Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاست > احزاب و شخصیت‌ها - ایلنا نوشت: دینی که گزینشی به مردم عرضه شود نمی‌تواند آزادی بخش باشد چون این کار کارایی عکس دارد. امام با رفتنشان علومشان هم رفت و امام آن فرصت را پیدا نکرد که حقایق بخصوص در زمینه فقه را به ما بگوید و متاسفانه از سوی همین هم‌لباس‌ها گاهی مورد هجوم قرار گرفت.

حجت الاسلام سید ضیاء مرتضوی در سخنرانی لیالی قدر در حسینیه دارالزهرا با گرامیداشت این ایام ابراز امیدواری کرد که خداوند بهترین‌ها را برای بندگان مقدر کند و خاطرنشان کرد: بیست و نه سال پیش در چنین لحظاتی بود که روح پرفتوح حضرت امام به ملکوت اعلا پیوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با طرح موضوع آزادی و اسارت دین گفت: دین برای آزادی انسان از بندگی غیر خدا آمده که همه ادیان به ویژه اسلام برآن تاکید داشته‌اند.

مرتضوی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم گفت: پیغمبر و اسلام آمدند که غل و زنجیر را از دست و پای انسان باز و انسان را از زندان نجات بدهند. البته بندگانی که قرآن را پیگیری کنند به سرمنزل مقصود خواهند رسید. دعوت پیامبر دعوت به حیات و زندگی است. وقتی پیامبر شما را به حیات دعوت می‌کند بپذیرید چرا که دینی آزادی‌بخش است و برعکس آن غل و زنجیر در قیامت بر وجود آنها افکنده خواهد شد و آن هم تنها به این دلیل که در این دنیا خود را در غل و زنجیر نفس انداختند.

وی با بیان این پرسش که کدام اسلام می‌تواند آزادی بخش باشد؟ گفت: شرط لازمش این است که دین در صورتی می‌تواند آزادی بخش باشد و از حاکمیت شیطان نجات دهد که اول خود آزاد باشد اگر دین و اسلامی بود که خود در زندان باشد کی می‌تواند آزادی‌بخش باشد. مگر دین می‌تواند اسیر باشد؟

این استاد حوزه علمیه  تکید کرد: امام علی(ع) در آن نامه به مالک اشتر به شرایط قضات و دستگاه قضا را تشریح و مالک را از نوع رویکردی که آنها باید داشته باشند آگاه کرد و گفت که آنها را وقتی انتخاب کردی رها نکن و نظارت کن. از نظر حقوق و امکانات هم آن مقدار که نیاز دارد به او بده که رشوه نگیرد و به گونه‌ای رسیدگی کن که چشمش به مردم نباشد و از نظر جایگاه اجتماعی و قرب به خودت هم جایگاهی بده که در فاصله بین تو و قضات دیگران نتوانند، طمع کنند. اگر افراد دیگری به او نزدیک‌تر باشند این فکر پیش می‌آید که می‌خواهد تخریب کند.

وی با طرح این سوال که آیا دین که باید برای آزادی باشد می‌تواند اسیر دست مفسران شریعتمدار و قضات و خواص باشد؟ گفت: و دینی که غالب است وعامل بی عمل و حاکم بی‌تدبیر باشد، دین اسیر است و آزادی‌بخش نیست. در اینجا دینی که باید مایه وحدت قلوب باشد عکس می‌شود و تبدیل به داعش و طالبان می‌شود.

مرتضوی با اشاره به عوامل اسارت دین گفت: این همه منافع مشترک در این مملکت داریم. از کجا شما دلتان برای امام و ارزش‌ها می‌سوزد. پس این همه اختلاف از کجاست این همه حذف و کنار زدن از کجا آمده است. علی (ع) می‌فرماید اینها ولع دروغ بستن دارند و هنوز از درب خانه ما بیرون نرفته هرجور بخواهند می‌گویند و معنا می‌کنند و طرفداری از نظام و غیر نظام را انجام می ‌هند و خود را ملاک می‌دانند. منشا آن چیست چرا ارزش‌های دینی را اسیر دست خود کردند؟ چون این ها در بندگی خدا نیستند و کاری به خدا ندارند.

مرتضوی با بیان اینکه ما اسلامی می‌خواهیم که خودمان مبلغ آن باشیم چون پاک نشده‌ایم، گفت: در دوره بنی امیه اجازه آموزش ایمان را دادند و اجازه فهم را ندادند تا وقتی که مردم را به شرک کشاندند مردم نفهمند که آنها لایق آن جایگاه نیستند. دینی که گزینشی به مردم عرضه شود نمی‌تواند آزادی بخش باشد چون این کار کارایی عکس دارد. امام با رفتنشان علومشان هم رفت و امام آن فرصت را پیدا نکرد که حقایق بخصوص در زمینه فقه را به ما بگوید و متاسفانه از سوی همین هم‌لباس‌ها گاهی مورد هجوم قرار گرفت.

17216

 

کلید واژه‌ها : شب‌های قدر - سالگرد ارتحال امام خمینی - امام خمینی - حوزه علمیه -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: شب های قدر سالگرد ارتحال امام خمینی امام خمینی حوزه علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۷۴۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم تکریم و معارفه رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه که در واحد قم برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی را پایگاهی از حوزه علمیه می‌دانیم، بنابراین هر فعالیت دینی، علمی، فکری و فرهنگی حوزه علمیه و خدمت به جوانان، نوجوانان و انقلاب اسلامی مورد استقبال دانشگاه آزاد اسلامی است و آماده همکاری با مجموعه حوزه‌های علمیه هستیم.

فعالیت دبیرستان معارف اسلامی در سطح دانشگاه آزاد

وی با بیان اینکه تعداد ۱۰ دبیرستان معارف اسلامی در سطح دانشگاه آزاد اسلامی در حال فعالیت هستند، افزود: در حال تربیت نیرو هستیم و در قالب مدارس علوم و معارف اسلامی شهید مطهری برای دانشکده‌های الهیات و حقوق دانشگاه آزاد اسلامی برنامه داریم، به‌طوری که دانش‌آموختگان دبیرستان معارف اسلامی با عنوان مدارس سعادت می‌توانند با دیپلم معارف اسلامی برای تحصیلات دانشگاهی وارد دانشگاه آزاد اسلامی شوند.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با آغوش باز از استادان و معلمانی که تربیت یافته حوزه علمیه هستند و آمادگی دارند که در دبیرستان‌های سعادت همکاری داشته باشند استقبال می‌کنیم و آنچه که برای ما مهم بوده، کادری است که بتواند دبیرستان‌های سعادت دانشگاه آزاد اسلامی را اداره کند.

فعالیت مدارس سعادت با نظارت یک عالم ربانی

سروری مجد با بیان اینکه دبیرستان‌های سعادت از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی استفاده خواهند کرد، تبیین کرد: دبیرستان سعادت هر استان باید تحت نظارت یک عالم ربانی اداره شود، بنابراین معتقدیم نظارت و رسیدگی آن عالم ربانی استان می‌توانند در آگاهی‌بخشی فرزندان این مرز و بوم با معارف اسلامی کمک‌کننده باشد.

۴۵ واحد دانشگاهی اصلی عهده‌دار اجرای جشنواره امامت و مهدویت

وی با اشاره به اینکه جشنواره‌های امامت و مهدویت امسال برای چهارمین سال در حال برگزاری است، ادامه داد: همه‌ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان برنامه‌های متعددی در واحد‌های دانشگاهی سراسر کشور برگزار می‌شود که ۴۵ واحد دانشگاهی اصلی عهده‌دار اجرای جشنواره امامت و مهدویت هستند.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۵۳ هزار اثر در سامانه جشنواره امامت و مهدویت به ثبت رسید، افزود: امیدواریم سال ۱۴۰۳ تعداد آثار ثبت شده در سامانه به ۱۵۰ هزار اثر در حوزه امامت و مهدویت برسد و قصد داریم هرچه می‌توانیم جشنواره امامت و مهدویت را در بدنه دانشگاه آزاد اسلامی وارد کنیم تا مبنای تفکر این دانشگاه مهدوی باشد.

سروری مجد با بیان اینکه طی سه سال گذشته تعداد ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در سطح واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور که تلفیقی از اهل سنت هستند تأسیس شده است، افزود: اهتمام به تقریب مذاهب در قشر نخبگانی دانشگاه آزاد اسلامی بسیار ضروری است بر همین اساس دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند پایگاهی برای موضوع تقریب مذاهب باشد.

فعالیت دانشگاه آزاد در راستای اهداف امامین انقلاب اسلامی

وی با اشاره به تفاهم‌نامه حوزه و دانشگاه آزاد افزود: امیدواریم یک پیوند دائمی در عرصه فرهنگی و علمی بین دانشگاه آزاد اسلامی و حوزه علمیه برقرار شود تا بتوانیم در راستای اهداف امامین انقلاب اسلامی گام برداریم.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی متذکر شد: دانشگاه آزاد اسلامی که مولود انقلاب اسلامی است با بودجه مردمی ایجاد شده، بنابراین معتقدیم آنچه را از مردم در اختیار ماست باید در خدمت مردم قرار دهیم.

به گزارش آنا؛ در این مراسم در حکمی از سوی آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه و دکتر محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با حفظ سمت به‌عنوان رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی معرفی و از تلاش‌های حجت‌الاسلام احمد مرادخانی با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیر حوزه‌های علمیه کشور: مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • رسانه‌ها بر ترویج حدیث اهل بیت(ع) سرمایه‌گذاری بیشتری کنند
  • مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • شهید مطهری مسیر حرکت جوانان را به سمت آموز‌های دینی سوق داد
  • مقطع سطح ۴ در حوزه علمیه خواهران اردبیل اجرا می‌شود
  • رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه آزاد معرفی شد
  • راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی
  • نقش و تأثیر زنان فرهیخته مسلمان در ارتقا اندیشه دینی بررسی می شود
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • نهضت علمی امروز میراث پرافتخار مکتب امام صادق(ع) است