیل شد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: وزیر علوم: امتحانات دانشگاه ها به هیچ عنوان نباید لغو شود/ مسئولیت غیبت با خود دانشجو است وزیر علوم: دانشگاه معتاد نیست که به تخت بسته شود

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • راه اندازی دوباره واحد پتروشیمی آبادان
  • ارائه خدمات مشاوره ای رایگان در حرم حضرت معصومه(س)
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • تجمع دانشگاهیان واحد علوم و تحقیقات در حمایت از خیزش دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی