Web Analytics Made Easy - Statcounter

این جمله معروف را لابد زیاد شنیده‌اید‌‌؛ گاهی نباید صبر کرد، باید رها کرد و رفت…

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

درست مثل وضعیت این روزهای تیم ملی ایران که صبر کردن و مدارا برایش به واژه‌هایی تکراری تبدیل شده‌اند… در این ۱۲ روز باقی‌ مانده به نخستین بازی ما در جام جهانی‌ واقعاً قرار است شاهد کدام معجزه باشیم؟
سختگیرانه است که تصور کنیم در این روزها اتفاق خارق‌‌‌العاده‌ای رخ می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر کاری باید می‌کردیم لابد تا کنون انجام داده‌ایم.
از بازی‌های تدارکاتی و اردوهای آنچنانی گرفته تا کلاس‌های تئوریک و تمریناتی که در ایران و ترکیه انجام داده‌ایم‌؛ هر چه بود همین بود و تمام.
توان ما همین قدر بود. دیگر در این روزها که مثل شب‌های امتحان می‌ماند قرار نیست درس‌ها را حفظ کنیم. شب امتحان ما فقط ادای بچه درس‌خوان‌ها را درمی‌آوردیم.
برای ما ته کلاسی‌های درس‌نخوان که روی نیمکت آخر می‌نشستیم و سر به سر همه می‌گذاشتیم شب امتحان و دو هفته قبل از امتحان نهایی هیچ توفیری نداشت. وقتی درس‌خوان نباشی چه فرقی دارد که چه روزی امتحان داری؟
برای تیم ملی هم چقدر باید بابت درس‌های نخوانده و اردوهای نرفته و بازی‌های تدارکاتی لغو شده نوشت؟
گاهی باید رها کرد و رفت. باید سبکبال شد از انرژی‌های منفی‌‌؛ ما که خوب درس نخوانده‌ایم‌؛ بگذارید این شب امتحان هم نخوانیم. فکر می‌کنید چه می‌شود؟
مگر روزی که برای صعود به جام جهانی‌ ۹۸ فرانسه در جهنم ملبورن‌ گیر افتاده بودیم، وی‌یرای برزیلی به ملی‌پوشان چه گفت؟ سیگاری دود کرد و گفت هر کاری خواستید در زمین انجام بدهید. نسخه‌ای از این بهتر برای شما ندارم!
برای ما که زمان را از دست داده‌ایم همین امروز حتی اگر با برزیل هم بازی تدارکاتی برگزار کنیم اتفاقی نمی‌افتد.
ما را بچه‌های شب امتحان بدانید. به وقتش، یعنی همان روزی که باید به مصاف مراکش برویم به همه چیز فکر می‌کنیم.
اصلاً وقتی به مصاف اسپانیا و پرتغال رفتیم همان شب قبل از بازی فکر همه چیز را خواهیم کرد.
زندگی را به خود تلخ کردن بابت همه کارهایی که انجام نداده‌ایم بی‌فایده است. شیرین‌کام باشید دوستان‌‌؛ جام جهانی‌ در پیش است. هر چه پیش‌‌ آید خوش آید!

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: تیم ملی مراکش تیم ملی تیم ملی ایران جام جهانی جام جهانی 98 فرانسه مراکش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۷۱۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام منطقه جهان بیشترین تاثیر تغییرات آب‌وهوایی را تجربه کرد؟

ایسنا/خراسان رضوی سازمان ملل متحد اعلام کرد که آسیا بیشترین آسیب را از آب‌وهوا و بلایای آب‌وهوایی در سال ۲۰۲۳ ثبت کرده است.

به نقل از خبرگزاری فرانسه، سازمان ملل متحد اعلام کرد که آسیا در سال ۲۰۲۳ آسیب‌دیده‌ترین منطقه جهان از نظر آب‌وهوا و مخاطرات آب‌وهوایی بوده است که سیل و طوفان عامل اصلی تلفات و خسارات اقتصادی آن محسوب می‌شود.

دمای جهانی در سال گذشته به بالاترین حد خود رسید و آژانس آب‌وهوای سازمان ملل‌ متحد اعلام کرد آسیا با سرعتی ویژه در حال گرم شدن است.

سازمان جهانی هواشناسی اعلام کرد که تاثیر امواج گرما در آسیا در حال شدیدتر شدن است و ذوب یخچال‌های طبیعی امنیت آبی منطقه را در آینده تهدید می‌کند.

آسیا سریعتر از میانگین جهانی گرم می‌شود و دما در سال گذشته نزدیک به ۲ درجه سانتی‌گراد بالاتر از میانگین سال‌های ۱۹۶۱ تا ۱۹۹۰ است.

سلست سائولو، دبیرکل سازمان جهانی هواشناسی در بیانیه‌ای گفت نتیجه‌گیری گزارش، نگران‌کننده است. بسیاری از کشورهای منطقه در سال ۲۰۲۳ گرم‌ترین سال ثبت شده خود را همراه با رگبار شرایط شدید، از خشکسالی و موج گرما گرفته تا سیل و طوفان، تجربه کردند.

تغییرات اقلیمی، فراوانی و شدت چنین رویدادهایی را تشدید کرد و بر جوامع، اقتصادها و مهم‌تر از همه بر زندگی انسان‌ها و محیطی که در آن زندگی می‌کنیم تأثیر گذاشت.

گزارش وضعیت آب‌وهوا در آسیا در سال ۲۰۲۳ بر سرعت شتاب شاخص‌های کلیدی تغییرات آب‌وهوایی مانند دمای سطح، عقب‌نشینی یخچال‌های طبیعی و افزایش سطح دریا تاکید کرد و گفت که آنها پیامدهای جدی برای جوامع، اقتصادها و اکوسیستم‌های منطقه خواهند داشت.

سازمان جهانی هواشناسی اعلام کرد که آسیا از نظر آب‌وهوا و مخاطرات مرتبط با آب در سال ۲۰۲۳ بیشترین بلایا را در جهان داشت.

میانگین سالانه دمای نزدیک به سطح آسیا در سال ۲۰۲۳ با ۰.۹۱ درجه سانتی‌گراد بالاتر از میانگین سال‌های ۱۹۹۱ تا۲۰۲۰ و ۱.۸۷ درجه سانتی‌گراد بالاتر از میانگین سال‌های ۱۹۶۱ تا۱۹۹۰، دومین رکورد بالای ثبت شده بود.

میانگین دمای بسیار بالایی از سیبری غربی تا آسیای مرکزی و از شرق چین تا ژاپن ثبت شده است و ژاپن، گرم‌ترین تابستان خود را در گذشته داشته است. در مورد بارندگی، هیمالیا و رشته کوه هندوکش در پاکستان و افغانستان کمتر از حد نرمال را ثبت کردند.

دمای سطح دریا در سال ۲۰۲۳ در شمال غربی اقیانوس آرام بالاترین رکورد ثبت شده، بوده است.

سال گذشته، ۷۹ فاجعه مرتبط با خطرات آب‌وهوایی مرتبط با آب در آسیا گزارش شد. از این تعداد، بیش از ۸۰ درصد سیل و طوفان بوده که بیش از ۲۰۰۰ کشته داسته است و ۹ میلیون نفر مستقیماً متاثر شده‌اند.

هنگ‌کنگ در هفتم سپتامبر ۱۵۸.۱ میلی‌متر بارندگی را در یک ساعت ثبت کرد که بالاترین میزان بارندگی از زمان شروع رکورد در سال ۱۸۸۴ در نتیجه طوفان بود.

سازمان جهانی هواشناسی اعلام کرد که نیاز فوری به خدمات ملی آب‌وهوا در سراسر منطقه برای بهبود اطلاعات مناسب برای مقاماتی که روی کاهش خطرات بلایا کار می‌کنند وجود دارد.

کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و انطباق با آب‌وهوای در حال تحول نه تنها یک گزینه، بلکه یک ضرورت اساسی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کدام پرنده رکورد جهانی بالاترین ارتفاع پرواز را در اختیار دارد؟ | برخورد کرکس روپل با یک هواپیما در ارتفاع ۱۱ هزار و ۳۰۰ متری
  • تماس‌های غیررسمی پرسپولیس با سرمربی تیم‌ملی
  • معجزه لورکوزن؛ دهمین فرار از باخت بعداز دقیقه۹۰
  • خسروی: خوشحالی بعد از گل من، یک کار شخصی بود
  • عصبانیت پوچتینو: وی‌اِی‌آر بارها به من و تیمم آسیب زده
  • مصدومیت ستاره بایرن در آستانه بازی با رئال
  • در انتظار آخرین معجزه؛ نادال هوادارانش را غافلگیر می‌کند؟
  • در انتظار آخرین معجزه | نادال هوادارانش را غافلگیر می کند؟
  • کدام منطقه جهان بیشترین تاثیر تغییرات آب‌وهوایی را تجربه کرد؟
  • فیلم| کدام دانشگاه‌های آمریکا شاهد برگزاری اعتراضات دانشجویی در حمایت از غزه است؟