Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه از سال تحصیلی آینده پایه دوازدهم در هنرستان‌های کشور راه‌اندازی می‌شود، گفت: کمبود کارگاه در این پایه در قالب تکمیل ظرفیت در روز پنج‌شنبه یا نوبت بعدازظهر برگزار می‌شود .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  جهانبین نیوز  "بهروز امیدی " مدیر کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در آئین رونمایی پوستر نوزدهمین جشنواره کشوری هنرهای تجسمی هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای در شهرکرد، اظهار داشت : استان افتخار میزبانی نوزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی را دارد که نیازمند همکاری وبرنامه ریزی دقیق برای این امر مهّم هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیر کل آموزش و پرورش استان در ادامه ضمن تشکر از مسئولین وزارت آموزش و پرورش بخاطر حسن اعتماد به استان بابت میزبانی این جشنواره مهم ، گزارشی از افتخارات و عملکرد آموزش و پرورش استان ارائه داد .

سپس ، محسن حسینی‌مقدم با اشاره به اینکه مهمترین سیاست وزارت آموزش و پرورش ارتقای کیفیت آموزشی است، عنوان کرد: برگزاری جشنواره‌ها و کارگاه‌های کشوری و ارائه تولیدات دانش‌آموزی به جامعه یکی از راه‌های ارتقای کیفیت آموزشی است .

وی افزود: علیرغم نیاز کشور به نیروی کار و فرمایشات مقام معظم رهبری و دیگر مدیران در این خصوص، فرهنگ مهارت‌آموزی در جامعه جایگاهی ندارد .

مدیرکل دفتر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: تمایل خانواده‌ها به تحصیل دانش‌آموزان در دو رشته خاص و آمار بالای بیکاری در میان تحصیلکرده‌های دانشگاهی در کشور از جمله معضلات جامعه است .

حسینی‌مقدم با بیان اینکه در مهارت‌آموزی، جرأت کار کردن در دانش‌آموزان ایجاد می‌شود، اضافه کرد: معرفی مهارت دانش‌آموزان به جامعه، ارزیابی کیفی آموزشی، معرفی رشته‌های فنی و حرفه‌ای و معرفی توانمندی‌های استان میزبان به کشور از جمله اهداف برگزاری جشنواره کشوری هنرهای تجسمی هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای‌ است .

وی با اشاره به اینکه این جشنواره در هشت رشته و چهار درس برگزار می‌شود، گفت: سینما، نمایش، گرافیک، فتوگرافیک، معماری داخلی، نقاشی و طراحی دوخت از جمله رشته‌های نوزدهمین جشنواره کشوری هنرهای تجسمی هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای‌ است.

مدیرکل دفتر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه آثار دانش‌آموزان در حوزه‌های دینی، فرهنگی، هنری، اجتماعی، سیاسی، بهداشتی و محیط زیست به جشنواره ارائه می‌شوند، افزود: تاکنون هشت هزار اثر در سراسر کشور در سامانه دبیرخانه این جشنواره ثبت و از دو روز گذشته مراحل داوری آغاز شده است.

حسینی‌مقدم با اشاره به اینکه کمبود نیروی انسانی، فضای آموزشی و تجهیزات فیزیکی از جمله مشکلات آموزش فنی و حرفه‌ای است، اضافه کرد: در سال ۹۷، ۳۷.۵ میلیارد تومان بودجه برای آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: از سال ۹۵، دو درصد از درآمدهای حاصل از فروش گاز برای تأمین تجهیزات هنرستان‌های کشور هزینه می‌شود.

مدیرکل دفتر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه از سال تحصیلی آینده پایه دوازدهم در هنرستان‌های کشور راه‌اندازی می‌شود، گفت: با توجه به اینکه هر پایه درسی هنرستان نیازمند دو روز کارگاه آموزشی است و این آموزشگاه‌ها تا چهارشنبه فعالیت دارند یک روز کارگاهی در قالب تکمیل ظرفیت در روز پنج‌شنبه یا نوبت بعدازظهر برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۳۰۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شبکه آموزش سیما، با توجه به اهداف شبکه آموزش مبنی بر عدالت و فرصت‌های برابر آموزشی برای تمامی افراد جامعه نشست هم‌اندیشی در جهت تولید برنامه‌های آموزشی مهارت محور با حضور مهرداد عظیمی معاون وزیر و رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور و محمد مهدی قاسمی مدیر شبکه آموزش سیما و تنی چند از مدیران و مسوؤولان دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه برگزار شد.

در این نشست با توجه به قابلیت و امکانات سازمان فنی و حرفه‌ای و شبکه آموزش سیما در تولید برنامه‌های آموزش محور، برای ساخت برنامه هایی در راستای اشتغال زایی، پرورش نیروی کار ماهر، مهارت آموزی دانش آموزان، هدایت مهارت آموختگان به بازار کار برای جلوگیری از خروج نیروی کار ماهر از چرخه کار و تولید کشور و تعدیل مهاجرت، برنامه‌ریزی هایی صورت گرفت.

در این نشست در کنار مهارت آموزی، توجه به بهره‌گیری از ظرفیت‌های افراد ماهر در جامعه در کنار اساتید فنی حرفه‌ای، پیش‌بینی و برنامه‌ریزی برای مشاغل جدید با توجه به سرعت بالای فناوری و تغییر رویکرد بازار، مهارت آموزی خانواده‌ها، ترویج و تشویق فرهنگ کار و حرفه، توجه به بنگاه‌های اقتصادی و اقتصاد دیجیتال و نگاهی به مسابقات داخلی آسیایی و جهانی مهارت، در تولید برنامه‌ها مورد تاکید قرار گرفت.

قاسمی مدیر شبکه آموزش در این نشست گفت: باید فرزندان خود را در کشور به سمت و سویی هدایت کنیم که در کنار گرفتن مدرک معتبر بین المللی مهارت، صلاحیت حرفه ای کسب و به سوی مشاغل مورد نیاز و پر درآمد کشور گرایش پیدا کنند.

وی افزود: با مهارت آموزی بیکاری در کشور کاهش یافته و امید به جامعه تزریق خواهد شد.

در پایان عظیمی رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور بیان کرد: این سازمان بیش از ۸۰۰۰ کارگاه آموزشی در سطح کشور دارد که با توجه به سابقه همکاری فی مابین می‌توان از این قابلیت مهم در ساخت برنامه‌های فاخر آموزشی با هدف تحقق شعار «هر فرد حداقل یک مهارت» استفاده کرد.

کد خبر 6099696 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۴۰ خیرمدرسه ساز در چهارمحال و بختیاری
  • صدور مجوز راه‌اندازی رشته موسیقی در هنرستان هنرهای زیبای چهارمحال وبختیاری
  • راه‌اندازی هنرستان‌های مهارتی در جوار دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • راه اندازی بزرگ‌ترین هنرستان جوار صنعت کشور در مرکزی
  • تجلیل از ۵۰ معلم نمونه هرمزگانی
  • پویایی و نشاط جامعه در گرو تعلیم و تربیت صحیح است
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از فردا/ اعلام سن ثبت‌نام
  • ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم