Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@12:05:23 GMT

شرایط سختی بر صنعت دارویی کشور حاکم است/ دولت حمایت کند

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۹۵۰۴۱۴

شرایط سختی بر صنعت دارویی کشور حاکم است/ دولت حمایت کند

به گزارش خبرگزاری مهر، رسول خضری، با اشاره به اینکه سندیکاهای داروسازی کشور تاکنون جلسات بسیاری برای رفع مشکلات این حوزه با فراکسیون غذا و دارو در مجلس برگزار کردند، اظهارداشت: مشکلات عدیده ای به جهت نبود نقدینگی لازم و عدم تعیین تکلیف بدهی بیمه ها به حوزه دارو وجود دارد، زیرا مواد اولیه برخی دارو با ارز به کشور وارد می شود؛ بنابراین آماده سازی داروهای مورد نیاز مستلزم تامین نقدینگی لازم برای شرکت های دارویی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در طی روزهای اخیر وزارت بهداشت مبلغی را بابت طلب شرکت های تولید، پخش و توزیع دارویی در نظر گرفته است، اما این مبلغ میزان قابل قبولی برای حل مشکلات سیستم دارویی نیست؛ بنابراین اگر به دنبال حمایت از کالای ایرانی و تولیدات داخلی هستیم، باید حمایت ها از سیستم دارویی کشور قاطعانه باشد.

خضری با بیان اینکه صنایع دارویی با توجه به شرایط سخت و پیچیده ارز نباید دچار مشکلات حاد شود، تصریح کرد: اگر تهیه ارز مورد نیاز برای تمامی حوزه ها از جمله دارو با سختی همراه شود، به طورحتم در تامین نیازهای دارویی کشور لطمات جبران ناپذیری وارد می شود؛ بنابراین از مسئولان وزارت بهداشت انتظار می رود که با اتخاذ تدابیری از تحمیل خسارت و ضرر و زیان های بیشتر از این جلوگیری کند.

وی تاکید کرد: البته در مقطعی همه مسئولان از جمله نمایندگان مجلس معتقد بودند که یارانه از طریق بیمه ها به بیمار تعلق گیرد، اما درحوزه تولید، پخش و توزیع دارو به طورحتم دولت باید برای تسهیل در ورود مواد اولیه داروها ارز مورد نیاز را در اختیار وارد کنندگان قرار دهد؛ هر چند که دراین حوزه در حال حاضر مشکلاتی وجود دارد، بنابراین درخواست می شود که مسئولان سازمان برنامه و بودجه، رئیس جمهور و بانک مرکزی با همکاری بیشتر با وزارت بهداشت دغدغه ها در این حوزه را کاهش دهند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، با بیان اینکه نمی توان به بهانه نبود دارو یا تجهیزات پزشکی در شرایط فعلی بیمار را به خارج از بیمارستان ارجاع داد، گفت: در طرح تحول سلامت چنین رویکردی تخلف محسوب می شود، اما در حال حاضر برخی پزشکان به مدت ۱۵ ماه کارانه دریافت نکرده اند، ضمن اینکه تمامی شرکت های دارویی بیش از چند هزار میلیارد تومان از دولت طلب دارند؛ بنابراین شرایط سختی برای فعالان حوزه دارو وجود دارد که دولت باید مابه التفاوت نرخ ارز را به صورت یارانه دراختیار صنایع دارویی قرار دهد.

کد خبر 4312690 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: دارو سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت سازمان غذا و دارو سیگار دارو دخانیات سرطان تغذیه چاقی سید حسن هاشمی کمیسیون بهداشت و درمان دیابت ورزش بارداری بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۵۰۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی

به گفته مجتبی دهقان‌پور؛ استان فارس به دلیل اقلیم چهار فصل ظرفیت مناسبی برای توسعه گیاهان دارویی دارد و یکی از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی توسعه صنایع تبدیلی در زمینه گیاهان دارویی است که می‌تواند به ارزش افزوده آن کمک کند.

او تصریح کرد: سطح ابلاغی برای طرح جهش تولید گیاهان دارویی در دیمزار‌های استان فارس حدود دو هزار هکتار بود که با اقدامات و برنامه ریزی‌های منسجم انجام شده، کشت گیاهان دارویی مانند خاکشیر، بابونه، آویشن و گل محمدی در اراضی دیم ۱۶ شهرستان مجری طرح افزایش چشمگیر یافت.

دهقان پور خاطر نشان کرد: شهرستان مرودشت با سه هزار و ۵۴۹ هکتار کشت دیم گیاهان دارویی در این حوزه پیشرو است و گیاه دارویی خاکشیر با سطحی بیش از چهار هزار و ۸۰۰ هکتار بیشترین سطح گیاه دارویی کشت دیم را در شهرستان‌های مجری طرح جهش تولید در دیمزار‌ها را به خود اختصاص داده است.

فارس پیشرو در تشکیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از کسب ۲۶ گواهی زنجیره ارزش محصولات کشاورزی در این استان خبر داد و گفت: اهمیت این گواهی در هویت دار کردن محصولات از لحاظ کیفیت و چگونگی فرایند تولید است و قابلیت‌های استان فارس را در حوزه زنجیره ارزش مشخص می‌کند.

دهقان پور در مراسم رونمایی از سامانه مدیریتی زنجیره تولید و تامین گیاهان دارویی، بیان کرد: در حال حاضر دو زنجیره ارزش گیاهان دارویی در این استان تشکیل شده که مفتخریم به عنوان استان پیشرو در این قضیه در نمایشگاه بین المللی اکسپو در استان تهران از این سامانه رونمایی کنیم.

به گفته او؛ هدف از راه اندازی این سامانه، پایش زنجیره ارزش گیاهان دارویی به موازات فعالیت‌های در حال انجام است به نحوی که تمامی عوامل پشتیبان در مقوله تولید، نگهداری و عرضه محصول به بازار، قابل رصد و نظارت هستند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه بهره گیری از این سامانه موجب افزایش دانش ما در حوزه گیاهان دارویی می‌شود، تصریح کرد: این سامانه متناسب با مخاطبین حوزه گیاهان دارویی، اقدام به اطلاع رسانی در زمینه‌های مختلف از جمله سرمایه گذاری، تولید و فرآوری محصولات می‌کند و در قالب‌های متنوع از قبیل اینفوگرافیک و پادکست گزارش فعالیت‌های انجام شده را نیز ارائه می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران