Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر دیسپاچینگ شرکت ملی گاز ایران از افزایش انتقال گاز شیرین با تغییر کاربری ۴۴۰ کیلومتر از خط پنجم سراسری در سال گذشته خبر داد.

به گزارش «انرژی امروز» از روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، مهدی جمشیدی دانا، مدیر دیسپاچینگ شرکت ملی گاز ایران با بیان این مطلب اظهار داشت: سال گذشته ۴۴۰ کیلومتر از خط پنجم سراسری انتقال گاز با همکاری دیسپاچنیگ شرکت ملی گاز ایران و شرکت های مهندسی و توسعه گاز و انتقال گاز ایران، از گاز ترش به گاز شیرین تغییر کاربری پیدا کرد که این امر علاوه بر افزایش ضریب ایمنی بهره برداری از خط مذکور به موزات خط ششم سراسری، موجب افزایش انتقال گاز از عسلویه و به تبع آن، انتقال پایدار گاز به سمت استان‌های غربی کشور و همچنین صادرات گاز به کشور عراق از سمت نفت شهر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه سخنان خود در خصوص برداشت از منابع گاز ( تولید و ذخیره سازی) طی سال گذشته، عنوان کرد: برداشت از منابع موجود در سال گذشته، ۲۴۶.۷ میلیارد متر مکعب بوده که نسبت به سال گذشته که ۲۲۹ میلیارد متر مکعب بوده، ۱۸ میلیارد متر مکعب افزایش داشته است.

این مقام مسئول افزود: سال گذشته گاز تحویلی به نیروگاه ها، ۶۷.۶ میلیارد متر مکعب بوده که نسبت به سال قبل از آن، ۷ میلیارد متر مکعب افزایش داشته است.

وی در ادامه، تحویل گاز به صنایع عمده در سال گذشته را ۳۷ میلیارد متر مکعب اعلام کرد و گفت: این میزان نسبت به سال ۹۵، سه میلیارد متر مکعب افزایش داشته است.

جمشیدی دانا همچنین تزریق گاز به میادین نفتی در سال ۹۶، را ۸.۱ میلیارد متر مکعب اعلام کرد که نسبت به سال ۹۵، ۷ درصد افزایش داشته است.

وی در ادامه تصریح کرد: سال گذشته حجم انتقال گاز در سال ۹۶، نیز ۲۲۸.۵ میلیارد متر مکعب بوده که نسبت به ۲۱۴.۷ میلیارد متر مکعب سال ۹۵، ۶.۴ درصد رشد داشته است.

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران با اشاره به صادرات گاز افزود: در این بخش، یعنی صادرات گاز نیز در سال ۹۶، ۱۳.۲ میلیارد متر مکعب صادرات داشتیم که نسبت به سال ۹۵ که ۹.۱ میلیارد متر مکعب بوده، ۴۶ در صد رشد داشته است.

وی در ادامه به مصارف گاز خانگی و تجاری در سال گذشته اشاره کرد و گفت: مصارف گاز خانگی و تجاری در سال ۹۶، ۹۷.۳ میلیارد متر مکعب بوده و این در حالی است که این میزان در سال ۹۵، ۹۸.۴ میلیارد متر مکعب بوده است.

به گفته جمشیدی دانا، رمز موفقیت شرکت ملی گاز ایران ایجاد همفکری، همدلی، همکاری و انسجام عملیاتی در کلیه سطوح بوده است.

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران در پایان اظهار داشت: خوراک پتروشیمی ها در سال ۹۶، ۱۷ میلیارد متر مکعب و در سال قبل از آن، ۱۶.۷ میلیارد متر مکعب بوده که بر این اساس، ۳۰۰ میلیون مترمکعب افزایش داشته است.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۵۴۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر کاربری اراضی حاصلخیز کشاورزی ممنوع است

علیرضا گودرزی، معاون حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی گفت: موضوع حفظ کاربری اراضی کشاورزی به دلیل تامین امنیت غذایی از اهمیت خاصی برخوردار است و ما به عنوان وزارت جهاد کشاورزی و دولت، موظف به حفاظت از زمین های کشاورزی هستیم.   او افزود: حدود ۱۸ میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در کشور وجود دارد که از این میزان حدود یک میلیون هکتار آن درجه یک و حدود چهار میلیون هکتار درجه دو است و تقریباً ۷۰ درصد از تولیدات کشاورزی در این اراضی به دست می‌آید؛ بنابراین با یک عزم ملی مردم و حاکمیت باید با تمام توان از این اراضی محافظت کنند.   معاون حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی گفت: از بین رفتن این زمین‌های حاصلخیز موجب تهدید امنیت غذایی، از بین رفتن استقلال اقتصادی و وابستگی به سایر کشورها خواهد شد.   او ادامه داد:  شهرها و روستاها در ابتدا در کنار رودها و منابع آبی ایجاد شدند که خاک حاصلخیزی در آن منطقه وجود داشت، بنابراین تغییرات در حریم و محدوده شهرها و طرح هادی روستاها موجب تغییر در این اراضی حاصلخیز خواهد شد و باید با دقت در این مورد تصمیم‌گیری شود.   گودرزی افزود: اجازه تغییر کاربری اراضی شالیزاری شمال کشور داده نمی شود،لذا مردم نباید فریب مشاوران املاک غیرمجاز، افراد سودجو و فرصت طلب را بخورند، مردم بدانند که در صورت تغییر کاربری اراضی با آنان طبق قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها اقدام خواهد شد.   معاون حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی از مردم خواست قبل از خرید زمین یا هرگونه تغییر کاربری به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه و مشاوره و استعلام‌های مورد نیاز را دریافت کنند.   گودرزی گفت: سامانه هوشمند رصد و پایش اراضی کشاورزی در تمامی استان های کشور راه‌اندازی شده است و عرصه‌های کشاورزی را پایش می‌کند و هرگونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی را به واحدهای گشت یگان حفاظت از اراضی کشاورزی گزارش می‌کنند. در همین راستا از مردم نیز تقاضا داریم در صورت مشاهده هرگونه تغییر کاربری موضوع را به سامانه تلفنی شبانه روزی ۱۳۱ اطلاع دهند. باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • رفع‌تصرف ۱۰هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در لرستان
  • قیمت دلار مبادله ای چند؟
  • ممنوعیت تغییر کاربری اراضی حاصلخیز کشاورزی
  • ثبات اسکناس دلار و افزایش اندک یورو
  • افزایش ۳۷ درصدی احداث، بهسازی و روکش آسفالت راه های فرعی و روستایی خراسان شمالی
  • ۷۵ درصد از حجم مخازن سدهای خراسان شمالی خالی است
  • تغییر کاربری اراضی کشاورزی ممنوع است
  • تغییر کاربری اراضی حاصلخیز کشاورزی ممنوع است
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی جدید الاحداث در یزد
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی از چاه‌های جدید الاحداث یزد