Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار تویسرکان گفت: شاخص‌ها و زیر‌ساخت‌های توسعه صنعت گردشگری در شهرستان تویسرکان و در سال‌های اخیر ارتقا قابل توجهی یافته است. ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۵:۲۶ استانها همدان نظرات

حبیب مومیوند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در تویسرکان اظهار داشت: شهرستان تویسرکان با برخورداری از 221 اثر تاریخی، فرهنگی و جاذبه گردشگری یک مقصد مطلوب و ارزان برای گردشگران داخلی و خارجی به حساب می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علاوه بر این، اقلیم، آب و هوا و موقعیت جغرافیایی تویسرکان سبب شده تا بر جذابیت‌های این شهرستان برای انتخاب به عنوان مقصد گردشگری افزوده شود.

مومیوند بیان کرد: راه‌های ارتباطی و شریانی شهرستان تویسرکان به عنوان یکی از مهمترین زیر ساخت‌های توسعه صنعت گردشگری سامان‌دهی و بخش زیادی از آنها چهار خطه شده و علاوه بر آغاز به کار یک هتل استاندارد در تویسرکان، تلاش‌های مستمر برای ساخت دو هتل دیگر در این شهرستان مدت ها است که آغاز شده است.

وی با بیان اینکه تعداد گردشگران اسکان یافته در شهرستان تویسرکان در سال 93 به 600 نفر رسید تاکید کرد: این میزان در سال 97 با رشدی محسوس و قابل توجه به 10 هزار و 300 نفر رسید که نشان از پیشرفت تویسرکان در جذب گردشگران دارد.

فرماندار تویسرکان ابراز کرد: همچنین در روزهای پایانی سال گذشته، اعتباری معادل یک میلیارد تومان برای توسعه زیر ساخت های گردشگری و بوم گردی در سه روستای هدف گردشگری شهرستان تویسرکان یعنی اشتران، گشانی و کهنوش اختصاص یافت.

وی محصول مرغوب و با کیفیت گردوی تویسرکان را یکی از راهکارهای جذب بیش از پیش گردشگران و اثر گذار در بخش گردشگری دانست و گفت: شاید بتوان گفت که طرح اصلاح، سرشاخه کاری و پیوند زنی درختان گردوی شهرستان تویسرکان با هدف ارتقا سطح کمی و کیفی تولید در این بخش، بهترین طرح اقتصاد مقاومتی استان همدان به شمار می رود.

مومیوند تصریح کرد: همچنین صنایع مبل و منبت نیز یکی از جاذبه های جنبی گردشگری در شهرستان تویسرکان به شمار می رود که با فعالیت بیش از چهار هزار و 700 کارگاه و نزدیک به هفت هزار شاغل و قدیمی ترین شهرستان استان همدان در زمینه تولیدات این بخش، حرف های زیادی برای گفتن دارد.

انتهای پیام/ت

R41405/P1361/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۴۸۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی

مدیرکل میراث فرهنگی همدان گفت: دیواره تاریخی کشف شده در میدان باباطاهر در صورت تایید کارشناسان باستان‌شناسی همدان به جاذبه گردشگری جدید همدان تبدیل می‌شود. - اخبار استانها -

محسن معصوم علیزاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان پیرامون دیواره تاریخی کشف در حین عملیات پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر، اظهار‌ داشت: این اکتشاف به هیچ عنوان مانع ادامه روند پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر نخواهد شد بلکه در صورت تایید کارشناسان باستان‌شناسی و محرز شدن دوره و قدمت تاریخی این دیواره، از آن به عنوان جاذبه تاریخی گردشگری در خیابان باباطاهر بهره‌ خواهیم برد.

وی با بیان اینکه مکشوفات و آثار تاریخی هویت شهر همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین به شمار می‌روند، بیان کرد: چنانچه بخواهیم از آثار تاریخی به عنوان مولفه‌های پیشران در توسعه گردشگری یاد کنیم لازم است که برتعداد جاذبه‌های گردشگری افزوده شود بر همین اساس اگر ارزش تاریخی این دیواره در خیابان باباطاهر سندیت پیدا کند قطعا به مجموعه جاذبه‌های گردشگری شهر همدان افزوده خواهد شد.

مدیر‌کل میراث فرهنگی استان همدان تاکید کرد: باید شرایط و امکاناتی فراهم شود که در هم آن جاذبه‌های گردشگری جدید ایجاد شود و اماکن تاریخی کمتر شناخته شده پس احیا و مرمت، به جاذبه گردشگری تبدیل شود.

علیزاده با بیان اینکه با برنامه ریزی‌های انجام شده در حوزه بافت و گذر تاریخی شهر همدان به زودی تحولات قابل توجهی رقم خواهد خورد، عنوان کرد: در همین راستا عملیات پیاده راه‌سازی خیابان باباطاهر به عنوان سومین خیابان و در ادامه پیاده‌راه شدن خیابان‌های منتهی به میدان تاریخی همدان از 10 اردیبهشت ماه امسال با اعتبار 100 میلیارد ریالی شده است.

وی در پایان با اشاره به هزار و 900 اثر تاریخی استان همدان از ضرورت توجه بیشتر به حوزه مستندسازی و ارتباط با جامعه در مرمت و احیای بناهای تاریخی خبر داد و گفت: ارتباط بیشتر با جامعه و انتشارات اخبار برآمده از کاوش‌های میراث فرهنگی ضروری است زیرا تعاملات پیوسته با جامعه و دیگر دستگاه های اجرایی استان بستر توسعه گردشگری و در ادامه توسعه پایدار برای همدان در این زمینه را مهیا می‌کند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • استقبال خاورمیانه از صنعت ساخت‌وساز جدید
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم / لیتیوم می‌تواند صنعت استان را به نحو چشمگیری ارتقا دهد
  • یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی
  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • اسبقیان: چهار آئین نامه برای ارتقا فرهنگ هواداری تدوین می‌شود
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • عوامل درگیری دسته جمعی در تویسرکان دستگیر شدند
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است