Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساتین»
2024-05-07@03:43:12 GMT

سلبریتی شوید و کلاهبرداری کنید!

تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۹۷۷۰۰۵

این روزها برخی سلبریتی‌ها بیش از هر خیریه دیگری توجه مردم را برای کمک به نیازمندان جلب می‌کنند. این سلبریتی‌ها یک پست غم‌انگیز از حال و روز نیازمندی که قصد کمک به او را دارند، می‌نویسند و در انتها شماره حساب خود را قرار می‌دهند و به همین راحتی و بدون هیچ مجوزی، پول‌های کلانی را به جیب می‌زنند.

داستان از آنجایی بدتر می‌شود که سرنوشت این پول‌ها مشخص نمی‌شود و هیچ‌کس نمی‌داند که چه اتفاقی برای آن افتاده و برای چه کاری خرج شده است؟

سال گذشته بود که در اثر زلزله کرمانشاه، ساکنان برخی از مناطق با شرایط بسیار بدی روبه‌رو شده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همان روزها بود که بسیاری از افراد سودجو با جریحه‌دار کردن احساسات مردم از آنها کلاهبرداری کردند. در این میان سلبریتی‌هایی بودند که کمک‌های مردمی برای زلزله‌زدگان کرمانشاه را هرگز به دست آنها نرساندند و هیچ توضیحی برای آن ندادند. شاید همین مسئله موجب شده تا روز گذشته خبر مسدود شدن حساب سه بازیگر و یک فوتبالیست منتشر شود و تلنگری برای مردمی باشد که به سلبریتی‌ها اعتماد کرده بودند!

زیباکلام یکی از همین افرادی بود که چند وقت پس از زلزله کرمانشاه، شماره حسابی را اعلام کرد که اتفاقاً خیلی مورد‌استقبال قرار گرفت و توانست بیش از ۳ میلیارد تومان پول جمع‌آوری کند، اما درست زمانی که مردم کرمانشاه در چادر و در سرما می‌لرزیدند و از ترس مار و عقرب شب را به صبح می‌رساندند، این پول‌ها در حساب این فعال سیاسی خاک می‌خورد! وی به تازگی پروژه دهکده امید را استارت زده و مشخص هم نیست در نهایت سرنوشت این پول‌ها چه می‌شود؟

هنوز از یادها نرفته است که در دهه ۸۰ و هنگامی که زلزله بم باعث ویرانی بخش عمده‌ای از شهر شد، در کنار فعالیت رسمی هلال‌احمر و کمیته امداد امام خمینی که کار ساماندهی کمک‌های مردمی را انجام می‌دادند، کمپین‌هایی از سوی هنرمندان برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی ایجاد شد. چند سال بعد از زلزله بم شایعاتی درباره اینکه کمک‌هایی که هنرمندان جمع‌آوری کرده‌اند به مصرف اصلی خود نرسیده مطرح شد.

پس از آن نیز برای زلزله ورزقان بود که هنرمندان سینما در پردیس سینمایی آزادی جمع شدند و کمک‌های مردمی را جمع‌آوری کردند و این ماجرا نیز با ابهامات بسیاری رو‌به‌رو شد و حالا سرنوشت نامعلوم کمک‌های مردمی برای زلزله‌زدگان کرمانشاه و دیگر نیازمندان که به حساب سلبریتی‌ها واریز شده مطرح می‌شود.

مسدودسازی حساب ۴ سلبریتی

سرهنگ کاظمی، رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با تأکید بر اینکه سلبریتی‌هایی که کمک‌های مردمی را جمع‌آوری می‌کنند باید دارای مجوز باشند، گفت: تعدادی از چهره‌های معروفی که اقدام به جمع‌آوری کمک‌های مردمی می‌کنند تمام پول جمع‌آوری شده را به دست نیازمندان می‌رسانند و تعدادی هم این کار را انجام نمی‌دهند و ما نمی‌توانیم تشخیص دهیم که کدام یک از این افراد دارای مجوز هستند؟

وی اظهار داشت: از سوی دیگر تا امروز هیچ شخصی هم از این سلبریتی‌ها شکایتی نکرده است تا بتوانیم آنها را احضار و از آنها سؤال کنیم که کمک‌های مردمی جمع‌آوری شده را کجا هزینه کرده‌اند.

رئیس پلیس فتای تهران تأکید کرد: با تمام این احوال پلیس فتا با تعدادی از چهره‌های معروف که کمک‌های مردمی را جمع‌آوری می‌کردند برخورد و حساب آنها را مسدود کرده است، اما با برخورد با یک یا دو نفر نمی‌توان به این کار پایان داد.

سرهنگ کاظمی گفت: در یک مورد یک بازیکن فوتبال اقدام به جمع‌آوری کمک‌های مردمی کرد، اما شماره حسابی هم که اعلام کرده بود متعلق به خودش نبود و پلیس فتا این فرد را احضار و حسابش را مسدود کرد.

وی ادامه داد: اینکه پلیس فتا بیاید و اسم تمام بازیگران و ورزشکارانی که کمک‌های مردمی جمع می‌کنند، جست‌وجو کند و بعد از نهادهای حمایتی هم استعلام بگیرد که آیا این کمک‌ها به نیازمندان پرداخت شده است یا خیر، کار زمانبری است که در نهایت این کار هیچ شاکی هم ندارد و این نهادهای حمایتی هستند که باید اعلام کنند که کدام چهره معروف دارای مجوز است.

به نظر می‌رسد که اعتماد مردم به سلبریتی‌ها از یک‌سو و نبود نظارت بر رساندن کمک‌های مردمی به دست نیازمندان از سوی دیگر سبب شده تا افراد زیادی با سوءاستفاده از احساسات مردم، اقدام به کلاهبرداری کنند و متأسفانه این چهره‌ها همچنان در حال فعالیت در شبکه‌های مجازی هستند و به کار خود ادامه هم می‌دهند.

متأسفانه هیچ سازوکاری برای حسابرسی کمک‌های مردمی به سلبریتی‌ها هم وجود ندارد و هیچ دستگاهی نمی‌تواند مقدار کمک واریزی به حساب سلبریتی‌ها و میزان اعطای کمک‌ها به نیازمندان را محاسبه کند!

منبع: روزنامه جوان

منبع: ساتین

کلیدواژه: روش کلاهبرداری جدید زلزله کرمانشاه سلبریتی های ایرانی شماره حساب کمک زلزله زدگان کرمانشاه کلاهبرداری فوتبالیست کمک به کرمانشاه زلزله کمک به نیازمندان و فقرا نحوه کمک به زلزله زدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۷۷۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید

به گزارش خبرآنلاین، رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در یک مسابقه تلفنی خبر داد و گفت: چهار متهمی که با این شگرد بیش از پنج میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند، شناسایی و دستگیر شدند.

ایرنا در خبری نوشت: سرهنگ داود معظمی گودرزی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: چندی پیش یکی از شهروندان مراجعه و مدعی شد که شخصی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود بعنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی اظهار داشته فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده ۱۰۰ میلیون تومان شود که شاکی نیز وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی، از او کلاهبرداری کرده است.

وی ادامه داد: مجرمان با استفاده از ترفندهای زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده که جهت دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که از پشت تلفن به وی اعلام می‌کرده در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند و شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود می‌شود.

سرهنگ معظمی گودرزی اضافه کرد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمین شناسایی و پس از تشریفات قضایی هر چهار عضو اصلی این باند دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمان گفت: ممکن است شیوه‌های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می‌کنند.

رییس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات پلیس هشدار داده به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک و یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس هایی که این موارد را از شهروندان درخواست می‌کنند، قطعا کلاهبرداری است.

وی یادآور شد: هیچ سازمان دولتی و نهادی اعم از صدا و سیما، اپراتورهای تلفن همراه، شرکت مخابرات، سازمان حج و زیارت و دیگر نهادها با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه‌های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تایید منشا این تماس‌ها نیست.

سرهنگ معظمی گودرزی تاکید کرد: شهروندان می‌توانند هرگونه موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir اطلاع رسانی کنند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903414

دیگر خبرها

  • گول پیامک‌های جعلی را نخورید
  • کمک ۱۱ هزار میلیارد تومانی مردم به مراکز نیکوکاری در سال گذشته
  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است!
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!
  • ۷ میلیارد کلاهبرداری تحت عنوان غصب عناوین انتظامی و قضایی
  • نمایش‌های بدون سلبریتی شگفت‌انگیز هستند/ تئاتر باید تماشاگر را به چالش بکشد
  • نمایش‌های بدون سلبریتی شگفت‌انگیز هستند/تئاتر باید تماشاگر را به چالش بکشد
  • ببینید | عاقبت سلبریتی هایی که به ایران پشت پا زدند چه شد؟
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟