Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، وقتی برایان دی‌پالما فیلم «کری» را در سال ۱۹۷۶ کارگردانی کرد تبدیل به یکی از چهره‌های اصلی ژانر فیلم وحشت شد. حالا و بیش از ۴۰ سال از ساخت آن فیلم، او می‌گوید قصد دارد به این ژانر بازگردد تا یک فیلم وحشت درباره هاروی واینستین، تهیه‌کننده رسواشده هالیوودی بسازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مصاحبه‌ای با نشریه فرانسوی لو پاریزین، دی‌پالمای ۷۷ ساله گفت اتهام‌های آزار و سوء استفاده جنسی مطرح شده علیه واینستین پیش‌زمینه جدیدترین اثرش خواهد بود.

این کارگردان گفت: من مشغول نوشتن فیلمی درباره این رسوایی هستم. این پروژه‌ای است که در حال حاضر برای ساخت آن با یک تهیه‌کننده فرانسوی مشغول گفتگو هستم. نام شخصیت اصلی من هاروی واینستین نخواهد بود، اما یک فیلم ترسناک با یک شخصیت سوء استفاده‌گر جنسی خواهد بود و داستان فیلم در صنعت سینما اتفاق خواهد افتاد.

دی‌پالما که همچنین به خاطر کارگردانی «صورت زخمی»، «دست‌نیافتنی‌ها» و همچنین فیلم اصلی‌ «ماموریت غیرممکن» شناخته می‌شود، جزییات بیشتری از این مطرح نکرد که فیلمنامه چه زمانی تکمیل خواهد شد.

از سوی دیگر، حتی با وجود اینکه مراحل فیلمبرداری جدیدترین تریلر جنایی او با عنوان «دومینو» که دو بازیگر از «بازی تاج و تخت» یعنی نیکولای کاستر-والدو و کاریس ون‌هوتن به علاوه گای پیرس در آن بازی می‌کنند به اتمام رسیده، او به لو پاریزین گفت کار کردن روی این فیلم «تجربه‌ای وحشتناک» بود و حتی ممکن است فیلم اکران هم نشود.

این کارگردان محبوب و کارکشته تنها فیلمسازی نیست که در حال حاضر در هالیوود مشغول کار کردن روی اقتباسی از داستان واینستین است. دیوید ممت فیلمنامه‌نویس و نمایشنامه‌نویس درجه یک هالیوود و برادوی هم اوایل امسال گفته بود مشغول نوشتن یک نمایشنامه درباره این غول فیلم رسواشده است. او به شیکاگو تریبیون گفته بود نام اثرش «گندم تلخ» است اما هنوزی زمان دقیقی برای بیرون آمدن آن مشخص نشده است. جفری ریچاردز مسئولیت تهیه‌کنندگی آن نمایشنامه را بر عهده خواهد داشت و گفته می‌شود قرار است جان مالکوویچ نقش واینستین را بازی کند.

کد خبر 4312075

منبع: مهر

کلیدواژه: دیوید ممت ژانر وحشت هاروی واینستین تئاتر ایران فیلم سینمایی سینمای مستند فیلم کوتاه موسیقی ایرانی سریال ایرانی نقاشی ماه مبارك رمضان رادیو موسیقی پاپ تئاتر شهر بازیگر سینما انیمیشن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۳۳۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، دولت فدرال استرالیا و دولت ایالت کویینزلند حدود یک میلیارد دلار استرالیایی (۶۰۰ میلیون دلار آمریکایی) در یک استارت آپ رایانش کوانتومی به نام PsiQuantum سرمایه گذاری کرده اند تا نخستین رایانه کوانتومی مفید و کاربردی جهان را بسازند.

رایانش کوانتومی تاکنون به طور کلی فعالیتی مخصوص بخش خصوصی بوده که شرکت های بزرگ فناوری مانند گوگل، آی بی ام، مایکروسافت میلیون ها دلار در توسعه آن سرمایه گذاری کرده اند. جرمی اوبراین و تری رودلف محققان استرالیایی PsiQuantum را تاسیس کرده اند.

هرچند شرکت های درگیر ساخت رایانه های کوانتومی معتقدند نسل جدید این فناوری می تواند به سرعت مشکلات را حل کند اما تلاش های اولیه آنها برای نشان دادن عملکرد آن کاملاً با مشکلات دنیای واقعی فاصله دارد.

کتی فولی محقق ارشد این پروژه در این باره می گوید: رایانه های کوانتومی به زودی می توانند به بخشی از زندگی روزمره تبدیل شوند و شیوه حل مشکلات مانند یافتن مسیرهای حمل ونقل، سازماندهی بنادر یا کنترل لجستیک برای المپیک ۲۰۳۲ بریزبن را دگرگون کند.

PsiQuantum اعلام کرده نخستین رایانه کوانتومی خطاپذیر جهان را می سازد که بدون خطا و برخلاف رایانه های کوانتومی فعلی است. این امر سبب می شود رایانه های کوانتومی برای مقاصد تحقیقات دفاعی و صنعتی کارآمد باشد.

PsiQuantum به جای استفاده از ابررساناها برای ساخت رایانه های کوانتومی، از روش همجوشی محور استفاده می کند که در آن فوتون ها به عنوان کیوبیت عمل می کنند و مانند رایانه های امروزی، روی تراشه های نیمه رسانا پردازش می شوند.

قرار است نخستین رایانه کوانتومی در مقیاس کاربردی یک میلیون کیوبیت فیزیکی داشته باشد و با استفاده از یک خنک کننده برودتی عمل می کند.

یکی از بنیانگذاران این استارت آپ اعلام کرد محققان کویینزلند از ۲۵ سال قبل روی درک فرایندهای فیزیکی رایانش کوانتومی تمرکز کرده اند. اما در دهه قبل این مشکلات قابل حل شدند.

کد خبر 6094041 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • ده‌روسی: با لورکوزن بازی داریم، یک تیم خیلی ترسناک!
  • استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد
  • پیام ترسناک رونالدو: آماده جنگ! (عکس)
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • کارگران مشغول کار هستند
  • پیام ترسناک هالند: آماده حمله هستم!
  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا (ع) می‌سازد
  • خط و نشان تند و تیز ستاره سپاهان علیه پرسپولیس با یک تصویر ترسناک!
  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا(ع) می سازد
  • تویوتا برای جوانان و خانواده ها خودروی برقی می سازد