Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که مجلس شورای اسلامی در مصوبه ای، استفاده از کارت سوخت را در جایگاه های سوخت الزامی کرده بود، در روزهای اخیر، برخی پمپ های بنزین نوسازی شده در قالب طرح برندینگ با نازل های بدون کارت سوخت تجهیز شده اند که نشان از حذف چراغ خاموش کارت سوخت ها دارد!

به گزارش «تابناک»؛ چند وقتی است، با اجرای طرح برندسازی جایگاه های سوخت، ظاهر پمپ های بنزین در حال تغییر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزها جایگاه های سوخت پس از چند روز تعطیلی با رنگ و لعاب جدید، وارد چرخه سوخت رسانی و بسیاری از این جایگاه ها نوسازی می شوند؛ هرچند در این جایگاه‌ها، نه از نظر نوع سوخت و نه عملکرد تغییر رخ نداده، برخی از آنها در نازل های خود ورودی کارت سوخت را حذف کرده اند.

به نظر می رسد، این اقدام جایگاه داران بی ارتباط با حذف کارت سوخت نباشد، البته هرچند تغییرات جدید، باعث کاهش هزینه های کشور می شود و شاید جزو مواردی است که وزارت نفت از آن حمایت می کند، نگرانی هایی را نیز ایجاد کرده و برخی بر این باورند که این روش در نهایت به گران شدن قیمت بنزین و یا حداقل چند نرخی شدن آن منجر خواهد شد؛ چیزی که چند وقت پیش نیز یکی از نمایندگان مجلس در تذکری اعلام کرد و گفت: اخباری شنیده‌ایم، مبنی بر اینکه قرار است بنزین گران می شود و دولت برنامه‌هایی برای این موضوع دارد.

وی افزود: آقای لاریجانی! ما با خبر شده‌ایم دولت قصد دارد بنزین را گران کند. به همین دلیل از شما می‌خواهیم ورود کنید، زیرا با توجه به شرایط اقتصادی، مسائل ارز و فشاری که بر مردم آمده، نباید چنین تصمیم نادرستی گرفته شود.

البته وزارت نفت گرانی بنزین و حذف کارت سوخت را بی ارتباط به هم می داند، به طوری که وزیر نفت پیشتر نیز گفته بود، کارت های سوخت یک هزینه اضافه بر گردن دولت است و بهره برداری آنها برای دولت هزینه دارد و هیچ گونه اطلاعاتی نیز از این کارتها به دست نمی آید، چون سهیه بندی از این کارت ها حذف شده است.

با این حال الزام ماندگاری کارت ها توسط نمایندگان مجلس در نهایت و با وجود چندین بار رفت و برگشت لایحه به مجلس تصویب شد؛ اما تغییرات ایجاد شده در جایگاه های سوخت و حذف تدریجی آنها، نشان از این دارد که کم کم این موضوع در حال فراموشی است و نرخ بنزین گام به گام خود را برای جهشی دوباره آماده می کند.

این موضوع در مجلس نیز واکنش هایی به همراه داشت و صدای برخی از بهارستان نشین ها را درآورد، به گونه ای که حاجی دلیگانی در خصوص این موضوع گفته است: برای ماندگاری کارت های سوخت، هزینه های زیادی شده و حذف یکباره آن، نقض مستقیم قانون است.

این نماینده مجلس گفت: وزارت نفت این کار را انجام نمی دهد و قانونی را که از سوی رئیس جمهور ابلاغ شده، نادیده گرفته است که البته باید در خصوص این موضوع توضیح بدهد.

اما نکته اینجاست که این نقض قانون که اکنون از سوی وزارت نفت در حال اجراست، نوعی زمینه سازی برای افزایش نرخ بنزین است و با توجه به اینکه برندسازی جایگاه های سوخت در حال توسعه است، این احتمال که در آینده ای نزدیک، برخی جایگاه های کشور اقدام به افزایش نرخ ها کنند و بنزین را با نرخ های متفاوت عرضه کنند، زیاد است.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۷۷۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است

حجت الاسلام سید سلمان ذاکر، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد در واگذاری زمین و ارائه تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: گره هایی که  توسط مردم باز می شود دولت نمی تواند آنها را انجام دهد. دولت باید زیرساخت ها را انجام دهد و خلا های قانونی را پر کند و به کمک مجلس زمینه جهش تولید مسکن با مشارکت مردم را فراهم کند.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: یکی از زیرساخت ها برای جهش تولید مسکن واگذاری زمین است. سختگیری های بیجا در خصوص عرضه زمین به مردم مصیبت درست کرده است. برخی از رفتارهای متناقض در حوزه ساخت مسکن مردم را سردرگم کرده است. از جهتی می گویند قانون جهش تولید مسکن اجرایی شود و از طرف دیگر سختگیری های بیجا درمورد پرداخت تسهیلات ساخت مسکن و عرضه زمین به مردم دارند که همه اینها موانع است.

ذاکر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم اعطای تسهیلات ساخت مسکن به مردم جهت مشارکت فعال توان و سرمایه مردمی در حوزه ساخت مسکن در کنار عرضه زمین توسط دولت تاکید کرد: سال ، سال تولید و جهش تولید است و از طرف دیگر اگر می خواهیم جهش تولید رقم بخورد باید مشارکت مردم را داشته باشیم. اگر در کنار واگذاری زمین اقدامات حمایت مالی دولت از جمله تسهیلات بانکی داشته باشیم پروسه تکمیل می شود و من احساس می کنم اگر مردم بخواهند خودشان بدون تسهیلات وارد شوند مانع ایجاد می شود. منابع بانکها برای بیت المال و مردم است . اینکه بگوییم مردم بروند مسکن بسازند آنهایی که پول ندارند تسهیلات بگیرنددرست نیست چراکه  اقشار کم درآمدی هم  هستند که نمی توانند تسهیلات بگیرند اولا گرفتن تسهیلات ضمانت های سنگین می خواهد و زمان بر هم  است .

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به لزوم حذف موانع  خاطر نشان کرد: اگر می خواهیم  به تولید جهش مسکن برسیم باید موانع پیش روی عرضه زمین به مردم و پرداخت تسهیلات بانکی به مردم را حذف کنیم. برداشتن موانع بدون اراده دولت و دستگاههای متولی ممکن نیست.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • دارندگان کارت سوخت بخوانند/ این هشدار وزارت نفت را جدی بگیرید؛ وگرنه زیان سنگین می‌بینید
  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم
  • کلاهبرداری از کارت سوخت شخصی/ مراقب تراشه های کارت سوخت باشید
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • کارت سوخت در بازار سیاه
  • کار از جاره کارت سوخت خودرو گذشت / فروش با قیمت ۳۰ میلیون تومان!
  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است
  • مورد عجیب فروش کارت سوخت با ۳۰ میلیون تومان
  • قالیباف به بانک مرکزی اولتیماتوم داد