Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@10:56:23 GMT

اجراي 90 طرح در برق منطقه اي باختر هدفگذاري شد

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۹۳۵۲۲۵

اجراي 90 طرح در برق منطقه اي باختر هدفگذاري شد

خبرگزاري آريا - اراک - ايرنا- مديرعامل شرکت برق منطقه اي باختر گفت: اجراي 90 طرح صنعت برق امسال در اين شرکت هدفگذاري شد.

فرهاد شبيهي روز شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: بيش از سه هزار و 700 ميليارد ريال اعتبار براي ساخت و راه اندازي طرح هاي مذکور تخصيص يافته است.
وي ادامه داد: 36 مورد از اين طرح ها در حوزه جغرافيايي استان مرکزي، 26 طرح در استان همدان و 28 طرح در استان لرستان هدفگذاري شده که بخش عمده اي ازآن ها بيش از 80 درصد پيشرفت فيزيکي دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مديرعامل شرکت برق منطقه اي باختر بيان کرد: ساخت پست 230 کيلوولت لجور، پست 400 کيلوولت خمين، پست 400 کيلو ولت زرنديه و ساخت چند پست 63 کيلوولت در جاورسيان خنداب، دودهک محلات، شهابيه خمين و طراز ناهيد ساوه از مهمترين طرح هاي برق منطقه اي باختر در نقاط مختلف استان مرکزي است.
وي اضافه کرد: بخش عمده اي از طرح هاي برق منطقه اي باختر به صورت مناقصه به بخش خصوصي واگذار مي شود و بخش ديگر با همکاري دوجانبه بخش خصوصي و برق منطقه اي باختر انجام مي گيرد.
شبيهي ادامه داد: استان مرکزي به لحاظ برخورداري از شرايط ويژه آب و هوايي و اراضي مسطح، ظرفيت مطلوبي در گسترش انرژي هاي تجديد پذير دارد که اين مهم در دستور کار شرکت برق منطقه اي باختر قرار گرفته است.
مديرعامل شرکت برق منطقه اي باختر بيان کرد: 44 متقاضي براي ايجاد نيروگاه هاي خورشيدي به ميزان 439 مگاوات در استان مرکزي معرفي شدند که تا کنون به ميزان 100 مگاوات قرارداد منعقد شده است.
وي افزود: 8 متقاضي ايجاد نيروگاه هاي گازي(chp) براي ايجاد 130 مگاوات در استان مرکزي معرفي شده اند که به ميزان 59 مگاوات قرارداد امضا شده و بقيه در مراحل اوليه کار و تعيين زمين قرار دارند.
برق منطقه اي باختر سه استان همدان، لرستان و مرکزي با 77 هزار کيلومتر مربع مساحت، پنج ميليون نفر جمعيت و 2 ميليون مشترک را در بر مي گيرد.
3017/6013/
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۳۵۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد

صندوق بین‌المللی پول از کاهش قابل توجه بدهی خارجی ایران در سال ۲۰۲۳ خبر داد و اعلام کرد ایران و الجزایر کمترین میزان بدهی خارجی را در منطقه خاورمیانه و آسیای مرکزی طی این سال داشته‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، صندوق بین‌المللی پول در گزارش جدید خود موسوم به چشم‌انداز اقتصاد منطقه خاورمیانه و آسیای مرکزی به بررسی میزان بدهی خارجی 28 کشور منطقه از جمله ایران پرداخته است.

بر اساس محاسبات این نهاد بین‌المللی ایران به همراه الجزایر کمترین نسبت بدهی خارجی به تولید ناخالص داخلی در سال 2023 را در مقایسه با سایر کشورهای منطقه داشته‌اند.

در این گزارش نسبت بدهی خارجی ایران به تولید ناخالص داخلی در سال 2023 تنها 1.7 درصد اعلام شده است که کمتر از همه کشورهای خاورمیانه و آسیای مرکزی به‌جز الجزایر است.

بدهی خارجی ایران در سال 2023 کاهش قابل توجهی نسبت به سال قبل داشته است. در سال 2022 نسبت بدهی خارجی ایران به تولید ناخالص داخلی 2.2 درصد اعلام شده بود که بر این اساس این رقم در سال 2023 کاهش 22 درصدی داشته است.

میزان بدهی خارجی الجزایر به تولید ناخالص داخلی این کشور در سال گذشته میلادی 1.3 درصد گزارش شده است. بحرین با بدهی 201.4 درصدی بدهکارترین کشور خاورمیانه شناخته شده است.

متوسط بدهی کشورهای منطقه خاورمیانه، شمال آفریقا و آسیای مرکزی به کل تولید ناخالص داخلی آن‌ها در سال 2023 برابر با 47.8 درصد برآورد شده است.

نسبت بدهی کشورهای صادرکننده نفت منطقه به تولید ناخالص داخلی‌شان در این سال نیز 42.9 درصد اعلام شده است. بر این اساس متوسط بدهی خارجی منطقه 28 برابر ایران بوده است .

صندوق بین‌المللی پول نسبت بدهی خارجی عربستان به تولید ناخالص داخلی این کشور در سال 2023 را 26.6 درصد محاسبه کرده است که 15 برابر بدهی خارجی ایران است. بدهی خارجی امارات متحده عربی نیز معادل 94.7 درصد تولید ناخالص داخلی آن در سال جاری برآورد شده که 55 برابر ایران است.

نسبت بدهی خارجی برخی کشورهای دیگر به تولید ناخالص داخلی‌شان در این سال عبارت است از: آذربایجان 9.8 درصد، عراق 22.8 درصد، کویت 35.8 درصد، عمان 60.3 درصد، مصر 50.1 درصد، گرجستان 71.8 درصد، اردن 84.1 درصد، مراکش 48.8 درصد، پاکستان 40.1 درصد، تاجیکستان 64.7 درصد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دوگانگی مدیریتی در منطقه آزاد اروند سبب ناهماهنگی در اجرای امور کارگری
  • هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است
  • پشت پرده استعفای فرمانده منطقه مرکزی ارتش رژیم صهیونیستی
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • اجرای همایش شورا‌های اسلامی شهر و روستا
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • تحکیم بنیان خانواده مؤثرترین مؤلفه در پیشرفت جامعه
  • اجرای طرح عفاف و حجاب دغدغه پلیس و مطالبه بر حق مردم است
  • وزیر صنعت: از کشور‌هایی کالا می‌خریم که از ما کالا بخرند
  • عملکرد دستگاه‌ها در اجرای اعتبارسنجی هماهنگ بانکی بررسی شد