Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، و به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست استان؛ نیره پورملایی مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان  از خروج هزار و ۶۰۰ نفر شتر از بستر تالاب هامون خبر داد و گفت:پرونده تخلف محیط زیستی در حوزه شکار و صید، حمل غیر مجاز، نگهداری و خرید و فروش غیر قانونی در سطح استان تحویل مراجع قضایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورملایی  با بیان اینکه در دو ماهه نخست سال تعداد ۱۱ پرونده تخلف محیط زیستی در حوزه شکار و صید، حمل غیر مجاز، نگهداری و خرید و فروش غیر قانونی در سطح استان تشکیل شده است افزود: این تعداد پرونده تحویل مقام قضایی استان شده به گونه‌ای که مجموع تعداد کشفیات و اقدامات آن شامل ۲۸ قطعه صید آبزیان، تعداد ۲ راس شکار پستانداران، زنده گیری و خرید و فروش پرندگان تعداد ۶۷۰ قطعه، کشف ۳ قبضه سلاح و کشف تعداد ۱۰ مورد انواع دیگر ادوات شکار می‌باشد.

وی در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: در دو ماهه اول سال با توجه به تعطیلات، یگان حفاظت محیط زیست استان با برنامه ریزی و شبکه سازی توان اجرایی و بهره گیری از استعداد‌های همیاران و دوستداران محیط زیست توانسته عملکرد مناسب و حفاظتی متناسب با ظرفیت‌های طبیعت استان ایجاد کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ادامه داد: در دو ماهه گذشته تعداد دو مورد آتش سوزی در مناطق به خصوص تالاب هامون و خروج دام به ویژه شتر از بستر تالاب هامون به تعداد هزار و ۶۰۰ نفر شتر در کارنامه یگان حفاظت محیط زیست استان به ثبت رسیده است.

وی بیان کرد: در بازه زمانی دو ماهه ابتدای سال جاری یگان حفاظت محیط زیست استان موفق شده است ضمن گشت و کنترل در مناطق مانع ورود افراد شکارچی و شروع به شکار آن‌ها به تعداد هفت مورد شود.

پورملائی در پایان خاطر نشان کرد: پهناور بودن استان، پراکندگی مناطق، وجود اقلیم‌های متفاوت، خشکسالی‌های طولانی مدت، توپوگرافی بسیار متنوع و ... موجب شده تا عملکرد یگان حفاظت محیط زیست در استان متفاوت از سایر نقاط، برنامه ریزی دقیق‌تر و اجرایی پرچالش‌تر را تجربه کند.

انتهای پیام/ع

خروج هزار نفر شتر از بستر تالاب هامون

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست مراجع قضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۶۰۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان (+عکس)
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • شکار یک پلنگ ایرانی در توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • دستگیری متخلفین برداشت غیرمجاز شن و ماسه در منطقه حفاظت شده تالاب نوروزلو
  • دستگیری متخلفان شکار و صید در مازندران
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • آب تالاب‌های پلدشت ۴۰ درصد افزایش یافت
  • پاکسازی حاشیه و تالاب پیرسلمان
  • برگزاری تور رسانه ای بازدید از تالاب های اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه