Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج دانشجویی استان فارس با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر جذب حداکثری به انقلاب اسلامی، گفت: جذب گفتمانی راهبردی برای جذب حداکثری دانشجویان و نقش آفرینی موثر بسیج دانشجویی است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،   اسماعیل قزل سفلی در جمع اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز، گفت: نقش بسیج دانشجویی  در چرخه تمدن اسلامی یک نقش برجسته است و به عنوان بازوی ولایت در کنار مقام معظم رهبری کمک به امت سازی برای ولی عصر را انجام می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول بسیج دانشجویی استان فارس با اشاره به اینکه بسیج دانشجویی یک نیروی ویژه ای برای نقش آفرینی است، گفت: فعالیت ها و برنامه های بسیج دانشجویی باید در راستای تقویت اتصال بین امام وامت باشد که البته در این مسیر در حال حرکت هستیم اما تا جایگاه اصلی فاصله است.

قزل سفلی اولین انتظار از بسیج دانشجویی را جذب گفتمانی برشمرد و تصریح کرد: بایستی در نحوه جذب تغییراتی صورت بگیرد، باید فرآیند جذب به سمت جذب گفتمانی یعنی جذب به انقلاب هدف گذاری شود؛ در جذب گفتمانی، دانشجو با آرمان های انقلاب آشنا شده و به نقش آفرینی انقلابی می پردازد.

وی با تاکید بر نگاه به قله ها و اکفتا نکردن بر حداقل ها، خاطرنشان کرد: در بسیج دانشجویی، مقدمه فعالیت در پیام حضرت امام خمینی (ره) تصویر شده و با بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی به روزرسانی و مشخص می شود.

قزل سفلی با اشاره به ضرورت تعیین نسبت رشته تحصیلی دانشجوی انقلابی با انقلاب اسلامی، بر تغییر رویکرد از مطالبه گری عمومی به سمت مطالبه گری تخصصی به عنوان یکی از رسالت های مهم جنبش دانشجویی و تعیین نقش هر دانشجو در هندسه نظام جمهوری اسلامی تاکید کرد.

مسئول بسیج دانشجویی استان فارس با اشاره به اینکه در بسیج دانشجویی حصارکشی معنا ندارد، اذعان کرد: بسیج دانشجویی رقیب هیچ تشکل قانونی در دانشگاه  نیست، اما بدون تردید در مقابل جریان غیراصیل دانشجویی، فتنه و معاند نظام ایستادگی می کند.

قزل سفلی تبیین آرمان های انقلاب و ارزش های اسلامی را پیش نیاز مطالبه گری تخصصی درکار تشکیلاتی دانست و گفت: مطالبه تخصصی از بُعد علمی باید پیشرفت داشته باشد و چهره بسیج دانشجویی باید یک چهره علمی شود؛ برای تحقق این منظور مراجعه به نقش راهبری اساتید بسیجی یک ضرورت است.

وی با اشاره به اهمیت تعیین نسبت دانشکده و دانشگاه هر دانشجو با انقلاب اسلامی از سوی دانشجویان به عنوان تکمله ای بر گام اول تعیین نسبت تخصصی دانشجو با انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: نزدیک شدن ما به مردم نباید راهبرد تاکتیکی باشد چرا که مردم صاحب انقلاب اند و لذا بایستی حرف ولی نعمتان انقلاب اسلامی را به گوش مسئولین برسانیم.

قزل سفلی بر فعالیت در عرصه های جهادی،آسیب های شهری و برچیده شدن چهره فقر از انقلاب به عنوان اولویت های مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه ها و از جمله مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز نیز تاکید کرد.

وی اساس کار تشکیلات را تربیت دانست و گفت: برای حاکمیت بخشیدن به تربیت در تشکیلات الزاماتی وجود دارد که اولین قدم، رشد فکری و محتوایی در حوزه های مختلف است.

قزل سفلی با بیان اینکه اصول کار تربیتی در تشکیلات باید مقتدرانه اما مبتنی بر بینش، دانش و منطق باشد، خاطرنشان کرد: شبکه سازی، تشکیلات سازی  و سازماندهی از عوامل ایجاد یک تشکیلات موفق است.

مسئول بسیج دانشجویی استان فارس فعالیت در تشکیلات اسلامی را عبادت دانست و گفت: باید مراقبت کنیم و منفعل نباشیم و در جهت برطرف کردن ضعف ها و تقویت قوت ها قدم برداریم که موفقیت در کار منوط به کار جمعی و تیمی است.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۵۵۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، فهیمه فرهمندپور دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی با نقد بهره برداری سیاسی جناح‌های مختلف از موضوعات مرتبط با حوزه زنان و خانواده در جهت تقابل و توازن قوا در جریان‌های سیاسی، انتخاباتی و موسمی، به ارزیابی سهم دغدغه‌های مرتبط با این موضوع در ساختار حکمرانی کشور پرداخت.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با مهم دانستن افزایش فرصت کنشگری زنان در سپهر سیاسی کشور و تقویت ساختار‌های فعال موجود در این زمینه، ساختارسازی یا صرف افزایش کمّی زنان کنشگر سیاسی را کافی ندانست و بر ضرورت تمرکز بر حل مسائل واقعی زنان و نهاد خانواده و ارائه کارنامه بر این اساس تأکید کرد.

فرهمندپور با تشریح مأموریت‌های ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی، از دانشجویان فعال و دغدغه‌مند خواست تا با شناسایی مسائل واقعی زنان و خانواده‌ها در میدان عینی جامعه در مسیر سیاستگذاری مطلوب‌تر و اثربخش‌تر این نهاد سیاستگدار کمک کنند.

وی افزود: ارزیابی میزان اثربخشی سیاست‌های طراحی شده و فعالیت همه جانبه در مسیر ادراک سنجی اجتماعی و البته ادراک‌سازی مثبت در راستای سیاست‌ها، برنامه‌ها و اقدامات همه اجزاء ساختار حکمرانی جمهوری اسلامی از مأموریت‌های مهم تشکل‌های دانشجویی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشت آهنین علیه خیزش دانشگاهیان آمریکا اثرگذار نیست/ فعال شدن بسیج دانشجویی این بار در ایالات متحده
  • تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند
  • انتشار نماهنگ زیبای نامه‌ای برای تو +فیلم
  • جنبش دانشجویی غرب نتیجه «وعده صادق» است + فیلم
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • طرح «دختران حاج قاسم» نمونه یک کار فرهنگی موثر است
  • نقش‌آفرینی ورزشکاران بسیجی گوشه‌ای از افتخارات بسیج است
  • تسریع روند راه‌اندازی سامانه راهبردی ناوگان آتش‌نشانی تبریز
  • دانشجویی که فرمانده جنگ بود