Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از وزارت جهاد کشاورزی، محمدجواد صالحی‌نژاد مجری طرح ۴۶ هزار هکتاری انتقال آب به دشت سیستان اظهار کرد: افزون بر ۶۵ هزار بهره بردار در ۲۰۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در شهرهای شمالی سیستان و بلوچستان در این طرح سهیم هستند و هر بهره بردار حدود یک هکتار آب تضمینی دریافت می‌کند.

وی تصریح کرد: بر اساس تعهد پس از یک سال از اتمام طرح ۴۶ هزار هکتاری؛ این طرح از پیمانکاران تحویل و در اختیار بهره برداران قرار می گیرد تا نواقص احتمالی آن رفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پس از پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی به هیات دولت در قانون بودجه سالجاری ۳۵۰ میلیون دلار به طرح ۴۶ هزار هکتار انتقال آب به دشت سیستان از محل صندوق توسعه ملی با موافقت رهبر معظم انقلاب اختصاص پیدا کرد.

وی ادامه داد: این طرح تاکنون زمینه اشتغال ۲ هزار و ۸۷۰ نفر را فراهم کرده که ۷۷ درصد از این افراد بومی منطقه هستند.

مجری طرح انتقال آب به دشت سیستان گفت: این طرح با حضور ۲۶ مشاور رتبه یک کشور کار خود را آغاز کرد.

صالحی نژاد با بیان اینکه تاکنون برای طرح ۴۶ هزار هکتاری انتقال آب با لوله به دشت سیستان ۵۳ درصد بودجه اختصاص پیدا کرده است گفت: این طرح هم اینک ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی بیان کرد: برای اجرای این طرح چهار هزار کیلومتر لوله گذاری در قطرهای ۲۰۰۰، ۱۸۰۰، ۶۰۰ و ۳۰۰ میلی متر از جنس فولاد، جی آرپی و پلی اتلین انجام می شود که تاکنون افزون بر ۲ هزار و ۳۰۰ کیلومتر آن اجرا شده است.

وی اظهارداشت: ۴۰۰ میلیون متر مکعب آب تضمینی از محل چاه نیمه ها از سوی وزارت نیرو برای این طرح اختصاص داده شده که ۱۷ ایستگاه پمپاژ، آب را به زمین های کشاورزی انتقال می‌دهند.

صالحی نژاد ادامه داد: طرح ۴۶ هزار هکتاری انتقال آب به دشت سیستان برای نخستین بار در کشور انجام شده به طوری که راندمان آب در این طرح تا زمین کشاورزی ۹۵ درصد است.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: درآمد دولت سیستان و بلوچستان مهاجرت کشاورزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۳۴۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیلزده زرآباد آغاز شد

علیرضا قاسمی  گفت:سیلاب، طغیان رودخانه‌ها و توفان بی‌سابقه باعث آسیب‌های بسیار زیادی به تأسیسات آب شد به طوریکه ۲۹۵ روستا و ۶ شهر سیستان و بلوچستان دچار بی‌آبی شدند.
وی با بیان اینکه ۱۲ شهرستان سیستان و بلوچستان به دلیل تشدید بارش‌ها در محاصره سیل قرار گرفتند، افزود: در روستا‌هایی که امکان تردد وجود داشت و سیلاب در محل جاری نبود، نسبت به رفع فوری خسارت‌ها و برقراری آب در شبکه روستا‌ها و شهر‌های درگیر اقدام شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با اشاره به آسیب خط اصلی مجتمع ۲۸ روستایی بندینی در شهرستان زرآباد بیان کرد: با توجه به جاری بودن آب در محل شکستگی خط انتقال اصلی مجتمع، برای رفع فوری مشکل بی‌آبی مردم اجرای یه طرح موقت و اضطراری در دستورکار آبفا قرار گرفت که اکنون در حال اجراست.
وی از فعالیت تانکر‌های آبرسانی سیار در زرآباد خبر داد و گفت: آب آشامیدنی مردم از طریق ناوگان آبرسانی سیار در حال تأمین است تا آسیب‌های وارده ترمیم و آب پایدار شود.
به گزارش ایرنا، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان، ضمن بازدید از خط آسیب‌دیده مجتمع ۲۸ روستایی بندینی، روند ارائه خدمات آبرسانی سیار به روستا‌های سیل زده را نیز بررسی و کنترل کرد.
وی همچنین در جمع اهالی روستای چراغ‌آباد از اصلاح اضطراری خط انتقال آب روستا‌های درگیر سیل به منظور رساندن آب به اهالی خبر داد و گفت: در حال حاضر با توجه به جاری بودن سیلاب امکان اصلاح خط انتقال آب وجود ندارد به همین منظور اجرای خط اضطراری برای اتصال فوری آب روستا‌ها در دستور کار آبفا قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است
  • سند دار شدن بخشی از زمینهای کشاورزی در ساری
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان
  • انتقال و مدت قرارداد طارمی با اینتر نهایی شد
  • بازدید استاندار از اراضی ده هکتاری واقع در پهنه شمالی شهر زاهدان (شهرک شهریار)
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • روند سرمایه‌گذاری در سیستان‌وبلوچستان تسهیل شود
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیلزده زرآباد آغاز شد
  • فعالیت ۲۱ بانک نشا در آمل/کشت مکانیزه ۲۴ هزار هکتاری