Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرستان ۷۵ هزار نفری پلدختر به همراه شهرهای معمولان، رومشکان در جنوب لرستان وماژین ودره شهر در استان ایلام با جمعیتی حدود ۱۵۰ هزار نفری متخصص ارتوپد، رادیولوژی ومغز واعصاب ندارد و سبب آوار‌گی بیماران و تهدید سلامتی آن‌ها شده است. ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۰ استانها لرستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پلدختر، این روزها مردم شهرستان پلدختر نه تنها از درد بیکاری رنج می‌برند بلکه درد کمبودهای بخش بهداشت و درمان زخم آن‌ها را عمیق‌تر کرده است؛ مردم شهرهای پلدختر، معمولان و رومشگان در جنوب استان لرستان ودره شهر وماژین در استان ایلام که بیش از 150 هزار نفر هستند تاکنون برای انجام درمان خود به پلدختر می‌آمدند اما الان شش ماه است که تنها بیمارستان این شهرستان پزشک رادیولوژی، ندارد و از اول تاسیس تا امروز هم  پزشک مغز واعصاب و ارتوپد ندارد و مردم یا باید درد بیماری را تحمل کنند یا مسیر بیش از 100 کیلومتری با هزاران خطر را طی کرد و به مرکز لرستان کوچ کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرستان پلدختر با جمعیتی بالغ بر 75 هزار نفر فاقد پزشکان متخصص در برخی بخش‌ها است و با وجود اینکه این شهرستان در مسیر جاده ترانزیتی شمال _جنوب است وترددهای زیادی در جاده آن صورت می‌گیرد که به علت مشکلات جاده تصادفات زیادی روزانه در این مسیر رخ می دهد و جاده آن معروف به جاده مرگ است ولی تنها بیمارستان آن برای بیماران تصادفی پزشک رادیولوژی و ارتوپد ندارد و بیماران علاوه بر درد ورنج بیماری وتامین هزینه‌های درمان خود هزینه‌های ایاب وذهاب واسکان در شهرهای مختلف را نیز متحمل می‌شوند.

از همان زمان که بیمارستان امام خمینی(ره) پلدختر احداث و راه اندازی شد نه تنها مردم پلدختر بلکه مردم شهرهای اطراف هم از اینکه می‌توانند درمان خود را در همین منطقه پیگیری کنند و کمتر درد بیماری را تحمل کنند خوشحال بودند ولی این بیمارستان هر روز یک مشکلی دارد به طوری که از زمان راه‌اندازی تا امروز در هیچ بازه زمانی تمام تخصص‌ها را در کنار هم نداشته است.

کوچ به مرکز استان در نبود پزشک متخصص

نبود پزشک متخصص در برخی رشته ها در شهرستان پلدختر مشکلاتی را برای مردم به وجود آورده است به طوری که در حال حاضر اساسی ترین مشکل ونیاز مردم پزشک متخصص به ویژه پزشک سونوگراف برای انجام سونوگرافی و رادیولوژی مخصوصا برای زنان باردار است.

قربانی یک شهروند پلدختری که برای انجام سونوگرافی به بیمارستان مراجعه کرده بود به خبرنگار تسنیم گفت: به دلیل درد در ناحیه شکم به بیمارستان مراجعه کردم که یک سونوگرافی انجام دهم ولی می‌گویند پزشک سونوگرافی در بیمارستان نداریم وما مجبور هستیم برای انجام یک سونوگرافی در ماه رمضان ودر این گرما به خرم آباد برویم.

وی افزود: مسئولان پلدختری باید هر چه زودتر به این مشکلات رسیدگی کنند تا ما مجبور نشویم برای یک درمان ساده 110کیلومتر تا مرکز استان جاده نا ایمن پلدختر تا خرم آباد را طی کنیم.

پزشک سونوگراف مرد برای خانم‌ها!!

حاتمی خانم پلدختری که نیاز به انجام سونوگرافی دارد درگفت‌وگو با خبرنگار تصمیم در پلدختر گفت: به علت نبود پزشک سونوگرافی در بیمارستان امام خمینی واینکه تنها پزشک سونوگراف در بخش خصوصی شهر پلدختر هم یک آقا است که سونوگرافی آقایان وخانم‌ها را انجام می‌دهد مجبورم در ماه رمضان ودر فصل گرما برای انجام یک سونوگرافی به مرکز استان مراجعه کنم.

وی افزود: هربارشهروندان پلدختری برای انجام سونوگرافی مراجعه می‌کنند با در بسته بخش سونوگرافی بیمارستان پلدختر مواجهه می‌شوند. چرا مسئولان رسیدگی نمی‌کنند؟

این شهروند پلدختری عنوان کرد: هر متخصص سونوگراف که به این شهرستان می‌آید ماندگار نیست و خیلی زود از بیمارستان می‌رود و این در حالی است که نبود نیروی متخصص زن برای سونوگرافی در طی دوره‌های مختلف و استفاده از نیروی مرد برای سونوگرافی بیماران زن در پلدختر ازمشکلات جدی و مهم مردم این شهرستان 80 هزار نفری و شهرهای اطراف آن است ودرحال حاضر هم در نبود پزشک سونوگراف در بیمارستان یک پزشک مرد بخش خصوصی با حضور در بیمارستان مریض‌های اورژانسی وبستری را ویزیت می‌کند.

این بیمار پلدختری بیان کرد:فرهنگ مردم منطقه پلدختر وشیعه بودن همه مردم منطقه مراجعه به سونوگرافیست مرد را نمی‌پذیرد و از سوی دیگر نبود پزشک سونوگراف هزینه بالایی به همراه دارد و اینکه به علت زمان‌بر بودن و فاصله 110 کیلو متری با مرکز استان، برای سلامتی زنان باردار خطرناک است که مسولان شهرستان واستان باید هر چه زودتر این مشکل را برطرف کنند.

6 ماه است پزشک سونوگراف نداریم !

شمس الدین فریدونی ئیس بیمارستان امام خمینی(ره) پلدختر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با تایید نبود پزشک متخصص مغز واعصاب، رادیولوژی، ارتوپد در تنها بیمارستان پلدختر اظهار داشت: از زمان راه اندازی تا الان بیمارستان پلدختر پزشک ارتوپد ومغز واعصاب ندارد ودانشگاه علوم پزشکی این تخصص‌ها را به پلدختر نمی‌دهد چون استان لرستان فارغ تحصیل ارتوپد ندارد و به کل استان لرستان یک متخصص ارتوپد داده‌اند وآن یک متخصص را هم به بیمارستان عشایر خرم آباد داده ودر آنجا مشغول به کار شده است ولی پزشک سونوگراف شش ماه است نداریم بعضی مواقع رزیدنت یک ماهه می‌آید ودوباره می‌رود.

وی با اشاره به اینکه تنها بیمارستان پلدختر در زمینه پزشک متخصص تخصص‌های مهمی را ندارد وبا کمبود پزشک متخصص مواجهه است افزود: بیماران پلدختری به بیمارستان عشایر خرم آباد اعزام می‌شوند و در آنجا روند درمانی خود را پیگیری می‌کنند.

رئیس بیمارستان امام خمینی پلدختر عنوان کرد: بیمارستان این شهر نه تنها مردم منطقه پلدختر ومعمولان را پوشش می دهد بلکه بیماران شهرهای رومشگان ، دره شهر وماژین را هم پذیرش می‌کند.

وی بیان کرد: در حالت عادی حدود100 نفر به صورت سرپایی توسط پزشک رادیولوژی ویزیت می‌شدند که در نبود پزشک در بیمارستان با یک سونوگراف آقا قرارداد بستیم که روزانه بیماران بستری و اورژانسی را ویزیت می‌کند ولی بقیه بیماران باید به شهرهای اطراف و مرکز استان مراجعه کنند.

فریدونی تصریح کرد: از دانشگاه علوم پزشکی می‌خواهیم هرچه زودتر این مشکل را برطرف کند وبانماینده ومسئولان دیگر نامه نگاری‌هایی صورت گرفته ولی فعلا به نتیجه نرسیده است.

طی دو تا سه ماه آینده مشکل حل می‌شود

وی گفت: با مسئولان صحبت‌هایی شده است که در ماه 10روز پزشک سونوگراف به پلدختر بیاید و طی دو تا سه ماه آینده این مشکل 100 درصد برطرف می‌شودو

نعمت الله دستیاری فرماندار پلدختر در این زمینه در گف‌ وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت :شاید بیمارستان‌های خرم آباد هم متخصص مغز واعصاب نداشته باشند با رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان و کاظمی نماینده پلدخترصحبت شده که زودتر مشکل برطرف شود واین مشکلی است که در کل استان وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی برای یک پزشک سونوگراف ابلاغ زده است که متاسفانه حاضر نیست به پلدختر بیاید افزود:اکثر شهرستان‌های لرستان این مشکل را دارند وبه گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان کمبود پزشک سونوگراف در لرستان وجود دارد و شاید برخی بیمارستان‌های خرم آباد هم نداشته باشند ولی چون پلدختر در مسیر جاده ترانزیتی قرار دارد وتصادف در آن اتفاق می‌افتد مسئولان قول دادند این مشکل زودتر را برطرف کنند.

پیش از این نیز خبرگزاری تسنیم در گزارشی با عنوان "شهرهای 150 هزار نفری جنوب لرستان بدون پزشک سونوگرافی" به این مشکل مردم جنوب استان پرداخت که برای برهه ای این مشکل برطرف شد اما دوباره مردم با نبود پزشک متخصص مواجه هستند.

انتهای پیام/ ت

R41450/P1336/S6,72/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۵۱۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود

به گزارش خبرآنلاین، دکتر مرتضی صانعی طاهری در آستانه برپایی سی و نهمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران که ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در محل هتل المپیک تهران برگزار می شود، سخن می گفت با اعلام این خبر افزود: با این که هوش مصنوعی توانسته در قسمت‌های مختلف حوزه سلامت وارد شود، اما به دلایل زیاد از جمله پیچیدگی های حوزه پزشکی باعث حذف پزشک نشده است و از اینکه هوش مصنوعی بتواند، تمام فعالیت های یک پزشک را انجام دهد، فاصله بسیار زیادی داریم.

به گزارش راوبط عمومی انجمنه رادیولوژ، وی با تاکید بر اینکه درآینده پزشکانی موفق تر خواهند بود که بتوانند با هوش مصنوعی کارکنند و از این مهارت بهره ببرند، تصریح کرد: میزان تاثیر پذیری رشته های مختلف پزشکی از هوش مصنوعی متفاوت است و برخی رشته ها مثل رادیولوژی بسیار تحت تاثیر هوش مصنوعی قرار گرفته اند. به همین منظور یکی از محورهای اساسی کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران نقش هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی است که مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت. در این کنگره چالش های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مباحث دیگر از جمله تصویربرداری سیستم عضلانی/اسکلتی، زنان و بارداری، سر وگردن و همچنین اخلاق پزشکی در رادیولوژی ارایه خواهد شد.

به گفته دکتر صانعی طاهری از هوش مصنوعی می توان در تسریع و افزایش دقت تصویربرداری، کاهش دوز اشعه دریافتی بیماران، پردازش سریعتر و دقیق تر تصاویر، ارتقای کیفیت تصویر برداری قلبی عروقی، تشخیص سریعتر سرطان ها، تصویربرداری سایر ارگان ها و تصویربرداری جنین می توان بهره گرفت .

وی ادامه داد: از دیگر کاربردهای هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی می توان به وقت دهی بیماران، کمک به انتخاب بهترین پروتکل درمانی به منظور تعیین میزان اشعه دریافتی و در روند تصویربرداری بازسازی ها، افزایش کیفیت تصاویر، اندازه گیری ها، مستند سازی، کمک به جمع آوری و استخراج اطلاعات بیماران نام برد.

رییس انجمن رادیولوژی ایران یادآور شد: یکی از نمونه های بارز مطالعات هوش مصنوعی در رادیولوژی در دوران پاندمی کووید بود که پزشکان سراسر دنیا با حجم بالای کار و کار طاقت فرسا و شرایط بحرانی تشخیصی روبرو بودند. انجمن رادیولوژی نیز تجربه مدیریت موفقی برای ارایه خدمات تله رادیولوژی و ارائه خدمت به هم میهنان سراسر کشور داشت.

وی گفت: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ ترین کنگره های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست ها و سایر رشته های تخصصی است. این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست ها، دستیاران رادیولوژی و رشته های مرتبط و نیز با حضور بیش از چهار صد سخنران به ارایه جدیدترین دستاوردهای علم تصویربرداری می پردازد.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903141

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند
  • دستگیری دو گروه شکارچی و صیاد غیرمجاز در پلدختر
  • بهره‌مندی ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر