Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا از اجرای طرح دانش‌بنیان این واحد دانشگاهی در تولید برق خبر داد و گفت: با توسعه پنل‌های خورشیدی تا ۴سال آینده مجموعه دانشگاه را در تولید برق خودکفا می‌کنیم.

به گزارش «انرژی امروز» از دانشگاه آزاد، دکتر حسینعلی شیبانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا با اعلام این خبر گفت: در منطقه پیشوا با توجه به شدت تابش نور خورشید در بازه زمانی طولانی نسبت به شهرهای دیگر، دانشجویان این دانشگاه موفق به تولید انرژی برق با استفاده از سلول های خورشیدی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: نیروگاه ۳کیلوواتی ساخته شده توسط دانشجویان مجموعاً ۶ ساعت در روز به صورت مؤثر انرژی برق تولید می کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا با اشاره به توجیه اقتصادی این طرح گفت: با سرمایه گذاری در این بخش طبق بخشنامه های وزارت نیرو با فروش انرژی تولیدشده می توانیم درآمدزایی داشته باشیم و در مدت پنج سال با بازگشت سرمایه می توانیم تا ۲۵ سال مدوام از این انرژی استفاده کنیم.

وی افزود: مواد استفاده شده در طراحی این نیروگاه نیمه رسانا و سیلکون است که قدرت جذب بالایی در برابر انرژی های ساطع شده از خورشید دارد و ۸۰ درصد قطعات آن تولید داخل و بومی سازی شده است.

شیبانی خاطرنشان کرد: کار اصلی و نوآورانه دانشجویان برق این دانشگاه، طراحی مبدل برقی است که نوسان ندارد و برق را از حالت مستقیم به متناوب تبدیل می‌کند.

او افزود: هر اندازه طراحی بهینه تر باشد تلفاتی که در حین این تغییر انرژی از حالت مستقیم به متناوب رخ می دهد، کمتر می شود و هرچه تلفات کمتر شود، بازدهی بیشتر می شود.

شیبانی ادامه داد: این نیروگاه که با تلاش و همت دانشجویان راه اندازی شده است، هم در بحث خانگی و هم شهرک های صنعتی کاربرد دارد و حتی در کمترین فضا به وسعت ۱۰ مترمربع می توان یک نیروگاه ۳کیلوواتی راه اندازی کرد.

او با اشاره به حمایت مالی دانشگاه در حمایت از طرح های دانش بنیان در ۳سال اخیر گفت: با توسعه این پنل های خورشیدی تا ۴سال آینده در تولید برق، مجموعه دانشگاه را خودکفا می کنیم و به دلیل کیفیت بالای این پنل های خورشیدی، تا ۲۵ سال آینده نیز از برق رایگان بهره مند خواهیم شد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۸۳۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دکتر غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص هایی طراحی شد تا در دانشگاه ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

دکتر حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی شود و گاهی این مسئله موجب می شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه ها ایجاد کنیم می توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه های سیستم کاهش می یابد.

وی طرح ایده ها و برنامه های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کارهای جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیندها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیندهای خوب بتوانند اجرایی شوند.

کد خبر 6098180

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • امنیت انرژی ایران در گرو استفاده صحیح مصرف کنندگان گاز
  • تقسیم استان تهران / استان تهران غربی : شهریار، ملارد، بهارستان و پرند / استان تهران شرقی : ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک
  • جزییات تقسیم استان تهران: در غرب، شهریار، ملارد، بهارستان و پرند تبدیل به یک استان می‌شوند / در شرق، ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک یک استان جدید می‌شوند
  • جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار: در غرب، شهریار، ملارد، بهارستان و پرند تبدیل به یک استان می‌شوند و در شرق، ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک یک استان جدید می‌شوند