Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد:روزنامه 'القدس العربی' نوشت: در شرایط کنونی که بیشتر نظام های عربی در حال عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی هستند، جنبش حماس باید برای مقابله با طرح موسوم به 'معامله قرن' روابط خود را با ایران و حزب الله لبنان تقویت کند.
به گزارش خرداد به نقل از ایرنا، القدس العربی چاپ لندن در مقاله ای افزود: حماس راهی جز از سرگیری روابطش با ایران و ائتلاف مجدد با حزب الله لبنان ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جنبش باید اعتراف کند که قطع رابطه با ایران و حزب الله اشتباه بوده و این خطا را تصحیح کند.تحولات تازه در منطقه، ائتلاف حماس با ایران و حزب الله و کنار گذاشتن اختلافات اساسی بین دو طرف را از جمله اختلاف بر سر بحران سوریه، ضروری کرده است، همانند نزدیکیی که بین حماس و مصر ایجاد شده است؛ با وجود اینکه حماس امتداد تاریخی گروه اخوان المسلمین است که نظام 'عبد الفتاح السیسی' با آن مشکل دارد، اما در نهایت امر این جنبش نمی تواند به نیابت از کسی نه در مصر و نه در سوریه و نه در هیچ جای دیگر، مبارزه کند.حماس که سال هاست اداره نوار غزه را به عهده دارد و باید با تدبیر محاصره چند میلیون فلسطینی در این باریکه توسط صهیونیست ها را مدیریت کند، طی ماه های اخیر مناسباتش را با مصر گسترش داده و سران این جنبش سفرهای مستمری به قاهره داشته اند که در نهایت منجر به باز شدن گذرگاه رفح در طول ماه رمضان و تسهیل در ورود و خروج ساکنان غزه شده است.در این مقاله آمده است: همانطور که حماس روابطش را با قاهره از سر گرفت، چاره ای ندارد جز اینکه مجدداً مناسباتش را با ایران و حزب الله به عنوان جنبش مقاوت عربی از سر بگیرد. زیرا حماس باید برای مقابله با طرح موسوم به 'معامله قرن'، جلوگیری از وخامت اوضاع غزه و تامین نیازهای اساسی مردم این باریکه، درهای روابطش را به روی همه طرف هایی که این جنبش را در منطقه قبول دارند، باز کند و نباید خود را وارد درگیری هایی کند که ارتباطی به فلسطینی ها ندارد.این مقاله افزود: مشکل کنونی حماس این است که کشورهای سنی مذهب منطقه هیچ کمک و حمایتی از این جنبش نمی کنند. حتی برخی از نظام های عربی همپیمان با 'اسرائیل' این جنبش را یک سازمان تروریستی می دانند.از این رو، اظهارات اخیر 'یحیی السنوار' رهبر حماس در غزه مبنی بر اینکه از سرگیری روابط قوی با ایران، تصحیح راه است، نشان می دهد که اولویت کنونی حماس در غزه در شرایطی که کشورهای عربی برای عادی سازی روابط با 'اسرائیل' خیز برداشته اند، برقراری روابط بسیار خوب با مصر ، ایران و حزب الله و کنار گذاشتن اختلافات است. برچسب ها: القدس العربی ، ایران ، حماس

منبع: خرداد

کلیدواژه: القدس العربی ایران حماس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۵۵۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین میزبان مذاکرات آشتی میان حماس و فتح می شود

جنبش‌های حماس و فتح و یک دیپلمات در پکن عصر جمعه اعلام کردند که چین میزبان مذاکرات آشتی داخلی میان گروه‌های فلسطینی خواهد بود.   به گزارش ایسنا، رویترز به نقل از ۲ مقام در جنبش‌های فتح و حماس گزارش داد که ریاست هیئت حماس برعهده موسی ابومرزوق، عضو دفتر سیاسی این جنبش و ریاست هیئت جنبش فتح برعهده عزام الاحمد، یکی از اعضای کمیته مرکزی این جنبش است.   خبرگزاری رویترز به نقل از یک دیپلمات در پکن که اشاره‌ای به نامش نشده است، گزارش داد که این مذاکرات با هدف حمایت از تلاش‌ها در راستای آشتی میان ۲ جنبش فتح و حماس انجام می‌شود.   پیشتر مسکو میزبان نشست مشابهی در اواخر ماه فوریه برای رایزنی درخصوص تشکیل دولت وحدت ملی فلسطین و بازسازی نوار غزه بود.   یکی از رهبران جنبش مقاومت اسلامی حماس پیشتر به شبکه المیادین اعلام کرد که این جنبش با دعوت چین از همه جناح‌های فلسطینی برای حضور در نشستی تحت عنوان «آشتی ملی» موافقت کرده است.   پس از آنکه وانگ یی، وزیر امور خارجه چین در ۱۸ آوریل گفت که ایالات متحده باید از قطعنامه سازمان ملل برای آتش‌بس در نوار غزه حمایت کند، مقامات چینی به طور فزاینده‌ای به تجاوزات مداوم اشغالگران به نوار غزه پرداخته‌اند.   وزیر خارجه چین با تکرار درخواست‌های پکن برای «آتش‌بس فوری»، جنگ اسرائیل علیه غزه را «تراژدی برای بشریت و ننگ تمدن» توصیف کرد.   در ماه مارس گذشته، ژانگ جون، نماینده دائم چین در سازمان ملل متحد بر لزوم توقف حمله به غزه و توقف آسیب‌های وارده به غیرنظامیان تاکید کرد.   وی خواستار «لزوم رفع محاصره تحمیلی غزه و برداشتن موانع ورود اقلام بشردوستانه و اطمینان از ورود آنها به مقدار کافی به غزه» شد.   شی جینپینگ رئیس‌جمهور چین نیز خواستار برگزاری «کنفرانس بین‌المللی صلح برای حل مناقشه» شد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خروج رهبران حماس از غزه در چارچوب توافق آتش‌بس صحت ندارد
  • ۷ نشانه که می گوید باید کسی که دوستش دارید را ترک کنید
  • رسانه عبری: عملیات رفح یک اشتباه است
  • آماده باش تمام عیار حماس برای نبرد با اسرائیل در رفح/ حمله موشکی حزب‌الله لبنان به سربازان اسرائیل/چرا حمله به رفح برای ارتش اسرائیل خطرناک است؟/آمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۳۸۸ نفر رسید
  • آماده باش تمام عیار حماس برای نبرد با اسرائیل در رفح/ حمله موشکی حزب‌الله لبنان به سربازان اسرائیل/چرا حمله به رفح برای ارتش اسرائیل خطرناک است؟
  • آماده باش تمام عیار حماس برای نبرد با اسرائیل در رفح/ حمله موشکی حزب‌الله لبنان به سربازان اسرائیل
  • فیلم| اعتراف دانشجوی یهودی: دفاعم از صهیونیست ها اشتباه بود!
  • چین، میزبان مذاکرات آشتی حماس و فتح
  • چین میزبان مذاکرات آشتی میان حماس و فتح می شود
  • دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران