Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-24@04:33:21 GMT

اولین خودروهای ساخت رنو + عکس

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۹۵۳۲۹۲

اولین خودروهای ساخت رنو + عکس

به گزارش گروه خودروی عصر ایران، در آن زمان بر روی اولین محصول ساخته شده رنو یک موتور "د دیون باتم" نصب شد و لاستیک‌های کارخانه کانتیننتال در زیر بدنه خودرو قرار گرفتند. لاستیک‌هایی که هنوز برخی از مدرن‌ترین خودروهای رنو را حرکت می‌دهند.

خودروی کوچک تایپ  A یا 1CV

اولین خودرو کارخانه رنو توسط خالق و سازنده این شرکت در سال 1898 ساخته و در همان سال به دوست پدرش که قصد داشت هر روز طول خیابان "لپیک را طی کند، فروخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

12 نسخه از این خودرو در همان شب به فروش رسید. دلیل اصلی خرید این خودرو توسط مشتریان آشنا، توانایی فوق‌العاده خودرو برای بالا رفتن راحت و بی‌دردسر از خیابان بود. موتور "د دیون باتم" این رنو یک نسخه یک سیلندر با سرعت تقریبی 32 کیلومتر در ساعت بود.

خودروی  تیپ B

پس از ساخت اولین خودرو، برادران رنو به فکر تغییر و تحولات ویژه برای ادامه راه خود افتادند. خودروی دوم این کمپانی تازه تاسیس، همان مدل تایپ ای با تغییرات ظاهری محسوب می‌شود. تغییرات خودرو که شامل یک سقف و دو در  می‌شد، در آن زمان کمی عجیب به نظر می‌رسید.

لویی رنو، 1903

طرح خودروهای اولیه و کوچک رنو، طراحی بدنه و شاسی در کنار دنده متغیر سرعت

  خودروی  تیپ C

تیپ C اولین خودروی 4 نفره رنو محسوب می‌شود. پس از چندین اصلاح فیزیکی و مکانیکی، این خودرو در نمایشگاه موندیال پاریس 1900 معرفی شد و برای اولین بار برادران رنو را به عنوان خودروساز مطرح کرد.

 تیپ D/E/G

خودروی تیپ D سری B، سال 1901

تیپ D و E بسیار شبیه نسخه C ارائه شدند و شاید از معدود تفاوت‌های آنها  بتوان به موتور ارتقاء یافته 5CV در مدل‌های جدیدتر اشاره کرد. تیپ D دقیقا شبیه C ارائه شد و تنها تفاوت این دو خودرو در سقف متحرک تیپ D عنوان شد.

نسخه E نیز دارای سقف طولانی‌تری نسبت به مدل B بود و هیچ دری در ساختار آن دیده نمی‌شد. در مدل G از همان شاسی و بدنه تایپ D و E استفاده شد و رنویی‌ها موتور ارتقاء یافته‌تری را برای آن برگزیدند. اما بسیاری از کارشناسان تیپ E را به عنوان رسمی‌ترین و شناخته شده‌ترین خودروی این برند می شناسند. خودرویی که به اذعان بسیاری از علاقه‌مندان دنیای خودرو بلوغ خودروسازی رنو را نشان می‌دهد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۵۳۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت دوچرخه‌ای دوستدار محیط زیست که با انرژی‌های متعدد کار می‌کند

شاهین ماموریانی، پژوهشگر و مجری طرح ساخت دوچرخه چند منبع در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: این دوچرخه هیبریدی- برقی-گازی- مکانیکی با قابلیت مدیریت انرژی متعدد می‌تواند روی هر دوچرخه‌ای نصب شود و آن را تبدیل به دوچرخه برقی و اتوماتیک کند.

وی افزود: هرچند اکنون دوچرخه برقی در بازار وجود دارد اما به نظر می‌رسد هزینه استفاده از این دوچرخه مقرون به صرفه نباشد؛ این دستگاهی که طراحی کردیم، دوچرخه برقی ساده نیست.

وی خاطر نشان کرد: این دوچرخه حالت هیبریدی دارد یعنی دوچرخه سوار حرکت می‌کند، پدال می‌زند و زمانی که در سراشیبی قرار می‌گیرد، دوچرخه را می‎تواند در حالت شارژ و تولید قرار دهد و ضمن تولید برق، دوچرخه را شارژ کند. اگر هم از پا زدن خسته شد، در صورت شارژ بودن، دوچرخه را در حالت برقی بگذارد. در این حالت کلاج دوچرخه تغییر می‌کند و موتور برقی آن شروع به حرکت خواهد کرد.

ماموریانی با بیان اینکه چنانچه شارژ باتری دوچرخه تمام شده باشد و دوچرخه سوار از پدال زدن خسته شده باشد و در سراشیبی نیز نباشد، می‌تواند دوچرخه را در حالت Move Hybrid Gass قرار دهد، گفت: در این حالت یک کپسول گازی پی آر ۱۰۰ گرمی که در پشت محفظه دستگاه نصب شده است، به صورت اتوماتیک روشن شده و با ایجاد جرقه در محفظه باعث مشتعل شدن گاز و شروع به کار موتور استرلینگ می‌شود.

این پژوهشگر بیان کرد: در این حالت موتور استرلینگ، گرما را دریافت کرده و به حرکت تبدیل می‌کند که جزء چرخ‌های ترومودینامیک محسوب می‌شود. سپس کلاج به سه حالت تغییر پیدا می‌کند. نخست به حالت هیبرید می‌رود و انرژی دریافت می‌کند.

وی اضافه کرد: پس از آن انرژی را از موتور استرلینگ به موتور دینام می‌دهد و برق تولید می‌کند. سپس انرژی به موتور دیگر که حرکتی است و با استفاده از چرخ یا بازوی غلطکی حرکت می‌کند، انتقال پیدا می‌دهد. در این هنگام مصرف گاز با برق یکسان می‌شود. گاز می‌تواند برق تولید کند و دوچرخه سوار با دوچرخه برقی حرکت کند. 

به گفته وی، مشتقات سوخت این گاز تنها کربن دی‌اکسید و بخار آب است که ضرر‌های محیط زیستی به همراه ندارد. این کپسول می‌تواند روی سطح صاف (نه کوهستان) تا ۱۸۰ کیلومتر حرکت کند. سرعت حرکت آن نیز ۲۰ کیلومتر بر ساعت خواهد بود.

وی عنوان کرد: استفاده از منبع گازی برای موتور استرلینگ به خاطر دارا بودن منابع عظیم گاز در ایران قیمت و هزینه مناسب دارند. همچنین امروزه ساخت وسایل حرکتی با سوخت‌های پاک از اولویت‌های جامعه کنونی است بنابراین با توجه به دسترس بودن و هزینه اندک تمام شده گاز برای وسایل حرکتی و ترافیکی، افق دید در طراحی‌های جدید به سمت استفاده از این منبع انرژی است. 

این پژوهشگر به دیگر مزایای این دستگاه اشاره کرد و افزود: این دستگاه قادر به برگشت حدود ۶۰ درصد از انرژی بوده راندمان سیکل استرلینگ آن حدود ۲۸ درصد است. کسانی که با دوچرخه کمپ می‌زنند، جایی که ایستاده‌اند می‎توانند دوچرخه را در حالت شارژ هیبرید گس بگذارند (در حالت گازی)، این بار موتور برقی دوچرخه متصل نیست و برق تولید می‌کند و فرد می‌تواند از این برق به عنوان پاوربانک، روشنایی و دیگر موارد مورد نیاز استفاده کند.

ماموریانی اظهارکرد: این طرح اکنون بهینه سازی نشده است و در حال حاضر به علت کمبود بودجه به جای استفاده از کامپوزیت و فیبر کربن و آلومینیوم نظامی، بدنه آن را از فولاد ST۵۲ ساخته‌ایم به همین دلیل وزن آن بسیار سنگین‌تر دوچرخه واقعی است.

وی یادآورشد: از نظر کاربردی و اقتصادی این طرح در مقایسه با دوچرخه‌های الکتریکی موجود در بازار رقابت تنگاتنگی دارد، زیرا هزینه تمام شده این دوچرخه (با قابلیت سبک‌تر سازی) نسبت به دوچرخه‌های دیگر کمتر است. از نظر صنعتی استفاده از موتور استرلینگ و دینام برای تولید برق و کلاج مینیاتوری خطی ۳ حالته نیز از قابلیت‌های جذاب این طرح محسوب می‌شوند.

به گزارش آنا، این دستگاه به دلیل سهولت نصب به راحتی می‌تواند جایگزین موتورسیلکت‌ها یا ماشین‎ها شده و نه تنها در استفاده نسبت به دوچرخه‎های معمولی بسیار راحت‌تر است بلکه می‌تواند در کنترل ترافیک و آلودگی هوا و مسائل زیست محیطی نقش به سزایی را ایفا کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبر ویژه برای متقاضیان خودروی وارداتی دست دوم/ دولت مخالف است؟
  • ۱۰ ماشین آلمانی برتر تاریخ که شاهکارهای مهندسی عرصه خودروسازی به شمار می آیند (+عکس)
  • EV2؛ خودروی مقرون‌به‌صرفه‌ کیا آماده رقابت با تسلا می‌شود
  • صفر تا صد این خودروی چینی-انگلیسی کمتر از ۲ ثانیه طول می‌کشد/خودرویی شبیه به قطره اشک/عکس
  • چین کمر تسلا را شکست/ حراج خودروهای تسلا برای ماندن در بازار
  • علت چرب شدن شمع خودرو و نحوه رفع آن
  • توقیف ۳۹ خودروی شوتی با ۱۳۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در هرمزگان
  • فروش خودروهای وارداتی ۵ برابر قیمت اصلی!
  • خودروهای وارداتی ۵ برابر قیمت اصلی فروخته می‌ شوند!
  • ساخت دوچرخه‌ای دوستدار محیط زیست که با انرژی‌های متعدد کار می‌کند