Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین شیرزاد در جلسه ستادی ساماندهی واحدهای اعتباری اظهار داشت: تنها راه ناگزیر اصلاح اساسی شیوه حکمرانی در تعاونی های کشاورزی و روستایی با همراهی و همیاری خود نظام تعاون روستایی متشکل از اتحادیه ها و اصناف است.

وی افزود: اصلاحات بنیادین در سازمان تعاون روستایی بدون همراهی مدیران سیستم تعاونی، ختم به هرج و مرج و بی سازمانی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیرزاد خاطر نشان کرد: هیچ راه دیگری برای حفظ موجودیت سازمان مرکزی تعاون روستایی و اتحادیه های مرکزی و نظارت جز اصلاحات گام به گام نمی شناسم وباید کمک کنیم تا شانس وقوع اصلاحات در شبکه افزایش یابد.

وی همچنین با اشاره به وضعیت واحدهای اعتباری سازمان تعاون روستایی گفت: وضعیت امروز این واحدهای اعتباری یک اتفاق و تصادف نیست بلکه حاصل یک مدیریت توام با تسامح و تساهل و نتیجه انتخاب های نادرست مدیریتی مان طی ده سال اخیر است.

مدیر عامل و رییس سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران تصریح کرد: هیچ راه جادویی جز محدود کردن شیوه های مدیریتی بی حساب و کتاب و مطالعه نشده این واحد ها وجود ندارد و یکی از رویکرد های مهم ارزیابی مدیران استانی قطعا شیوه مقابله آنها با این واحد های اعتباری خواهد بود.

 شیرزاد گفت: فساد و ناکارامدی در واحد های اعتباری محصول سوء مدیریت و سوء برداشت ها از مفاهیم مالیه خرد در نظام تعاونی ها در هنگامه ای که هیچ استاندارد حسابداری و مالی قابل قبولی نداریم ، نهاد نظارتی تعریف نکردیم ، پروتکل های بانکی یا صندوق داری نداریم ، مفاهیم بانکداری را نمی فهمیم و اصولا کفایت و دانایی و دانش لازم را در حوزه های مالی ، حسابداری و پولی نداریم مداخله گری غیرمجاز در بازار های پولی در قالب واسطه گری های وجوه و اعتبارات ، یک اشتباه فاجعه بار است.

وی ادامه داد: سریعا باید رشد واحد هایی که احیانا مورددار هستند متوقف گردند و از عضویت اعضای غیر عضو شبکه تعاونی ها و مصارفی غیر از مصارف بخش کشاورزی جلوگیری نمود .

 شیرزاد خاطر نشان کرد: نباید بگذاریم عده قلیلی سود جو و صاحب نفوذ جیب های خود را با اموال و سپرده های کشاورزان زحمت کش پر کنند و در نهایت با به خطر انداختن آبروی هفتاد ساله سازمان مرکزی تعاون روستایی و وزارت جهاد کشاورزی دچار بحران های حاد اجتماعی شویم.

مدیر عامل و رییس سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: با هر مدیری که در این معرکه ی مفسده آمیز معاضد، مباشر یا آمر به این منکر باشد قطعا متخلف بوده و سریعا برخورد خواهد شد.

رویکرد‌های جدید سازمان تعاون روستایی منطبق بر بازار می شود

 شیرزاد : یکی از فعالیت های اصلی سازمان مرکزی تعاون روستایی تنظیم بازار محصولات کشاورزی (تعادل نسبی در عرضه ، تقاضا و قیمت) می باشد. سازمان تعاون روستایی قصد دارد با تغییر این رویکرد به شیوه بازارهای مدرن و امروزی منطبق شود.

بنابراین گزارش ،شیرزاد مدیر عامل و رییس سازمان مرکزی تعاون روستایی در جلسه مدیران استانی سازمان تعاون روستایی و مدیران عامل اتحادیه های استان که با حضور برابری معاون امور فنی و بازرگانی و مدیران برگزار شد، با اشاره به اینکه، یکی از فعالیت های اصلی سازمان مرکزی تعاون روستایی تنظیم بازار محصولات کشاورزی (تعادل نسبی در عرضه ، تقاضا و قیمت) می باشد گفت، این سازمان قصد دارد با تغییر این رویکرد به شیوه بازارهای مدرن و امروزی منطبق شود.

وی ادامه داد: به جهت حضور موثر در بازار به ویژه در ماه مبارک رمضان برای تعادل نسبی در قیمت خرما ، اقدام شد. در حال حاضر خرما به طور مستقیم توسط سازمان تعاون روستایی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و تعاون روستایی عرضه می‌شود.

 شیرزاد، با اشاره به اینکه پیش از این خرمای مضافتی بم هر کیلو به 3300 تومان خریداری می‌شد که این قیمت نارضایتی تولید کنندگان به همراه داشت گفت: با ورود به موقع سازمان تعاون روستایی جهت تحریک در بازار در اوج برداشت به ازای هر کیلو 5500 تومان اقدام شد و تمامی‌ خرماهای خریداری شده در بسته‌های بزرگ (مادرکارتن) هشت تا 8.200 کیلوگرم است که نشان دهنده کیفیت خوب خرمای خریداری شده است.

مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران اظهار داشت، در ماه مبارک رمضان به جهت افزایش تقاضا با حضور دلالان که موجبات افزایش قیمت را به همراه داشت، این سازمان در شرایط خاص زمانی با اخذ موجوز لازم از کمیسیون تنظیم بازار در خارج از بورس عرضه نمود.

وی با اشاره به افزایش قیمت محصول خرما در روز های اول ماه مبارک رمضان گفت: با حضور به موقع در بازار برای تامین منافع مصرف کنندگان اقدام گسترده ای جهت عرضه مویرگی در فروشگاه های زنجیره ای ، غرف سازمان میادین میوه و تره بار ، فروشگاه های تعاونی روستایی نموده است.

مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی در جمع مدیران و مدیران عامل اتحادیه های استانی از اهمیت ،شفافیت و عملکرد بخش‌های استانی گفت: این سازمان برای ایجاد نظم کاری و شفافیت در عملکرد و اقدام موثر جهت تامین منافع تولید کنندگان و مصرف کنندگان ، ارتباط با معاونت‌های تخصصی و مجموعه های سازمانی وزارتخانه متبوع را در اولویت قرار داده است.

شیرزاد تاکیدکرد، مدیران استانی در روزهای آتی ، با توجه به مشکل سرمازدگی ابتدای فصل ، چالش آب و... کمبود میوه با دیگرموارد در پیش رو، با همکاری دستگاه های ذیربط پیش‌بینی لازم را نموده و براساس آن برنامه های مدونی را برای تنظیم بازار ارائه نمایند.

در پایان این مراسم مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با اشاره به اینکه این برنامه‌ها در شبکه بزرگ تعاونی روستای و کشاورزی که با سیاست های وزارتخانه همسو شده و این هم‌سو یی به تصمیم گیری در بازار کمک موثری خواهد نمود گفت : این اثر گذاری ضمن حمایت از تولیدکنندگان محصولات کشاورزی منافع مصرف کنندگان را به همراه خواهد داشت،

 از مالباختگان صندوق اعتباری البرز که مجوز خود را از سازمان تعاون روستایی کشور دریافت کرده است در اعتراض به آنچه که ورشکستگی صندوق عنوان شد، مقابل سازمان تعاون روستایی کشور تجمع کردند.

به گزارش تسنیم،  چندی پیش جمعی از مالباختگان صندوق اعتباری توسعه البرز که مطرح بود  مجوز فعالیتش را از سازمان تعاون روستایی کشور گرفته است، مقابل این سازمان تجمع کردند.

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۴۷۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات جوان کرمانی از لبه یک پرتگاه در کوه صاحب الزمان

به گزارش خبرنگار مهر، جمشید حسین‌خانی، عصر شنبه در جمع خبرنگاران گفت: ظهر امروز پس از اعلام سقوط فردی از ارتفاعات کوه‌های صاحب‌الزمان (عج) به ستاد فرماندهی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی آتش نشانی کرمان، بلافاصله گروه امداد کوهستان سازمان آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شد.

وی افزود: در ادامه، با همکاری نیروهای جمعیت هلال‌احمر شهرستان کرمان و عوامل اورژانس حاضر در محل حادثه، عملیات انتقال و نجات مصدوم به‌صورت تخصصی آغاز شد.

حسینخانی، تصریح کرد: تیم تخصصی امداد و نجات سازمان آتش‌نشانی از ارتفاع، در کمترین زمان به محل سقوط فرد حادثه‌دیده که در لبه یک پرتگاه به ارتفاع ٣٠ متر بود رسیدند و پس از تثبیت، فرد حادثه‌دیده را به صورت تخصصی به پایین کوه و محل استقرار آمبولانس منتقل کرده و به عوامل اورژانس تحویل دادند.

وی، با بیان اینکه شهروندان هنگام رفتن به کوه تجهیزات و کفش مناسب به‌همراه داشته باشند افزود: باید با برنامه قبلی و با رعایت نکات ایمنی در کوه، به پیمایش و حرکت اقدام کنند و با برنامه‌ریزی دقیق در زمان‌بندی، از هرگونه اقدامی که احتمال بروز حادثه و ریسک دارد پرهیز شود.

کد خبر 6096570

دیگر خبرها

  • نجات جوان کرمانی از لبه یک پرتگاه در کوه صاحب الزمان
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • روند ثبت قرارداد‌های اجاره مسکن از طریق سامانه خودنویس کوتاه می‌شود
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان
  • امام جمعه خرم آباد : مانتوی بدون دکمه و پیراهن‌ کوتاه در بازار دیده می‌شود 
  • آغاز خرید گندم و کلزا در مناطق گرمسیری استان کرمانشاه
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • بازدید رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور از دادگستری سیریک
  • بازدید مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از مراکز خرید گندم در خوزستان