Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، متن اطلاعیه خانه سینما درباره معافیت مالیاتی سینماگران به شرح زیر است:

همانگونه که در تبلیغات میدانی و رسانه‌ای به اطلاع عموم رسیده، مهلت تنظیم و ارسال اینترنتی اظهارنامه مالیاتی مشاغل، عملکرد سال ۱۳۹۶، در تاریخ ۳۱ خرداد ماه ۹۷ (فقط ۱۹ روز دیگر) به پایان می‌رسد و به هیچ عنوان قابل تمدید نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا به سینماگران توصیه می‌شود به این تکلیف قانونی- که شرط اصلی استفاده از معافیت مالیاتی فعالان عرصه سینما و هنر است – در اولین فرصت عمل کنید تا گرفتار تراکم هفته آخر خرداد ماه نشوید.

تنظیم و ارسال اظهارنامه از طریق اینترنت برای کلیه همکاران حقیقی و حقوقی – چه آنهایی که در سال ۹۶ فعالیت و درآمدی داشته‌اند و چه آنهایی که فعالیت و درآمدی نداشته‌اند – الزامی است. (اشخاصی که فعالیت و درآمدی در سال ۹۶ نداشته‌اند باید ستون مربوط به درآمد خود را با عدد صفر اعلام نمایند)

سینماگرانی که در هیچ یک از ۳۳ صنف تخصصی خانه سینما عضو نیستند اما در سال ۹۶ به یکی از فعالیت‌های مرتبط با تخصص‌های تولید و نمایش در سینما یا تلویزیون اشتغال داشته‌اند نیز جهت استفاده از معافیت بند ل ماده ۱۳۹ مکلف به تنظیم و ارائه اظهارنامه مالیاتی خود هستند. (این افراد باید جهت تکمیل پرونده مالیاتی‌شان، از اداره کل ارزشیابی و نظارت بر سینمای حرفه‌ای وزارت ارشاد و یا سازمان صدا و سیما، نامه تأیید فعالیت نیز دریافت نمایند)

هر فرد یا شرکت سینمایی می‌تواند با مراجعه به "سایت سازمان امور مالیاتی – اظهار نامه مالیاتی" نسبت به دانلود فرم مربوطه و تنظیم و ارسال آن اقدام نمایند.همکارانی که در انجام این تکلیف با مشکل مواجه هستند می‌توانند متعاقب اطلاعیه بعدی " خانه سینما" به سامانه‌ای که مانند سال‌های اخیر در محل خانه سینما شماره یک واقع در بهار مستقر خواهد شد مراجعه کرده و از کمک همکاران مالیاتی خانه سینما استفاده کنند.بی تردید اقدام امروز سینماگران در تنظیم و ارسال بموقع اظهارنامه مالیاتی، موجب تسهیل در مراحل بعدی پرونده آنان در حوزه مالیاتی و یا هیئت حل اختلاف مالیاتی خواهد بود.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: خانه سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۳۴۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روش جدید پرداخت مالیات بر ارث از سپرده متوفیان نزد بانک‌ها

مالیات بر ارث به عنوان یکی از انواع مالیات در ایران به مالیاتی گفته می‌شود که پرداخت آن به عهده وارثان متوفی است. به عبارت بهتر بعد از فوت شخص، هر یک از وراث اگر بخواهند ماترک متوفی(آنچه از متوفی به جا مانده است) را میان ورثه تقسیم کنند، ابتدا باید مالیات آن را به دولت پرداخت کنند و هریک به اندازه سهمی که می برند، مشمول مالیات می‌شوند.

مهلت و نحوه پرداخت مالیات

 نماینده قانونی متوفی یا وارثان به مدت زمان یک سال مهلت دارند تا نسبت به پرداخت این نوع مالیات اقدام کنند. برای این منظور افراد باید به سازمان امور مالیاتی موجود در محل زندگی متوفی مراجعه کنند. در قدم بعدی باید اظهارنامه‌های مخصوص سازمان امور مالیاتی با اطلاعاتی مانند: هویت متوفی، مکان سابق زندگی، اموال، دارایی‌ها و بدهی‌ها، هزینه‌های مربوط به کفن و دفن، واجبات مالی و عبادی و دیون متوفی پر شوند.

وارثان متوفی موظف هستند لیستی از دارایی‌های فرد فوت شده تهیه کنند و آن را به اداره امور مالیاتی محل سکونت متوفی تحویل دهند. اداره مالیات فهرست دارایی‌ها را همراه با سایر مدارک مربوطه برای بررسی به شورای حل اختلاف می‌فرستد. سپس شورای حل اختلاف طبق گواهی انحصار وراثت سهم ارث وارثان را تعیین می‌کند. البته قبل از محاسبه سهم الارث، وراث باید بدهی‌های متوفی از جمله مالیات‌های پرداخت نشده پرداخت شوند.

چه مواردی مشمول مالیات بر ارث می‌شود؟

طبق ماده ۱۷ قانون مالیات های مستقیم به پول، املاک و آپارتمان‌های مسکونی، صندوق امانات بانک، مغازه و سرقفل ، حق امتیاز، اجناس و تجهیزات واحد های اداری و مغازه ها، سهام بورسی و غیر بورسی و سهام سهم الشرکه که از متوفی باقی می ماند، مالیات تعلق می‌گیرد.

طبقات ارث در قانون

وراث از نظر ماده ۸۶۲ قانون مدنی و ماده ۱۸ قانون مالیات های مستقیم به سه طبقه تقسیم می شوند:

وراث طبقه اول که عبارتند از: پدر، مادر، زن، شوهر، اولاد و اولاد اولاد.

وراث طبقه دوم که عبارتند از: اجداد، برادر، خواهر و اولاد آنها.

وراث طبقه سوم که عبارتند از : عمو، عمه، دایی، خاله و اولاد آنها.

قانون مدنی نزدیکی به متوفی را در ارث ملاک قرار داده و هر طبقه‌ای که نزدیک‌تر است بر طبقه دورتر مقدم داشته است. در طبقات ارث، وراث طبقه بعد وقتی ارث می برند که از وراث طبقه قبل کسی نباشد.

میزان مالیات بر ارث

مالیات بر ارث با توجه به عواملی از جمله میزان دارایی، نوع، تعداد و دسته وارثان متفاوت است. در نتیجه میزان ثابتی ندارد و مالیات یک فرد ممکن است با فرد دیگر کاملا متفاوت باشد. وارثان متوفی، می‌توانند با در نظر گرفتن عوامل نامبرده شده، میزان مالیات را تعیین کنند.

روش جدید پرداخت مالیات بر ارث از سپرده متوفیان نزد بانک‌ها

براساس اطلاعیه سازمان امور مالیاتی کشور، جهت تسهیل و تسریع بهره مندی مودیان مالیات بر ارث از سپرده های متوفیان نزد بانک ها و موسسات اعتباری، از تاریخ ۰۱/۰۱/۱۴۰۳ وراث متوفیان ۰۱/۰۱/۱۳۹۵ و بعد از آن می توانند بدون مراجعه به اداره امور مالیاتی ذی‌ربط و صرفا با مراجعه مستقیم به شعبه بانک ذی‌ربط نسبت به پرداخت مالیات سپرده های متوفی و دریافت مابقی سپرده، اقدام کنند.

فائزه مجردیان-خبرنگار تحریریه جوان قدس

دیگر خبرها

  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت
  • مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی
  • وزیر ارتباطات: معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • تامین ۹۸ درصد درآمدهای استان سمنان از درآمدهای مالیاتی
  • روش جدید پرداخت مالیات بر ارث از سپرده متوفیان نزد بانک‌ها