Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از گیلان، یونس رنجکش، فرماندار شهرستان آستارا امروز، 12 خرداد در نشست کتابخوان مدیران آستارا که با محوریت بررسی آثار و وصیت نامه امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار کرد: آنچه که از کلام و آثار امام بر جا مانده همه نشانگر آن است که توکل به خداوند و توجه به مردم دو عامل مهم نفوذ ایشان در بین توده ها و پیشبرد اهداف و برنامه ها بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: بررسی وصیت نامه حضرت امام(ره) نشان دهنده یک اندیشه سیاسی برای اداره کشور در حکومت مبتنی بر احکام اسلامی است.

رنجکش، مردم باوری را مهمترین اندیشه مدیریتی کشور از سوی امام راحل دانست و ادامه داد: اتکای امام به مردم و تاکید بر رفع مشکلات و توسعه کشور با توجه به خواست مردم و پرهیز از وابستگی های شرق و غرب نشان از عمق مردم باوری ایشان دارد.

این مقام مسئول تصریح کرد: با توجه به شرایط امروز کشور و ضرورت حفظ وحدت و انسجام ملی برای پیشبرد اهداف توسعه و رسیدن به جامعه ای ایده آل با بهره ‌مندی از فرهنگ ایرانی – اسلامی نیازمند بازخوانی و تفسیر مجدد این وصیت‌نامه هستیم.

فرماندار آستارا عنوان کرد: حکومتی که حضرت امام(ره) بنیانگذاری کرد کاملا برگرفته از اندیشه و اعتقاد ایشان بر مبنای آموزه‌های دین اسلام و مردم باوری است که در طول حیات سیاسی حضرت امام(ره) به خوبی این اندیشه پیاده شده است.

وی اظهار کرد: شفاف سازی و بی پرده سخن گفتن هم از ویژگی‌های شخصیتی ایشان بود که نشان می دهد به دنبال ارتقای سطح فکری جامعه و شفاف سازی در امور بود.

رنجکش اضافه کرد: امروز باید ببینیم تا چه اندازه در مسیر این وصیت نامه حرکت کرده ایم و تا چه حد تابع دیدگاه‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی بوده ایم و باید بدانیم که این وصیت نامه بر محور استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی که همان شعارها و آرمان های انقلاب اسلامی است استوار می باشد.

فرماندار آستارا خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم با بهره مندی از توصیه های حضرت امام(ره) که در وصیت نامه ایشان به خوبی حوادث آینده نیز پیش بینی شده است، از آسیب ها به دور باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۳۳۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی‌کوشا پیش از ظهر یکشنبه در مراسم روز ملی شوراها در سنندج اظهار کرد: موضوع شورا از مهمترین مباحثی است که در ادبیات و دایره‌المعارف انقلاب اسلامی و قانون اساسی جمهوری اسلامی ذکر شده و از ارکان و وجوه حکمرانی مردمی امام و انقلاب اسلامی محسوب می‌شود که در قانون اساسی تعبیه شده است.

وی با بیان اینکه مهمترین شاخصه انقلاب اسلامی و مهمترین ویژگی امام و رهبری توجه و اتکا به نیروی مردمی بوده و هست، افزود: نوع رفتار و مسلک امام نشان می‌دهد اتکای اصلی به مردم داشتند.

استاندار کردستان ایجاد حساب ۱۰۰ امام، راه‌اندازی کمیته امداد امام و تشکیل بسیج مستضعفین در راستای توجه به محرومان و مردم را از دستاوردهای امام راحل در اوایل شکل گیری پیروزی انقلاب اسلامی خواند.

زارعی‌کوشا اضافه کرد: معتقدم خدمات شهری و روستایی در چهارچوب مدیریت و شوراها باید تعریف شود و دستگاه‌های خدمات رسان و امدادی از زیرمجموعه شورا تعریف شوند.

وی به شکل گیری مجلس جدید اشاره کرد و گفت: نمایندگان منتخب مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی افرادی توانمند و مجرب هستند و باید در جایگاه خود اثرگذار باشند.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه در طول ۲ سال اخیر در استان ۱۴۰ سفر شهرستانی و روستایی داشته‌ام، افزود: در این سفرها مشکلات مردم از نزدیک شنیده شد و معتقدم باید با حضور در میان مردم مشکلات احصا و رفع شوند.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ برای شهرداری‌ها ۴۵۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده و قیر تأمین شد که در سال ۱۴۰۲ این مبلغ به یک‌هزار و ۶۰ میلیارد تومان رسید.

استاندار کردستان یادآور شد: کمک دولت به دهیاری‌ها نیز در سال گذشته ۳۲۵ میلیارد تومان بود که در سال ۱۴۰۱ این مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان بوده است.

زارعی‌کوشا به رویدادهای فرهنگی استان نیز اشاره کرد و یادآور شد: رویداد هزار دف در پالنگان با پیش بینی پنج هزار نفر جمعیت برنامه‌ریزی شد اما به رویداد منحصربفردی تبدیل شد که جمعیت بی‌شماری به این روستا مراجعه و در رویداد شرکت کردند.

وی اضافه کرد: اینگونه رویدادها در سایر روستاهای استان نیز برگزار شده و مورد استقبال مردم بوده است.

وی مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای استان و بازگشت ۴۰ هزار نفر مردم از روستا به شهر، اجرای راههای روستایی را از اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم خواند و گفت: باید با همدلی و برادری بتوانیم برای خدمت به مردم گام برداریم.

کد خبر 6090695

دیگر خبرها

  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (11 اردیبهشت)
  • فال حافظ امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • رئیسی: رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل است
  • تعامل و همدلی بین اعضا اولین اصل تشکیل شورای موفق است
  • تردد در بندر شهید ذاکری قشم مجدد برقرار شد
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • نوسازی و بهسازی ۱۰۰۰ تاکسی فرسوده نیازمند حمایت مستقیم استاندار است
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (9 اردیبهشت)
  • فال حافظ امروز یک‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • کاروانسرای ینگی امام نیازمند مرمت هر چه سریعتر است