Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر اسدی رئیس جهاد دانشگاهی واحد همدان در گفت و گو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: محوری ترین مفاهیم اندیشه سیاسی امام(ره) شامل رابطه دین و سیاست، عدالت، استقلال و آزادی، قانون مداری و قانون گرایی، وحدت مسلمانان، احیای هویت ملی و اسلامی، استکبارستیزی، دفاع از حقوق مسلمانان و مظلومان و محرومان است.

وی افزود: بی شک یکی از بهترین الگوها در دوران معاصر که مجموعه ای از خداجویی، صداقت، صفا و صمیمیت، ایثار و فداکاری و شجاعت را می توان در آن خلاصه کرد و دید، حضرت امام خمینی(ره) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اسدی افزود: در این راستا یکی از اصول مهمی که هم در قبل از انقلاب و هم بعد از انقلاب همواره در رفتار امام(ره) متجلی بود، ایمان به خدا و توکل بر او بود که این مهم تمام شئون زندگی امام(ره) را دربرمی گرفت و اصولا امام(ره) جز رضای خدا و خشنودی او چیز دیگری در ذهن نداشته اند.

وی ادامه داد: به عنوان مثال وقتی ایشان در هواپیما مسیر فرانسه به ایران را طی می کردند در آن حالت خوف و رجائی که شاید برای هر کسی به وجود می آید و هر لحظه هواپیما می توانست مورد اصابت قرار گرفته و یا از طرف دیگر مردم ایران که غرق در شعور، شور و نشاط و آماده استقبال از ایشان بودند، خبرنگاری که از ایشان می پرسد چه احساسی دارید؟ که امام(ره) در پاسخ می فرمایند "هیچ احساسی ندارم" و این نشان دهنده عظمت وجودی حضرت امام(ره) و نوع نگاه ایشان به موضوعات مختلف بود که هیچ چیزی جز رضای خداوند متعال برایشان اهمیت نداشت و به صورت کلی می توان گفت اعتقاد به خدا و توکل بر او باعث شده بود که امام از هیچ کس و هیچ چیزی نترسند و سریع مواضع خودشان را نسبت به موضوعات مختلف بیان کنند به طوریکه دوست و دشمن به راستی و صداقت ایشان اعتراف می کنند.

رئیس جهاددانشگاهی همدان در ادامه سخنانش گفت: آن چه که باعث شد حضرت امام(ره) هدایت امت اسلامی را عهده دار شوند و کمترین لغزش در مسیر پر فراز و نشیب سیاست نداشته باشند،  "خودسازی" بود به طوریکه خودسازی امام(ره) در جوانی در سیر و سلوک و عرفان بود که آثار برجای مانده از ایشان هم گواه همین موضوع است.

وی خاطرنشان کرد: ایشان تقریبا در دوران میانسالی دغدغه اصلی شان اخلاق بود و می شود گفت در دوران کهولت و پیری، تقریبا بعد از سال 1341 که 63 سال داشتند، به صورت رسمی وارد عالم سیاست شدند و با توجه به اینکه اصل و اساس شخصیت حضرت امام(ره) مبتنی بر عرفان و اخلاق بود، در عالم سیاست که اغلب سیاستمداران در آن دچار لغزش شده و می شوند و عاقبت خوبی پیدا نکردند، حضرت امام(ره) در این عرصه موفق شدند و توانستند امتی را با خود همراه کنند.

وی افزود: آن چیزی که شاید بعد از رحلت امام(ره) مورد غفلت واقع شده و مقام معظم رهبری هم بر این نکته در فرمایشات خود به صورت مستقیم و غیرمستقیم تاکید داشتند، "دنیاگرایی" و "تعلقات دنیوی" بوده که به صورت خاص در بین مسئولان رواج پیدا کرده است.

اسدی با بیان اینکه امام راحل با مردم و مخاطبان ارتباط دلی داشته و بدین صورت ارتباط برقرار می کردند، گفت: در پس این ارتباط دلی، ایمان به خدا و انگیزه خدایی داشتن بود که مردم و مخاطبان خود را تحت تاثیر قرار می دادند به طوریکه ایشان با انگیزه الهی با مردم ارتباط برقرار می کردند و همه اقشار جامعه از دانشگاهیان گرفته کارمندان و کارگران تحت تاثیر قرار می دادند.

به گفته رئیس جهاددانشگاهی همدان، ایمان به خدا و انگیزه الهی داشتن در تمام شئونات زندگی ایشان جاری و ساری بود به طوریکه دوست و دشمن بر صداقت و اخلاق خوب ایشان اذعان داشتند.

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا همدان امام خمینی اندیشه سیاسی امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۷۵۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام تسلیت مدیر حوزه های علمیه درپی درگذشت همسر آیت الله سیدمصطفی خمینی

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، متن پیام تسلیت آیت الله اعرافی بدین شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت بانوی ماجده و پارسا حاجیه خانم حائری(ره) موجب تأسف گردید.

ضمن ابراز همدردی فقدان آن بانوی گرامی را به خاندان مکرم مصاب و بیوت بلند پایه مرحوم آیت الله العظمی حائری (قدس سره) و حضرت امام خمینی (اعلی اله المقامه) تسلیت عرض نموده، از خداوند غفور ودود برای ایشان، والد معظم و فقیدشان حضرت آیت الله شیخ مرتضی حائری(قدس سره) و همسر شهید ارجمندشان حضرت آیت الله حاج سید مصطفی خمینی(ره) علو درجات و وصول به مقام رضوان الهی و برای بازماندگان، بهروزی, عزت و پاداش نیک الهی را مسئلت می نمایم.

علیرضا اعرافی
مدیر حوزه‌های علمیه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • درخواست یک فعال سیاسی درباره کاظم صدیقی
  • نگذارید قصه کاظم صدیقی، استخوان لای زخم بماند /حضورش در نماز جمعه و توجیهات طلبکارانه اش، سوءتفاهم ها را افزایش داد
  • پیام تسلیت مدیر حوزه های علمیه درپی درگذشت همسر آیت الله سیدمصطفی خمینی
  • آیا می شناسیدش؟
  • چهره‌هایی که در مراسم تشییع عروس امام خمینی(ره) در قم حضور داشتند | عکس
  • پشتیبانی ۲۱ میلیارد تومانی از طرح دیمزارها در سال ۱۴۰۳
  • ‌همسر شهید ‌مصطفی خمینی در قم تشییع شد
  • پیام تسلیت حجت الاسلام سید موسی موسوی در پی درگذشت ماموستا فخری
  • نباید با لغزش یک مسئول یا یک گروه توپخانه خود را به سمت یکدیگر فعال کنیم