Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل دوستی عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملّی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس با اشاره به وقایع اخیر حزب متبوع خود اظهار داشت: حزب اعتماد ملّی با گستره کشوری خود، در اکثر استان‌های کشور دفتر دارد و خیل عظیمی از نیروهای آن در استان‌ها پراکنده هستند و واقعاً حزبی از پایین به بالا است. نیروهای این حزب، اهل پست و مقام نیستند و بیشتر  در استان‌ها متمرکز هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از باشکوه‌ترین کنگره‌ها را برگزار کردیم

وی با یادآوری حصر دبیرکل حزب، خاطرنشان کرد: سالها بود به همین دلیل، کنگره‌ای نداشتیم و بعد از هشت سال، بر اساس قوانین جدید وزارت کشور که باید احزاب خود را با آن وفق دهند کنگره برگزار کردیم.

دوستی کنگره اخیر حزب اعتماد ملّی را یکی از باشکوه‌ترین کنگره‌های سال‌های اخیر دانست و خاطرنشان کرد: کنگره دارای دو مرحله بود که در مرحله عمومی، مهمان‌ها و سخنران‌ها حضور پیدا کردند و افراد غیر عضو حزب هم می‌توانستند حضور داشته باشند. در مرحله دوم، اعضای شورای مرکزی انتخاب شدند.

ماجرای درگیری در کنگره

وی در ارتباط با روند انتخاب اعضای شورای مرکزی و اختلافات پیش آمده در کنگره گفت: ما دو دستور کار بیشتر نداشتیم؛ نخست اصلاح اساسنامه و دیگری انتخاب اعضای شورای مرکزی. در هیأت اجرایی حزب، مصوب شده بود که برای شورای مرکزی فعلی، با قیام و قعود تأیید گرفته شود بگیریم و شورای مرکزی فعلی با یک قیام و قعود تأیید شود. خب بر اساس مصوبه هیأت اجرایی، ما رأی شورای مرکزی فعلی را به صورت قیام و قعود به رأی گذاشتیم که رأی بالایی هم آورد.

 عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملّی ادامه داد: عده‌ای از دوستان معتقد بودند که باید یک رویش و زایشی در حزب انجام شود؛ لذا نظرشان بر رأی‌گیری کتبی بود. چون بیشتر استان‌ها دوست داشتند در شورای مرکزی حضور داشته باشند. به همین دلیل اختلاف به وجود آمد.

دوستی با بیان اینکه نمی‌شود در این مورد دسته‌بندی انجام داد و علّت بروز اختلاف را به آقای منتجب‌نیا منتسب کرد تصریح کرد: خود آقای منتجب نیا اعتقاد به رأی گیری کتبی داشت، امّا چون هیأت اجرایی و شورای مرکزی از قبل، شیوه قیام و قعود را برای انتخاب اعضای شورای مرکزی تصویب کرده بودند، وی هیچ اعتراضی به این موضوع نداشت، امّا ولی برخی طرفداران ایشان اعتقاد داشتند که ممکن است وزارت کشور، به این شیوه، ایراد بگیرد و لذا بهتر است رأی‌گیری با ورقه انجام شود.

وی با بیان اینکه اکثریت، موافق انتخابات به شیوه قیام و قعود بودند اظهار داشت: با توجه به اینکه هم شورای مرکزی حزب و هم هیأت، این شیوه را تصویب کرده بودند و رأی بالایی هم آورده بود،دیگر نمی‌شد به قیام و قعود ایراد بگیریم. امّا برخی طرفداران هر دو طیف معتقد به رأی‌گیری با برگه بودند. افراد وزارت کشور هم که در جلسه حضور داشتند، قیام و قعود را رد نکردند، امّا اعتقاد داشتند که طبق قانون، رأی‌گیری باید با برگه انجام شود.

برخی دوستان، ماجرای اختلاف را نادرست انعکاس دادند

دوستی با بیان اینکه متأسفانه برخی دوستان ما، این اختلاف درونی را بد منعکس کردند، خاطرنشان کرد: یکی از دوستان، موضوع را به گروه‌های فشار و امنیتی‌ منتسب کرد؛ در حالی که اصلا اینطوری نبود؛ نه گروه فشاری وجود داشت نه نیروی امنیتی. اختلاف، اختلاف درونی  بود. در کنگره‌ای به این بزرگی، اختلاف نظر قطعی است، امّا به طرز بدی منعکس شد. این موضوع به هیچ کسی ارتباط نداشت و درون خانوادگی بود.

وی به استعفای دبیرکل حزب اعتماد ملّی بعد از کنگره اشاره کرد و خاطرنشان کرد: آقای کروبی وقتی این مسائل را شنید ناراحت شد و برای اینکه هم خودش را راحت کند و هم فراغ بالی برای حزب ایجاد کند اعلام استعفا کرد. استعفا، روز جمعه در محل حزب مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت و تعدادی از دوستان صحبت کردند و در نهایت، آقای کروبی به اتفاق آراء به عنوان دبیرکل رأی آورد.

می‌خواهیم کروبی را در داخل نظام حفظ کنیم

عضو شورای مرکزی حزب اعتمادملّی با بیان اینکه ما اعتقاد داریم باید آقای کروبی را در داخل نظام نگه داریم تصریح کرد: وقتی یک دبیرکل، می‌پذیرد که به اساسنامه و مرامنامه حزبی که وزارت کشور و وزارت اطّلاعات آن را تأیید کرده‌اند، پایبند باشد، این یعنی در درون نظام ماندن و دلسوزی و خدمت کردن. اعتقاد ما این بود که آقای کروبی را نباید از جرگه خدمت به مردم محروم کنیم و به همین خاطر دوستان به استعفای ایشان رأی ندادند.

دوستی در پاسخ به سؤالی در مورد آینده حزب اعتماد ملّی اظهار داشت: سرنوشت حزب، به تصمیم کمیسیون ماده 10 احزاب در وزارت کشور وابسته است. اگر کنگره ما را تأیید کنند، شورای مرکزی فعلی ابقا می‌شود و اگر نپذیرند، باید مجدداً کنگره برگزار کنیم و شورای مرکزی را انتخاب کنیم. بعد هم شورای مرکزی، دبیرکل انتخاب می‌کند.

بقای اعتمادملّی وابسته به کروبی است

وی در پاسخ به این سؤال که آیا در نبود دبیرکل، ادامه حرکت حزب با مشکل مواجه نمی‌شود اظهار داشت: من همیشه کتک راستگویی و صداقت خود را می‌خورم؛ واقعیت این است که حزب اعتماد ملّی، حزب آقای کروبی است. می‌توان گفت این حزب، کروبی‌الحدوث و کروبی‌البقاء است؛ یعنی اگر کروبی نباشد با مشکل مواجه می‌شود.

دوستی ادامه داد: من معتقدم که اگر آقای کروبی بگوید موافقت بی موافقت؛ من دیگر دبیرکلی را نمی‌خواهیم، و یا اینکه اتفاق دیگری برای وی رخ دهد، حزب دچار چالش می‌شود.

تنها کسی که می‌تواند جانشین کروبی شود منتجب‌نیا است

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملّی، موضوع جانشینی کروبی را پیش کشید و گفت: اگر وزارت کشور کنگره ما را بپذیرد، ممکن است شورای مرکزی فعلی، برای دبیرکلی حزب، روی آقای منتجب نیا به توافق برسد؛ چون نیروی شاخصی که می‌تواند حزب را اداره کند ایشان است.

دوستی تصریح کرد: اعتقاد شخصی من این است که تنها کسی که می‌تواند بعد از آقای کروبی حزب را اداره کند، یک روحانی با سابقه مثل آقای منتجب‌نیا است.

وی با اشاره به استعفای منتجب‌نیا از قائم‌مقامی حزب گفت: ایشان از قائم‌مقامی استعفا داده است، ولی از شورای مرکزی استعفا نداده‌اند. اگر آقای کروبی استعفای وی را بپذیرد، همچنان عضو حزب هستند و می‌توانند در آینده، باز در حزب شرکت کند و اگر رأی بیاورد عضو شورای مرکزی بشود و برای دبیرکلی کاندیدا بشود.

دوستی تصریح کرد: هرچند بدون آقای کروبی ما قطعاً با چالشی جدّی برخورد خواهیم کرد امّا باید دید که شورای مرکزی، در آینده چه تصمیمی می‌گیرد و آیا روی آقای منتجب‌نیا به توافق می‌رسد یا نه.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۶۱۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی شهرهای استان مرکزی با پدیده حاشیه‌نشینی روبرو است

استاندار مرکزی با بیان اینکه مدیران استان ملزم به تکریم شورا و صیانت از جایگاه شوراها هستند گفت: به اندازه ۱۳ سال در حوزه عمران سلامت استان مرکزی کار شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزاد مخلص‌الائمه پیش از ظهر امروز در همایش شوراهای استان و روز بزرگداشت شوراها اظهار داشت: سال گذشته بالغ بر یک هزار میلیارد تومان در روستاها و دهیاری‌ها هزینه شده است. استان مرکزی استان پهناور و پر روستایی نیست و تنها 1.8 درصد از مساحت کل کشور مربوط به استان است و 2درصد تولیدات کشاورزی به استان اختصاص دارد و با این وضعیت رتبه دوم در اجرای پروژه‌ها در سطح کشور و رتبه نخست در تعریف پروژه‌های جدید و راهبردی برای استان مرکزی است.

وی افزود: در سطح شهرها بالغ بر 100 هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری هزینه شده است و لزوماً طرح عمرانی نبوده است. سال 1401 نیز 5 هزار و 24 میلیارد تومان دولت در بخش عمرانی هزینه کرد که 20 درصد بیشتر از مجموعه بودجه عمرانی سال قبل هزینه کرده است و برای امسال 7 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است.

استاندار مرکزی بیان کرد: از سال 95 تا 1400 طی شش سال تنها 3 هزار و 200 میلیارد تومان بودجه عمرانی وارد استان شد، اما در سال 1401 نیز 60 درصد بیش از شش سال گذشته بودجه عمرانی وارد استان شده است. برای نخستین بار در تاریخ استان به اندازه 10 سال در حوزه راهداری و به اندازه 13 سال در حوزه عمران سلامت استان کار شده است و تعدادی از پروژه‌ها شبانه‌روزی شدند.

وی تأکید کرد: هر چند زبان شوراها و مدیریت شهرها هم مانند زبان دولت در بیان موفقیت‌ها نارسا است به طوری که پروژه امام خمینی(ره) اراک به عنوان بزرگ‌ترین پروژه تاریخ مدیریت استان و شهری بدون مراسم افتتاح شد که این نارسایی و عدم اطلاع رسانی مناسب را نشان می‌دهد.

مخلص‌الائمه بیان کرد: مدیران استان ملزم به تکریم شورا و صیانت از جایگاه شوراها هستند. شوراها نمایندگان مردم هستند و ارتباط بسیار قوی با مردم دارند بنابراین فرمانداران باید به شوراها توجه ویژه داشته باشند.

وی با بیان اینکه گفتمان نظام اداری؛ نظام مسئله‌محور نتیجه‌گراست و این مهم در استان دنبال شده است، گفت: هر موفقیتی در سطح استان، شهر و روستاها داشته باشیم موفقیت نظام جمهوری اسلامی است و هر عدم موفقیت نیز در کارنامه نظام ثبت می‌شود. شوراها باید در بیان دستاورهای جامعه در سطح شهر و روستا برنامه داشته باشند. برای ایجاد رقابت در سطح استان نیاز است شوراها برنامه‌های روستاهای مربوطه را اطلاع‌رسانی کنند و اطلاع‌رسانی باید پیوست تبلیغاتی داشته باشد.

استاندار مرکزی بیان کرد: استان مرکزی در اجرای طرح نهضت ملی جزو کم‌مشکل‌ترین استان‌ها در بحث تأمین زیرساخت‌ها است، اما همچنان پیگیری‌ها در حوزه مسکن انجام می‌شود. تعداد اندکی از استان‌ها نگاه کسب درآمد سنگینی را بر بحث نهضت ملی حاکم می‌کنند، اما به طور کلی نگاه خوبی بر نهضت ملی مسکن وجود داشته است.

وی با اشاره به خسارتی که معادن وارد می‌کنند عنوان کرد: یکی از مشکلات شورای معادن روستا و کشور این است که شکایت از برخی معادن را ثبت نکردند، در حالی که باید پیگیری و شکایت شود. شوراها باید از معادنی که خسارت به همراه دارند نیز شکایت کنند.

استاندار مرکزی با اشاره به توجه به مناطق حاشیه‌نشین خاطرنشان کرد: برخی از شهرها با پدیده حاشیه‌نشینی به صورت جدی درگیر هستند. توجه به مناطق حاشیه‌ای جزو سیاست‌های مهم نظام است و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

802 شورای استان 645 شورا شناسه ملی دریافت کرده اند

علی اکبر اسدی در این نشست اظهار داشت: از 802 شورای استان 645 شورا شناسه ملی دریافت کرده‌اند اما آنها مراحل بودجه‌نویسی را انجام نداده اند که حق‌الجلسه دریافت کنند و کوتاهی از سمت شوراها بوده است.

سرپرست امور عمرانی استانداری مرکزی تصریح کرد: کارت شوراها از وزارت کشور پیگیری شده است و این کارت به برخی از شوراها تحویل و مابقی به زودی تحویل می‌شود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • برگزاری کنگره روز ملی خلیج فارس در بوئین میاندشت + فیلم
  • طارمی پرتغالی، فرعون فروشی و اولین شوک به استقلال!
  • پیام سردار تنگسیری به کشورهای منطقه از خلیج فارس
  • دیدار کارکنان آموزش و پرورش استان مرکزی با نماینده ولیّ‌فقیه
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • برگزیدگان ششمین دوره کنگره ملی شعر خلیج فارس معرفی شدند
  • برخی شهرهای استان مرکزی با پدیده حاشیه‌نشینی روبرو است
  • انجام وظیفه در شورای شهر دشوار و دایره نظارت آن بسیار وسیع است
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده