Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-30@05:48:34 GMT

پخش پنج سریال پرمخاطب ماه رمضانی در پایان هفته

تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۹۷۷۱۵۲

پخش پنج سریال پرمخاطب ماه رمضانی در پایان هفته

فرهنگ > تلویزیون - خلاصه پنج سریال رمضانی تا پایان هفته در قالب برنامه «سی سریال» شبکه چهار به نمایش درمی‌آید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شبکه چهار سیما که هر روز در برنامه «سی سریال» سریال‌های خاطره‌انگیز رمضانی دهه ۸۰ را پخش می‌کند، از ۱۳ خرداد تا روز جمعه ۱۸ خرداد به ترتیب سریال‌های «جراحت»، «سقوط یک فرشته»، «پنج کیلومتر تا بهشت»، «خداحافظ بچه»  و «دودکش» را در قالب یک فیلم سینمایی ساعت ۱۷ به روی آنتن می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«جراحت» دوشنبه ۱۴ خرداد

مجموعه تلویزیونی «جراحت» به نویسندگی سعید نعمت‌الله و به کارگردانی محمد مهدی عسگرپور سال ۸۹ از شبکه سه سیما پخش شده است.

در این مجموعه بازیگرانی چون امین تارخ، ثریا قاسمی، علی عمرانی، آتنه فقیه نصیری، مهوش صبرکن، محمد عمرانی و رامین راستاد به ایفای نقش پرداختند.

در خلاصه داستان آن آمده: بزرگ و اسماعیل، پسران لطیفه هستند. بزرگ، پسر ارشد و مرکز ثقل خانواده است که اکرم، دختر کوچکش را به عقد امیرحافظ، پسر اسماعیل، در می‎آورد. دختر ارشد بزرگ نیز همسر هوشی، پسر کامرانی، دوست کینه‎ای و قدیمی بزرگ است. همه‎چیز به خوبی پیش می‎رفت تا اینکه بروز یک مساله‎ ساده باعث شد تا...

«جراحت» به عنوان یک درام اجتماعی، می‌کوشد تا با روایت داستانی آشنا از دل جامعه پرتناقض روزگارمان، در قالب نمایش بسیاری از تضادها، تناقض ها، سوء تفاهم‌ها و زیاده‌خواهی‌ها را به خوبی تصویر بکشد و مخاطبان خود را به تفکر وادار سازد.

«سقوط یک فرشته» سه‌شنبه ۱۵ خرداد

«سقوط یک فرشته»، سریالی است که در ماه رمضان سال ۱۳۹۰ از شبکه اول سیما پخش شد و کارگردانی آن را بهرام بهرامیان و حمید بهرامیان برعهده داشته‌اند.

مجموعه «سقوط یک فرشته» از حضور بازیگرانی چون مسعود رایگان، فریبا کوثری، داریوش کاردان، شبنم مقدمی، علی سلیمانی، مهرداد صدیقیان، خاطره اسدی و هدی زین‌العابدین بهره جسته است.

داستان این مجموعه زندگی دو دختر به نام‌های سارا و فاطمه را به تصویر می‌کشد که در جدال با فراز و نشیب‌های زندگی‌شان در معرض عیارسنجی ایمان‌شان قرار می‌گیرند و ورود افراد جدید به داستان ماجراهای «سقوط یک فرشته» را شکل می‌دهد.

«پنج کیلومتر تا بهشت» چهارشنبه ۱۶ خرداد

«پنج کیلومتر تا بهشت» سریالی است که در ماه رمضان سال ۱۳۹۰ از شبکه سوم سیما پخش شد. این سریال به عنوان دومین کار علیرضا افخمی در زمینه ماورائی همچون «او یک فرشته بود» محبوبیت نیافت.

امیرحسین با بازی مهدی سلوکی کارمند یک شرکت پخش دارویی است که متعلق به همایون فرزین با بازی داریوش فرهنگ است. امیرحسین از کودکی در خانه همایون فرزین بزرگ شده‌است و عاشق آیدا دختر فرزین است. جمشید، پسر فرزین که از امیرحسین کینه به دل دارد و رابطه‌اش با پدرش خوب نیست به کمک دوستانش از شرکت پدر دزدی می‌کند که در حین آن امیرحسین سر می‌رسد و با ضربه دزدان به کما می‌رود...

داریوش فرهنگ، مهدی سلوکی، شبنم قلی‌خانی، پریناز ایزدیار و ... در این سریال ایفای نقش کرده‌اند.

«خداحافظ بچه» پنجشنبه ۱۷ خرداد

«خداحافظ بچه» نام یک مجموعه تلویزیونی به کارگردانی منوچهر هادی است که در سال ۹۱ از شبکه سه سیما پخش شده است.

مرتضی و لیلا بچه دار نمی‌شوند و تصمیم می‌گیرند بچه‌ای را به فرزندی قبول کنند اما به‌خاطر سابقه زندان مرتضی، تصمیم می‌گیرند بچه‌ای را بدزدند و این کار را انجام می‌دهند ولی در خانه صاحب بچه یادداشتی می‌گذارند این یادداشت مدرکی می‌شود تا پدر بچه دنبال آنها بگردد...

شهرام حقیقت دوست، مهراوه شریفی نیا، آتیلا پسیانی، بهنوش بختیاری، مهدی صبایی، بهاره رهنما و ... از بازیگران این سریال هستند.

«دودکش» جمعه ۱۸ خرداد

«دودکش» سریالی طنز، به کارگردانی محمدحسین لطیفی و تهیه‌کنندگی زینب تقوایی است که در ماه رمضان ۹۲ از شبکه یک سیما پخش می‌شد.

سریال «دودکش» دربارهٔ دو خانواده است که زندگی ساده‌ای دارند و یک قالیشویی را اداره می‌کنند، اما هر بار ماجراها و مسایلی برای آنها اتفاق می‌افتد؛ مثلاً کارگاه شان پلمب می‌شود یا ماشینشان توسط پلیس توقیف می‌شود و از جهت دیگر داماد آنها نصرت مسائل مالی اش به سنگ خرده است و ... .

امیرحسین رستمی، هومن برق نورد، الناز حبیبی، بهنام تشکر، نگار عابدی، سیما تیرانداز، جواد عزتی و ... در این سریال ایفای  نقش کرده اند.

58243

کلید واژه‌ها : سریال ایرانی - ماه رمضان - تلویزیون -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سریال ایرانی ماه رمضان تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۷۷۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرمخاطب مثل «گیل‌دخت»

  خونه همه هویت ماست. رگ و ریشه ما از میون سنگ و چوب و خشت وگل خونه‌هامونه که سربرمیاره. هیچ‌چیز توی عالم سخت‌تر و تلخ‌تر ازاین نیست که دیگری خونه و کاشانه‌ات روتصاحب کنه. جلوی چشمات جولون بده و نفس‌کش بطلبه واونجا رو به خاک وخون بکشه. این‌طور مواقع حرجی نیست که آدم همه هست ونیست وداروندارش روبده تا خونه‌اش روپس بگیره و اون رو دوباره آباد کنه.» 
درچکیده داستان هم آمده بود: «عالم را آب ببرد، بزرگان و درباریان مملکت محروسه را خواب برده است. در این هیاهو و غوغا، آصف میرزای قاجار رویای تکیه‌زدن بر تخت‌طاووس را دارد و ولایت دارالمرز گیلان را به‌عنوان مقر این طرح و توطئه انتخاب می‌کند، بی‌آن‌که آگاه باشد آنجا گلنار خان‌زاده به یاری دلداده‌اش اسماعیل میرشکار قصد بر باد دادن این رویا را دارند و می‌خواهند طرحی نو دراندازند.» اگر بیننده سریال نبودید، با این جملات دستگیرتان شده که این قصه درباره وطن است و از تاریخ روایت می‌کند اما بر این حکایت چاشنی عشق و دلدادگی را هم افزوده تا فضایی دل‌انگیزتر به قصه دهد. همین وجه البته برگ برنده تلقی می‌شود، زیرا تجربه ثابت کرده، مخاطبان تلویزیون دوستدار قصه‌های خانوادگی با مضامین عاطفی هستند و سریال‌های تاریخی که برای بالا بردن بار دراماتیک خود از این عنصر بهره بردند، موفقیت بیشتری در جذب مخاطب دارند.«گیل‌دخت» نیز ازهمین زمره است؛ اثری محصول مرکز فیلم و سریال معاونت برون‌مرزی رسانه‌ملی که پخش آن در بهار۱۴۰۲ نیز ادامه یافت. با توجه به حیات طولانی که روی آنتن داشت و همچنین قصه گیرا و قاب‌بندی‌های چشم‌نواز توانست مخاطبان زیادی را با خود همراه کند تا جایی که در گزارش‌های اعلامی مرکز تحقیقات صداوسیما تا تاریخ ۲۰اسفند۱۴۰۲، درمقام پربیننده‌ترین سریال سیما در سال ۱۴۰۲ قرار گرفت. این سریال روی آنتن شبکه آی‌فیلم رفته تا برای مخاطبانی که از دیدن آن بازماندند، باردیگر ماجراهای گلنار در دوره‌ای از حکومت قاجار را به نمایش درآورد و از این منظر، نگاهی هم به زیست اجتماعی وسیاسی زنان درآن برهه تاریخی داشته باشد، زیرا همان‌طور که گفته شد، شخصیت اصلی قصه یک زن است.کسی که خلاف جهت آب شنا می‌کند وازاین‌که متفاوت به نظر برسد، نمی‌هراسد. چوب حرف مردم و اهل خانه را می‌خورد اما کوتاه نمی‌آید. در سرای اربابی خانه دارد اما دلش در گرو رعیت‌زاده‌ای شجاع است و بهای این عشق را هم می‌پردازد. 

نوشین مجلسی - سردبیر قاب کوچک

دیگر خبرها

  • خبر‌هایی از بزرگداشت هفته کارگر و عقیدتی سیاسی سپاه
  • گزارشی از ۳ سریال جدید تلویزیون + زمان پخش
  • نگاهی به ۳ سریال جدید تلویزیون
  • خبر‌هایی از بزرگداشت هفته کار و کارگر در دامغان
  • «رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد
  • پخش «جاده‌های سرد» و «رابطه» از تلویزیون در هفته بزرگداشت مقام معلم
  • پخش مستند‌هایی با موضوعات اجتماعی، فرهنگی و تاریخی از شبکه افق
  • پخش «بازی اختاپوس» از شبکه افق
  • پرمخاطب مثل «گیل‌دخت»
  • «بازی اختاپوس» از شبکه افق پخش می‌شود