Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-05@16:20:18 GMT

◄ مطالبات کامیونداران تعیین تکلیف می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۹۵۶۵۱۸

◄ مطالبات کامیونداران تعیین تکلیف می‌شود

تین‌نیوز | 

دبیر کانون انجمن‌های صنفی کامیونداران کشور از برگزاری جلسه‌ای با حضور نمایندگان صنف و نمایندگان دولت برای تصمیم‌گیری درباره مطالبات کامیون داران خبر داد.

به گزارش تین‌نیوز، احمد کریمی گفت: صنف با آنچه دولت مصوب می‌کند، مخالف نیست بلکه تقاضای ما این است که در تصمیماتی که برای این صنف و قشر گرفته می‌شود، نظرات و خواسته‌های آن‌ها را هم در نظر بگیرند؛ چرا حتی یک نماینده از صنف در جلسات تصمیم‌ساز دولت حضور ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او درخواست‌های این صنف را در مورد نحوه اجرای سامانه سپهتن تشریح کرد: کابین راننده در کامیون حریم خصوصی است و دوربین سپهتن در کابین باید خاموش شود.

دبیر کانون انجمن‌های صنفی کامیونداران در ادامه گفت: همچنین هزینه نصف این سامانه بر عهده راننده است که چیزی حدود یک‌میلیون و 500 هزار تومان تمام می‌شود که خواسته ما این است که دولت 70 تا 75 درصد این هزینه را بپردازد.

کریمی گفت: هدف از اجرای سامانه سپهتن کنترل رانندگان در میزان تردد و پیمایش است که مدت‌زمان استاندارد سفر و رانندگی را رعایت کرده باشند اما خدمات رفاهی و امنیت در سطح جاده‌ها در حدی نیست که بخواهیم تناسب ساعات استراحت و ساعات رانندگی را رعایت کنیم.

او تأکید کرد: رانندگان در قبال هشت ساعت رانندگی باید 16 ساعت استراحت کنند اما جاده‌ها آن‌قدر امنیت ندارند که در هر نقطه‌ای از جاده راننده بخواهد به استراحت بپردازد. 

دبیر کانون انجمن‌های صنفی کامیونداران تبعیض در توزیع بار را یکی از مشکلات در برخی پایانه‌ها اعلام کرد و گفت: کرایه حمل نباید توافقی باشد و باید بر اساس تن- کیلومتر حساب شود.

کریمی محاسبه کرایه بها را پیچیده اما ممکن دانست و گفت: وزیر راه و شهرسازی هم با کلیات طرح تعیین کرایه بها بر اساس تن- کیلومتر موافقت کرده‌اند و در جلسه امروز جزییات طرح بررسی می‌شود.

او در ادامه گفت: میزان هزینه تردد یک دستگاه کامیون از مبدأ تا مقصد باید مشخص شود و سود سرمایه‌گذاری (ارزش ناوگان) به همراه دستمزد راننده به آن اضافه و درنهایت با یک سود مناسب که هنوز نرخ آن تعیین نشده جمع بسته شود.

به گزارش ایلنا، دبیر کانون انجمن‌های صنفی کامیونداران گفت: بنابراین در ابتدا تن بر کیلومتر هزینه‌ها حساب می‌شود و بعدازآن هزینه شاخص‌های متغیر مانند نوع بار، شرایط جوی، شرایط مسیر تردد کامیون، حمل بار از مناطق بارخیر، یک‌سر بار خالی و .. به آن اضافه خواهد شد.

او گفت: در نهایت یک نرخ ثابت برای کرایه بها براساس تن-کیلومتر به دست می‌آید که برای مثال مشخص می‌شود که هزینه تن بر کیلومتر امروز در شرایط جوی مشخص در مسیر مشخص چقدر است.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: احمد کریمی مطالبات کامیونداران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۵۶۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود

حسن محمدی ادیب گفت: یک هزار آثار تاریخی ثبت شده ملموس و ناملموس در این استان وجود دارد که از این تعداد ۱۱۳ بنای تاریخی شامل پل‌ها ، خانه‌ها ، مساجد ، کلیساها و تپه‌های تاریخی که روی آنها بنا وجود دارد، شناسایی شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل افزود: در استان اردبیل ۱۶ خانه تاریخی وجود دارد که از این تعداد ۹ خانه تاریخی در دهه ۸۰ با اعتبارات دولتی تحت تملک دولت و اداره میراث فرهنگی قرار گرفته و هفت خانه همچنان در اختیار مردم و مالکان بناها قرار دارد.

او با اشاره به تخریب برخی از خانه‌های تاریخی اردبیل اظهار کرد: خانه‌هایی که همچنان در اختیار مالکان آنهاست به هر حال مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و قابل استفاده است اما برخی از خانه‌هایی که تحت تملک دولت بوده و طی سال‌های گذشته به طور کامل هم مرمت شده، به دلیل عدم رسیدگی در مرحله تخریب قرار دارد.

محمدی ادیب افزود: البته خانه‌های تاریخی زیادی در اردبیل وجود دارد که این خانه‌ها واجد ارزش تاریخی هستند ولی واجد ثبت نیستند و شاخص‌های مورد نیاز برای ثبت شدن را ندارند.

او در خصوص فرایند ثبت خانه‌ها و اصولا آثار تاریخی گفت: پرونده آثار تاریخی بر اساس اولویت‌های مدنظر شورای فنی برای ثبت به وزارت میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی ارائه می‌شود و این پرونده‌ها مورد داوری قرار می‌گیرند، پرونده خانه‌های دیگری از استان اردبیل برای داوری به وزارتخانه ارسال شده که به مرحله ثبت نرسیدند.

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل با بیان اینکه تاکنون تعداد زیادی خانه تاریخی در سطح کشور ثبت شده است، گفت: وزارتخانه در شرایط فعلی بر روی ثبت مساجد و خانه‌های تاریخی کار می‌کند. پرونده ثبت ۵۴ کاروانسرای ایران هم در قالب یک پرونده جامع به یونسکو ارائه شده بود که کاروانسرای سنگی شاه عباسی صائین هم جزو این مجموعه است.

محمدی ادیب افزود: با توجه به محدودیت اعتبارات دولتی رویکرد وزارت میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استفاده از توان و ظرفیت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای احیا و مرمت خانه‌ها و بناهای تاریخی است که این رویکرد در استان اردبیل هم وجود دارد.

به گفته او، در این راستا پارسال به موضوع استفاده از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی شتاب داده شد و امسال هم اگر این روند ادامه یابد تمام خانه‌های تاریخی اردبیل تعیین تکلیف خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل تصریح کرد: پارسال چهار خانه تاریخی خادم باشی، شریعت، حمام اوچ دوکان و حمام پیرزرگر به سرمایه‌گذاران داده شد و امسال هم این روند ادامه خواهد داشت.

محمدی ادیب با بیان اینکه احیا و مرمت این خانه‌ها بر اساس نقشه اولیه و کاربری مورد تایید وزارتخانه خواهد بود، گفت: این خانه‌ها در گذشته متعلق به تجار و ملاکان بزرگ بوده که محل مراجعه مردم بوده است و مردم در این خانه‌ها رفت و آمد داشتند و الان هم با تغییرات مختصر همان کاربری مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

او با بیان اینکه تاکنون مرمت هفت خانه تاریخی اردبیل به طور کامل تمام شده است، افزود: هم‌اکنون خانه ارشادی اداره میراث فرهنگی شهرستان اردبیل است، خانه رضازاده به عنوان موزه شهدا و خانه صادقی به عنوان بوتیک هتل استفاده می‌شود ، خانه ابراهیمی نیز مجموعه اداری ستاد عتبات عالیات است و خانه مجتهدزاده هم قرار است به صورت مجموعه اقامتی مورد استفاده قرار بگیرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی در بنادر
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • تعیین تکلیف پساب یزد