Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-05@06:24:04 GMT

روش‌های خانه دار شدن که کمتر کسی از آنها خبر دارد

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۹۳۶۵۹۸

       

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن - هیبنا، در مسیر دریافت انواع تسهیلات مسکن، متقاضیان با پرسش هایی روبه رو هستند که برخی از آنها جزء بیشترین سؤالات بوده که به چند نمونه از آنها اشاره می شود.
یک سوال کلیدی این است که آیا در صورت داشتن سابقه دریافت تسهیلات مسکن، باز هم می توانیم تسهیلات جدید بگیریم؟
در حال حاضر امکان دریافت همزمان چندین فقره تسهیلات مسکن با استفاده از اوراق تسهیلات مسکن برای واحدهای مسکونی متعدد وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چون تسهیلات مسکن به واحد مسکونی تعلق می گیرد و از آنجایی که برای دریافت این تسهیلات، واحد مسکونی خریداری شده در رهن بانک به عنوان وثیقه ملکی قرار می گیرد، کسی که بیش از یک واحد مسکونی با استفاده اوراق خریداری کرده، باید به ازای هر واحد مسکونی، یک وام مستقل با دفترچه اقساط مستقل دریافت کند.
اما یک روش نیز برای آنکه حجم، مبلغ و تعداد اقساط تسهیلات مسکن مختصرتر شود وجود دارد و آن این است که متقاضی مثلا سه سال قبلتسهیلات مسکن ۲۰ میلیون تومانی با استفاده از اوراق در یکی از شهرها دریافت کرده است که آن ملک به رهن بانک رفته است.
هم اکنون این فرد به تهران نقل مکان کرده و قصد دارد تسهیلات مسکن زوجین به مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان از محل اوراق تسهیلات مسکن دریافت کند.
متقاضی می تواند با انتقال باقی مانده تسهیلات مسکن سابق خود که در حال حاضر پس از گذشت سه سال، به رقم حدود ۱۵ میلیون تومان رسیده است به ملک جدیدی که در تهران خریداری کرده، مابه التفاوت تسهیلات مسکن زوجین را دریافت کند که در این مورد مثلا ۸۵ میلیون تومان می شود.
بنابراین می تواند در حالی که تنها اقساط یک تسهیلات مسکن را پرداخت می کند، رقم اقساط را به حداقل برساند. بدیهی است که در این شرایط، سود تسهیلات جدید و قبلی به صورت جداگانه محاسبه شده و رقم نهایی هر قسط پرداختی، مجموع اقساط هر دو تسهیلات مسکن خواهد بود.
گفتنی است برای مورد مذکور، در شرایط جدید نیز امکان دریافت تسهیلات جعاله مسکن ۲۰ میلیون تومانی از محل خرید اوراق تسهیلات مسکن و تسهیلات بدون سپرده ۲۰ میلیون تومانی (ویژه روجین) وجود دارد که سود هر یک از این تسهیلات نیز به صورت جداگانه محاسبه و در رقم اقساط بازپرداختی لحاظ می شود.
پرسش دیگر این است که چگونه زوجین جوان می توانند ۲۱۰ میلیون تومان تسهیلات برای خرید مسکن دریافت کنند؟
بانک مرکزی اعلام کرده تسهیلات ۱۵ میلیون تومانی ازدواج برای هر یک از زوجین (مجموعا ۳۰ میلیون تومان) به شبکه بانکی کشور ابلاغ شده است.
از آنجایی که این تسهیلات قرض الحسنه (با سود تسهیلات ۴ درصد) بوده و همچنین بانک عامل بخش مسکن نیز این نوع تسهیلات را پرداخت می کند و همچنین از آنجایی که این تسهیلات تا یک سال از تاریخ ازدواج اعتبار دارد، بنابراین در صورتی که زوجین در زمان عقد، بلافاصله در صندوق پس انداز مسکن یکم افتتاح حساب کرده باشند، می توانند در سررسید تسهیلات مسکن زوجین از محل این صندوق (به مبلغ ۱۶۰ میلیون تومان) همزمان تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی ازدواج را نیز به صورت قرض الحسنه و با سود ۴ درصد دریافت کنند.
در این صورت دو طرف می توانند در یک فاصله زمانی کوتاه (حداکثر یک ماه از زمان تشکیل پرونده تسهیلات مسکن) ۱۹۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کنند.
از سوی دیگر با توجه به اینکه برای زوجین متقاضی تسهیلات مسکن از محل صندوق یکم، همزمان امکان استفاده از تسهیلات ۲۰ میلیون تومانی جعاله مسکن از محل اوراق تسهیلات مسکن نیز وجود دارد، عملا زوجین جوان ۲۱۰ میلیون تومان تسهیلات از شبکه بانکی اخذ خواهند کرد که می تواند گزینه مناسبی برای خانه دار شدن باشد. به خصوص که در این حالت ۸۰ میلیون تومانی که زوج جوان در صندوق یکم سپرده گذاری کرده اند نیز موقع دریافت تسهیلات به این خانواده بازگردانده شده و عملا رقمی در حدود ۳۰۰ میلیون تومان برای خرید واحد مسکونی در اختیار خواهند داشت.

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۳۶۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلایی که سر امامزاده ابراهیم(ع) افتاد ؛ هر خانه کمتر از ۱۰ دقیقه دچار حریق شد

به گزارش پارس نیوز ، به گفته فرماندار شفت؛ تاکنون 5 مورد آتش‌سوزی در منطقه در سال‌های ۱۳۷۵، ۱۳۷۸، ۱۳۹۲، ۱۳۹۶ و ۱۴۰۳ صورت گرفته ولی اینبار با وجود شرایط خاص منطقه و داشتن یک ماشین آتش‌نشانی ۲۵۰۰ لیتری و ایستگاه پمپاژ آب آتش‌نشانی، شهرک در آتش سوخت.

 

مهدی نقدی اظهار کرد: آتش سوزی اینبار بسیار متفاوت بود و شدت زیادی داشت؛ تا جایی که نزدیک شدن به صحنه و اطفای حریق غیر ممکن بود.

وی با بیان اینکه پروژه گازرسانی به روستای امامزاده ابراهیم در دست اقدام است و به محوطه حرم رسیده است، ادامه داد: مردم از کپسول گاز استفاده می‌کنند و در این حادثه آتش‌سوزی با خطرهای ناشی از انفجار مواجه بودیم که کار را برای مردم و آتش‌نشانان و امدادگران سخت می‌کرد.

نقدی با بیان اینکه آتش‌نشانان از شفت و احمدسرگوراب و نصیرمحله و شهرک صنعتی شفت و رشت و فومن برای کمک آمدند، گفت: سازه‌ها چوبی بودند و سرعت آتش را افزایش دادند، البته یک دیوار به طرف حرم امامزاده و یک ساختمان بتنی از گسترش آتش تا رسیدن آتش‌نشانان جلوگیری کرد، اگر آنها نبودند، بازار کامل می‌سوخت.

وی با اشاره به مصوبه شورای تامین شهرستان شفت درباره عدم الزام احداث سازه‌های چوبی، تاکید کرد: چون این روستا به شهرک چوبی معروف است، فقط نمای ساختمان‌ها می‌تواند طرح چوب باشد.

فرماندار شفت با قدردانی از جمعیت هلال احمر برای اسکان خانوارهای خسارت‌دیده، بیان کرد: اداره‌های آب و برق و بنیاد مسکن و صمت پای کارند. اکنون نیازمند برقراری روشنایی معابر و آواربرداری و کمک‌های بلاعوض هستیم.

خلیل بهروزی فر نماینده مردم نیز درباره ابعاد آتش‌سوزی امامزاده ابراهیم شهرستان شفت اظهار کرد: آتش‌سوزی محله امام‌زاده ابراهیم شامگاه چهارشنبه اتفاق افتاده و شروع آن هم از یک نانوایی در شهرک امام‌زاده ابراهیم بوده است و متأسفانه به دلیل وزش باد حریق به ساختمان‌های دو طرف نانوایی سرایت کرده و به جهت اینکه بافت این محله غالباً سنتی و خانه‌ها و ساختمان‌ها به طبقات از چوب ساخته شده و این چوب‌ها خشک بوده؛ آتش‌سوزی به سرعت گسترش پیدا کرده و شاید هر خانه کمتر از ۱۰ دقیقه دچار حریق شده و در آتش سوخته است.

وی با اشاره به اینکه محله امام‌زاده ابراهیم شفت بافت تجاری و مسکونی دارد، افزود: معمولاً طبقه هم کف خانه‌ها، مغازه و فروشگاه بوده و طبقات بالای آن مسکونی و محل سکونت خود اهالی بوده یا به عنوان مهمان‌پذیر برای پذیرش زائر و مسافر استفاده می‌شده است که به علت سرعت حریق و وسعت دامنه آتش‌سوزی، مردم فقط توانسته‌اند جان خود و خانواده و فرزندانشان را نجات دهند؛ از این جهت خوشبختانه تلفات جانی نداشتیم اما از آنجا که مردم فرصت خارج کردن هیچ چیزی از خانه‌ها و فروشگاه‌های خود پیدا نکردند، خسارات بسیار سنگینی بر مردم وارد شده است.

بهروزی فر در مجلس با اشاره به خسارت کامل آتش‌سوزی به منازل و اسباب و وسایل زندگی مردم و هم اجناس فروشگاه‌های آنان اضافه کرد: تقریباً می‌توان گفت به هر خانه و خانواده حداقل ۱۰ میلیارد تومان خسارت وارد شده است. درآمد مردم این محله به واسطه همین کسب و کاری بود که آنجا و از طریق رفت و آمدهای مسافران، گردشگران، زائران و …داشتند و متأسفانه الان منبع درآمد دیگری ندارند.

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس در ادامه از تشکیل ستاد بحران در شهرستان شفت خبر داد و گفت: در جریان این جلسه تصمیماتی گرفته شده اما با استاندار گیلان در تماس هستیم تا حتماً امروز به اتفاق وی و مدیران کل مربوطه استان بازدیدی از محل آتش‌سوزی داشته باشیم تا تصمیم دقیق‌تر و جدی‌تری اتخاذ شود.

بهروزی‌فر ضمن تأکید بر لزوم توجه دستگاه‌های دولتی به مردم آسیب دیده، تصریح کرد: بزرگ‌ترین و شاید تنها کمک دولت این است که باید تسهیلاتی به مردم ارائه دهد تا حداقل بخشی از مشکلات آنان را حل کند اگر این تسهیلات داده نشود یا دیر اقدام شود، مردم آسیب شدیدتری می‌بینند، زیرا الان در شرایطی هستند که دیگر هیچ توان مالی ندارند که خودشان مجدد شروع به ساختن زندگی‌شان کنند. عملاً تمام زندگی شصت یا هفتاد ساله‌شان در چند دقیقه سوخته و الان حتی جای زندگی ندارند؛ بنابراین هر اقدامی هم که قرار است انجام شود، باید خیلی سریع شروع شود.

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس با اشاره به اینکه این چندمین بار است که آتش‌سوزی در شهرک امام‌زاده ابراهیم شهرستان شفت اتفاق می‌افتد، تأکید کرد: تجربه نشان داده که در آنجا ماشین آتش‌نشانی برای اطفا حریق و مانور مناسب نیست، یعنی هر چند تا ماشین آتش‌نشانی هم داشته باشیم، امکان خاموش کردن این آتش نیست. چنان که در آتش سوزی در عرض چند دقیقه دو طرف محل با آتش بسته شد و عملاً آتش‌نشانی نمی‌توانست خود را به آتش برساند و به دلیل وزش باد سرعت پیشروی حریق بسیار بالا بود.

بهروزی‌فر در پایان تأکید کرد: تنها راه نجات محله امام‌زاده ابراهیم شفت از تکرار این آتش‌سوزی این است که شیرهای آتش‌نشانی در کل محله به صورت شبکه‌ای ایجاد شود تا در چنین مواردی بلافاصله بتوان از آن در نقطه ابتدایی آتش‌سوزی استفاده و آتش را خاموش کنند تا به جای دیگری سرایت نکند.

دیگر خبرها

  • بلایی که سر امامزاده ابراهیم(ع) افتاد ؛ هر خانه کمتر از ۱۰ دقیقه دچار حریق شد
  • افزایش عجیب نرخ اجاره در شهر‌های جدید
  • افزایش عجیب نرخ اجاره در شهرهای جدید
  • افزایش عجیب نرخ اجاره در شهرهای جدید/ رقم‌های اجاره در پرند چه تغییری کرد؟
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟
  • بازار نابسامان اجاره مسکن در شهرهای جدید
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند