Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-26@02:19:35 GMT

لزوم توجه به هشدارها درباره سیل و صاعقه

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۹۴۲۹۰۸

لزوم توجه به هشدارها درباره سیل و صاعقه

‍‍‍‍‍‍

در این روزهای باراندگی که شاهد بارندگی، رعد و برق و آبگرفتگی خواهیم بود مردم به هشدارهای هواشناسی و امدادی توجه بیشتری کنند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی با حضور در گفتگوی 18:30 گفت:امسال در پاییز و زمستان کم بارش بود اما خوشبختانه در فصل بهار میزان بارش نسبت به 10 سال گذشته بسیار خوب بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


احد وظیفه افزود: کمبود بارش در زمستان گذشته در برخی از استان ها با وجود بارش های بهار (97) امسال جبران شد.مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی پیش بینی کرد در 48 ساعت آینده در غرب و جنوب شاهد وزش باد خواهیم بود همچنین در برخی مناطق کوهستانی احتمال وقوع سیل است.   
او با اشاره به تلفات چند روز اخیر با پدیده ساعقه و بارندگی های لحظه ای توصیه کرد در مناطق حادثه خیز مانند حاشیه رودخانه ه و مناطق کوهستانی قرار نگیرند.وظیفه در جبهه شمالی و جنوبی کشور را در چند روز آینده بارندگی پیش بینی کرد و افزود: تا روز دوشنبه آینده و در دامنه زاگرس بارش های پراکنده ای خواهیم داشت که قابل مقایسه با بارندگی در دامنه البرز نیست. در بخش های مازندران و گیلان بارش ها ممتد و طولانی خواهد بود. موج بعدی از چهارشنبه تا آخر هفته در مناطق شمالی خواهد بود.
وظیفه در مورد داشتن تابستان گرم افزود: از روز سه شنبه همین هفته دمای هوا تهران تا 36 درجه افزایش خواهد یافت.
 مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی در مورد باروری ابرهای باران آور را رد کرد و افزود: باروری ابرها در مناطق و شرایط خاص میسر است.  معاون عملیات سازمان امداد و نجات گفت: در 17 روز اخیر و در 17 استان سازمان امداد و نجات فعالیت امدادی و نجات بسیاری را داشته است. نیروهای امدادی در چند روز اخیر 4400 نفر را امداد رسانی کردند که در این میان 760 نفر نیاز به خدمات اسکان اضطراری داشتند. شاهین فتحی افزود: بیشترین مشکلات در این چند روز گذشته ابگرفتگی و سیل بوده است  که در مجموع  14 نفر از هموطنان جان باخته اند.او با اشاره به نقش اطلاع رسانی و آموزش مردم گفت : در چند روز گذشته اتفاقی که در یکی از روستای پسوه در آذربایجان غربی افتاد بای اشاره کرد. در این روستا پس از اینکه از احتمال وقع سیل مطلع می شوند از طریق بلندگوی مسجد، اهالی را از وقع سیل مطلع می کنند و از یک فاجعه انسانی جلوگیری می شود. تلفات در این روستا فقط یک نوزاد بود که از دست والدین داخل آب افتاده بود مابقی اهالی این روستا  از سکنه تخلیه شده بود. او گفت در سطح کشور 557 پایگاه امداد و نجات فعال داریم همچنین حدود 400 پایگاه شعبه داریم که تمام وقت آماده خدمات هستند. فتحی به هشدار های به موقع هواشناسی اشاره کرد و افزود: توجه مردم به هشدارها، خطرات و حوادث کمتری را شاهد بودیم علاوه بر این پایگه های مستقر سازمان امداد و نجات در سراسر کشور نسبت به موقعیت و حوادث طبیعی در منطقه اطلاع رسانی می کنند و مردم را از قرار گرفتن در مسیر سیلاب نجات داده اند.
 معاون عملیات سازمان امداد و نجات مشارکت مردمی در فعالیت امداد و نجات و کمک به هموطنان بسیار موثر دانست.
وی افزود اگر دانش و اطلاعات مردم نسبت به هواشناسی و مناطق بارندگی افزایش یابد حوادث و تلفات ناگوار کمتری شاهد خواهیم بود. چنانچه آب گرفتگی ها به بیش از 15 تا 20 سانتیمتر برسد احتمال وقوع سیلاب حتمی است. او هشدار داد هنگام ساعقه و رعد و برق از منازل خارج نشوند، از دکل های برق فاصله بگیرند، و از خودرو های خود هنگام رعد و برق خارج نشوند. دانلود  

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: بارش بارندگی سیل هواشناسی آبگرفتگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۴۲۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی‌ نیروهای هلال احمر به ۱۱ استان متأثر از سیل و آب‌گرفتگی

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور از امدادرسانی نیروهای عملیاتی این جمعیت به بیش از ۱۳۰۰ نفر متأثر از سیل و آب‌گرفتگی در ۴۸ ساعت گذشته خبر داد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر، بابک محمودی با اشاره امدادرسانی نیروهای عملیاتی این جمعیت به بیش از ۱۳۰۰ نفر متأثر از سیل و آب‌گرفتگی در ۴۸ ساعت گذشته اظهار کرد: ۱۱ استان اصفهان، تهران، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، گلستان، مازندران، کرمان و یزد از چهارم تا ششم اردیبهشت تحت تأثیر این سامانه بارشی قرار گرفتند.

وی افزود: در این بین نیروهای این جمعیت طی ۶۲ مورد عملیات امداد و نجات به ۱۲۸۴ نفر متأثر از سیل امدادرسانی کردند، ۸۹ نفر را به مناطق امن انتقال و از ۸۸ منزل مسکونی تخلیه آب صورت گرفت.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور تصریح کرد: ۱۴۶ کیلوگرم نایلون، ۲۹ تخته پتو، ۲۶ تخته موکت و ۱۵ بسته غذایی توسط نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر در بین متأثران توزیع شد.

وی اضافه کرد :۱۰۵ تیم عملیاتی متشکل ۴۰۳ نفر امدادگر و نجاتگر در این عملیات حضور و به متأثران امدادرسانی کردند.

کد خبر 747792

دیگر خبرها

  • عملیاتی شدن دو پلتفرم و یک نردبان اطفاء حریق و امداد و نجات آتش‌نشانی به همت متخصصان مشهدی 
  • امدادرسانی‌ نیروهای هلال احمر به ۱۱ استان متأثر از سیل و آب‌گرفتگی
  • ۱۱ استان کشور متأثر از سیل و آبگرفتگی / امدادرسانی نیرو‌های عملیاتی جمعیت هلال احمر به بیش از ۱۳۰۰ نفر
  • وقوع بارش‌های پرحجم بهاری | لزوم توجه به هشدارها
  • امدادرسانی به حادثه دیدگان ۷ استان در اثر آبگرفتگی و سیل
  • وقوع بارش‌های پرحجم بهاری / لزوم توجه به هشدارها
  • لزوم بسترسازی برای حضور حداکثری نوجوانان در دوره‌های امدادگری
  • باران رگباری ، تگرگ ،صاعقه و تندبادهای لحظه ای در کرمان
  • تصادف در علی آباد ۶ مصدم برجا گذاشت
  • محمدخانی: هیچ هزینه‌ای برای عملیات‌های امداد و نجات دریافت نمی‌شود