Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در استان قزوین گفت: مصلی قرار نیست با پول بیت‌المال احداث شود بلکه با کمک‌های مردمی اینکار صورت خواهد گرفت و اعتقاد ما این است که مسجد و مصلی باید با پول پاک ساخته شود و از کسی که اهل پرداخت خمس نیست نیز کمکی دریافت نخواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ آیت‌الله عبدالکریم عابدینی امام جمعه قزوین صبح امروز در دیدار اصحاب رسانه استان قزوین که به مناسبت ماه مبارک رمضان برگزار شد، به گلایه یکی از مدیران رسانه‌ای نسبت به پاسخگو نبودن مسئولان استان پرداخت و اظهار کرد: رسانه‌ها باید بتوانند در هر شرایطی راهکاری برای پیشبرد اهداف خود پیدا کنند و منتظر پاسخگو بودن و یا نبودن مسئولان نمانند و اگر اینگونه عمل کنند توانسته‌اند رسالت رسانه‌ای خود را به انجام برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


وی تصریح کرد: پیشکسوتان رسانه‌ای شما، طلبه‌های دوران انقلاب هستند که همواره در مظلومیت، شکنجه، فشار، دستگیری و خطر رسالت آگاهی بخشی خود را انجام می‌دادند که بدون حقوق و حق مأموریت جانشان را به کف گذاشته بودند و در خطرناک‌ترین شرایط رسالت دینی و الهی خود را انجام می‌دادند. 

امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: فعال رسانه‌ای برای انجام رسالت‌های خود نباید منتظر دعوت مسئولان باشد و می‌باید برای حضور در عرصه‌های مختلف و انجام رسالت‌های دینی، انقلابی و رسانه‌ای خود همواره پویا و فعال باشد. 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین با بیان اینکه همانطور که نسبت به برخی از مسئولان گلایه داریم، قدردان بسیاری از آنها نیز هستیم و عنوان کرد: اینکه رسانه‌ای منتظر دعوت مسئولان باشد تا کار رسانه‌ای خود را انجام دهد، رسالت حقیقی خود را انجام نداده است چرا که این شیوه‌ی انجام کار از عهده هر کسی بر می‌آید و بیشتر شبیه کار اداری است. 
وی با تقدیر از اقدامات خوب رسانه‌ای رسانه‌های استان در عرصه‌های مختلف ادامه داد: کار رسانه‌ای که بر اساس رسالت‌های الهی می‌باید انجام شود و انبیاء(ع) پایه‌گذار آن بودند باید جدی‌تر باشد؛ هر چند کارهای خوبی که تا کنون نیز صورت گرفته است از هنر رسانه‌ای شما بوده است. 

عابدینی با بیان اینکه از زمان تولید تا انتشار یک خبر مراحلی وجود دارد که تقویت کننده یکدیگر هستند، ابراز کرد: اگر در مراحل مختلف تولیدِ خبر که جامعه را در نشاط رسانه‌ای قرار می‌دهد، هر کسی در وظیفه‌ای که بر عهده دارد کوتاهی کند اهداف و رسالت‌ها محقق نخواهد شد؛ بنابراین اعضای چرخه رسانه‌ای می‌باید رسالت خود را به درستی انجام دهند تا اهداف این حوزه محقق شود و جامعه در نشاط خبری فعالیت کند. 

امام جمعه قزوین در پاسخ به سؤال یکی از مدیران رسانه‌ای در خصوص پرونده هفتسنگان نیز اظهار کرد: برای موضوعاتی که نسبت به آنها اعتقاد دارم آرام نخواهم نشست. پرونده هفتسنگان با جدیت در حال پیگیری است و تازگی‌ها بیشتر از قبل امیدوار شده‌ایم که این موضوع به نتیجه مطلوب برسد.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین در پاسخ به سؤال یکی از مدیران رسانه‌ای در خصوص لزوم احداث مصلی، ابراز کرد: مصلی قرار نیست با پول بیت‌المال احداث شود بلکه با کمک‌های مردمی اینکار صورت خواهد گرفت و اعتقاد ما این است که مسجد و مصلی باید با پول پاک ساخته شود و از کسی که اهل پرداخت خمس نیست نیز کمکی دریافت نخواهد شد. 

وی با بیان اینکه بعضاً به دلایل کمبود امکانات در فضای فعلی نمی‌توانیم به نمازگزاران در روز جمعه خدمت‌رسانی کنیم، عنوان کرد: اینکه کاری کنیم مردم با کرامت نماز خود را اقامه کنند کمترین رسالت دینی است که نسبت به نمازگزاران داریم و اگر قرار است اقامه نماز صورت بگیرد باید برای شرایط فعلی فکر جدی صورت بگیرد. 

عابدینی با تأکید بر اینکه نماز جمعه برای آحاد مردم آورده دارد، ابراز کرد: اگر نماز جمعه را فضایی بدانیم که باید فقرزدایی کند، حامی محرومان باشد و جلوی تبعیض و طبقاتی شدن جامعه را بگیرد، ضرورت آن بسیار احساس می‌شود و باید برای هر چه باشکوه‌تر برگزار شدن آن تلاش کنیم.   
امام جمعه قزوین امیدآفرینی واقع بینانه را رسالت جدی رسانه‌ها دانست و بیان کرد: رهبری در صحبت‌های خود همواره به امیدآفرینی تأکید دارند و ظرفیت بسیار زیادی در کشور برای امیدآفرینی وجود دارد و می‌باید رسانه‌های ما به این موضوع توجه ویژه داشته باشند. 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۵۷۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث شهرک بازیافت، گامی برای جمع‌آوری انبارهای غیرمجاز در نصف‌جهان

با توجه به اهمیت مدیریت پسماند و تفکیک آن در مسائل زیست‌محیطی، شهرداری اصفهان اقدامات زیادی انجام داده است، به‌طوری که از سال گذشته احداث شهرک بازیافت در دستور کار سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، فراوانی بی‌ضابطه انبارهای جمع‌آوری ضایعات در محدوده حریم شهری در سال‌های اخیر به معضلی جدی برای مدیریت شهرها و تهدید اساسی برای زیست‌پذیری شهر تبدیل شده است و در این راستا ساماندهی انبارهای ضایعات یک حلقه از چرخه بازیافت مواد به‌شمار می‌رود.

پروژه احداث شهرک بازیافت برای رفع این مسئله در شهر اصفهان به‌عنوان یکی از پروژه‌های مهم در زمینه مدیریت پسماند مورد توجه قرار گرفته است؛ با اجرای این پروژه، می‌توان به بهینه‌سازی مدیریت پسماند در شهر و کاهش آلودگی هوا و آب کمک کرد، همچنین این پروژه می‌تواند به رشد اقتصادی و اشتغال‌زایی در منطقه کمک کند، به‌ویژه اگر با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته اجرا شود.

شهرک بازیافت به عنوان یک پروژه مهم و اقتصادی در حوزه مدیریت پسماند، نیازمند طراحی و معماری مناسب است. این شهرک با توجه به ماهیت و نوع پسماند مورد نظر، به بخش‌های مختلفی تقسیم می‌شود که به‌منظور بهره‌برداری بهینه و کاهش هزینه‌ها، باید طراحی و معماری هر بخش در نظر گرفته شود.

از جمله بخش‌های مورد نیاز در شهرک بازیافت می‌توان به بخش جمع‌آوری و جداسازی، بخش فراوری و بسته‌بندی، بخش حمل‌ونقل و بخش نگهداری و پایش اشاره کرد، طراحی مناسب این بخش‌ها با توجه به فناوری‌های استفاده شده، همچنین نیازهای مالی و عملیاتی، موجب بهره‌وری بیشتر و کاهش هزینه‌ها خواهد شد، به‌طور کلی باید به این نکته توجه کرد که طراحی و معماری شهرک بازیافت باید به‌گونه‌ای باشد که بهره‌وری بالا، کاهش هزینه‌ها و حفاظت از محیط زیست را در بر داشته باشد.

با بازیافت مواد، آلاینده‌های هوا و آب کاهش پیدا می‌کند که در نتیجه بهبود بهداشت و سلامت عمومی مردم را نیز به دنبال دارد، این طرح با استفاده از تکنولوژی‌های مدرن، بهبود کیفیت زندگی افراد را نیز به همراه خواهد داشت؛ بنابراین احداث شهرک بازیافت علاوه بر بهره‌وری بهتر از منابع طبیعی، تأثیرات اجتماعی و اقتصادی مثبت قابل توجهی را نیز به همراه خواهد داشت.

مدیریت پسماند و بازیافت از جمله مهم‌ترین عواملی است که باید در احداث شهرک بازیافت مورد توجه قرار گیرد، در این شهرک، باید سیستم‌هایی برای جمع‌آوری، دفع و بازیافت پسماندهای مختلف همچون پلاستیک، شیشه، فلزات، کاغذ و مقوای چند لایه طراحی شود، همچنین، باید سیستم‌هایی برای جداسازی پسماندهای قابل بازیافت از پسماندهای غیرقابل بازیافت ایجاد شود.

استفاده از فناوری‌های نوین در جمع‌آوری و بازیافت پسماندها می‌تواند بهبود قابل توجهی در کاهش میزان پسماندهایی که به‌طور ناگهانی دور ریخته می‌شوند، داشته باشد، مفید باشد.

احداث شهرک بازیافت مؤثر در ایجاد اشتغال و صنایع تبدیلی

احمد شریعتی، عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا می‌گوید: برای مدیریت بازیافت و زباله در شهر اصفهان سازمان پسماند شهرداری در مناطق پانزده‌گانه خدمات لازم را ارائه می‌دهد و به جمع‌آوری زباله‌های تر و خشک می‌پردازد.

وی می‌افزاید: بنا بر سیاست‌های شهرداری و شورای اسلامی شهر که در کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست دنبال می‌شود، باید بتوانیم با فرهنگ‌سازی و انجام تمهیدات لازم زباله را در شهر اصفهان به صفر برسانیم، همچنین تفکیک زباله از مبدا انجام شود.

عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح می‌کند: در راستای جمع‌آوری پسماند خشک تمهیداتی از جمله طرح «اصپاک» اندیشه شده است که با این اقدام علاوه بر فرهنگ‌سازی، منافعی عاید شهروندان می‌شود، در شهر اصفهان کارهای خوبی انجام شد و این روند همچنان ادامه دارد.

شریعتی با بیان اینکه در شهر اصفهان مراکزی داریم که پسماند خشک را جمع‌آوری و به فروش می‌رسانند و این انبارها منظر شهر را نازیبا کرده است، ادامه می‌دهد: برای اینکه بتوانیم کل پسماند را به چرخه بازگردانیم و دفع پسماند را کاهش دهیم، کارهای خوبی انجام شد که یکی از آن‌ها تحویل کیسه پارچه‌ای در بازارهای روز کوثر است.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون تفکیک زباله در بسیاری از منازل انجام می‌شود، اظهار می‌کند: نظارت‌های پس از آن بسیار اهمیت دارد، به این منظور پیگیر بودیم پایگاهی وجود داشته باشد تا تمام مراکزی که پسماند را جمع‌آوری می‌کنند در یک مکان پسماند را تحویل دهند و نظارت وجود داشته باشد، از این‌رو پیشنهاد ایجاد شهرک بازیافت مطرح شد.

عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان می‌گوید: احداث شهرک بازیافت در شورای اسلامی شهر مصوب شد و در همان محل کارخانه مدیریت پسماند، زمینی به مساحت بیش از ۱۵ هکتار به این منظور اختصاص داده شد که در حال حاضر دیوارکشی و طراحی انجام می‌شود و در آینده می‌توانیم تمام مراکزی که در حوزه جمع‌آوری پسماند فعالیت می‌کنند را در این مکان متمرکز کنیم.

ساکتی با بیان اینکه این افراد در شهرک بازیافت خدمات جانبی دریافت می‌کنند، ادامه می‌دهد: علاوه بر این در راستای ایجاد اشتغال و صنایع تبدیلی مؤثر است، اگر این کارگاه‌ها ایجاد شود، در بازآفرینی پسماند خشک از جمله آهن و پلاستیک مؤثر است، انرژی‌ای که از طریق بازآفرینی مواد تولید می‌شود، کمتر از هنگامی است که از طریق تولید مواد اولیه انجام می‌شود.

راه‌اندازی فاز نخست شهرک بازیافت تا ۲ ماه آینده

غلامرضا ساکتی، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار می‌کند: شهرک بازیافت یا شهرک جمع‌آوری مواد زائد شهری با هدف حذف زباله‌گردی و ساماندهی انبارهای غیرمجاز که به صورت غیررسمی خرید و فروش بازیافت سطح شهر را انجام می‌دهند، راه‌اندازی خواهد شد زیرا این انبارهای غیرمجاز معضلاتی از جمله تهدید بهداشت و سلامت شهروندان و آلودگی‌های محیط زیستی ایجاد می‌کنند که بنا بر قوانین موجود باید از محدوده شهر خارج شوند.

وی می‌افزاید: سازمان مدیریت پسماند سال گذشته با هدف ساماندهی انبارهای غیرمجاز، پروژه‌ای را آغاز کرد که در محدوده‌ای از کارخانه کود کمپوست، حدود ۲۰ هکتار زمین برای ساماندهی انبارها اختصاص دهد و تمام فعالیت‌ها به‌صورت مدیریت شده و تحت نظارت این سازمان در این شهرک انجام شود تا مطمئن باشیم تبعاتی برای شهروندان و محیط زیست نخواهد داشت.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با بیان اینکه سال گذشته برای این منظور بودجه‌ای در نظر گرفته شد، می‌گوید: پیمانکار اجرای پروژه تعیین و تجهیز کارگاه انجام شده و فعالیت اجرایی آن آغاز شده است که پیش‌بینی می‌شود طی دو ماه آینده فاز نخست این پروژه به پایان برسد؛ نقشه‌های فاز دوم نیز آماده شده و در حال حاضر در مرحله برگزاری مناقصه برای انتخاب پیمانکار است و بلافاصله پس از تکمیل فاز اول، فاز دوم آغاز می‌شود.

ساکتی با اشاره به اینکه پس از اتمام فاز دوم، این شهرک آماده واگذاری است، تصریح می‌کند: در این پروژه از ظرفیت بخش خصوصی استفاده می‌شود، در واقع بهره‌بردار اصلی آن انبارهای غیرمجازی است که در سطح شهر فعال هستند، هنگامی که شهرک بازیافت راه‌اندازی شود، انبارها به‌طور کامل به آن محل انتقال پیدا می‌کند.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با بیان اینکه فعالیت انبارها در سطح شهر از لحاظ قوانین محیط زیستی، شهرداری و مدیریت پسماند غیرقانونی است و هیچ مصداق قانونی ندارد، اما در حال حاضر شاهد آن هستیم، ادامه می‌دهد: برای مدیریت کردن این امر باید مکان جایگزین پیشنهاد شود، از طرفی تمرکز بار بازیافتی در یک مکان امکان ایجاد صنایع تبدیلی را فراهم می‌کند، در نتیجه ارزش افزوده برای انباردار ایجاد و هزینه‌های حمل‌ونقل کاهش پیدا می‌کند.

ساکتی با بیان اینکه ارزش افزوده‌ای که در پسماند خشک قابل بازیافت به ماده اولیه کارخانه‌ها ایجاد می‌شود، مشوقی برای افراد است، تصریح می‌کند: ضمانت اجرایی برای انتقال انبارها به این شهرک، مباحث قانونی است، قانونی که در سطح کشور وجود دارد و ناگزیر به اجرای آن هستیم.

به گزارش ایمنا، هرچند در شهر اصفهان اقداماتی برای فرهنگ‌سازی تفکیک پسماند خشک و جمع‌آوری آن انجام شده است، اما برای جلوگیری از پدیده زباله‌گردی و انبارهای غیرمجاز کافی نبوده است که امیدواریم با احداث شهرک بازیافت شاهد بهبود این وضعیت در این شهر باشیم.

کد خبر 749511

دیگر خبرها

  • سیل دیشب «سنگان» در حاشیه تهران
  • نمایان شدن چهره واقعی غرب با بیداری دانشجویان در آمریکا
  • پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی
  • نمی‌توانیم بگوییم «یسنا » ربوده شده یا نه | آخرین وضعیت پیگیری پرونده گم شدن دختر کلاله‌ای
  • نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌های ریلی کشور برگزار شد
  • پارک آبی در اراک احداث می‌شود
  • نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌ های ریلی کشور برگزار شد
  • برگزاری نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌های ریلی کشور
  • تاکید سخنگوی قوه قضائیه بر تسریع پیگیری و حل پرونده‌های مردمی
  • احداث شهرک بازیافت، گامی برای جمع‌آوری انبارهای غیرمجاز در نصف‌جهان